Πόσα παίρνετε μαζί σας στις διακοπές;;;

Reaction score
3
Απάντηση: Πόσα παίρνετε μαζί σας στις διακοπές;;;

μωρε να φυγει τρεχοντας δεν με πειραζει
μην αρχισει και με κυνηγαει με τις πετρες σκιαζομαι
Ναι αλλά εσύ το είπες παραπάνω με τα τονισμένα σου :142:

Σπεύδε βραδέως
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
για να σε προλάβουν οι πέτρες :137::116:

Reaction score
38

Λες να είναι....Πετρούλες?:142:

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
100.786

Λες να είναι....Πετρούλες?:142:
Δεν πειράζει, θα τις ''φάω'' εγώ τις Πετρούλες:144::136::138:

Reaction score
8

μιας και λεμε για την φιλη μου την Πετρουλα, να σας πω κι ενα αποκλειστικο νεο οπως θα το ελεγε και συχωρεμενος στην ιντερνετικη κοινοτητα μας οντιοφαιλ 62 - ναι αυτος ο κρυφος ερωτας της Φεδρας.
Οι αντιεξουσιαστικές δυνάμεις κατάφεραν ένα άλλο καίριο πλήγμα στο σύστημα, κτυπώντας την Πετρούλα! Τα πανέξυπνα παιδιά με τις κουκούλες στα μυαλά, θύμωσαν πάλι, επειδή δεν τους καταλαβαίνουν οι μεγάλοι και τοποθέτησαν τηλεχειριζόμενο μηχανισμό στο ταξί που πήγαινε την Πετρούλα στον Μαλέλη για να λάβει η κοπελίτσα τις οδηγίες της για τον καθημερινό αποπροσανατολισμό της νεολαίας.. Ευτυχώς όμως που ο ταξιτζής είχε άγιο φαίνεται γιατί αντί να κοιτάει το δρόμο κοίταζε από το καθρεφτάκι ανάμεσα στα πόδια της Πετρούλας και έτσι εντόπισε τον εκρηκτικό μηχανισμό..

Την ευθύνη ανέλαβε η οργάνωση «σέχτα κρετίνων» η οποία στην προκήρυξη της υπογραμμίζει ότι ο κόσμος βρίσκεται πλέον στο μεταφορντικό στάδιο οικονομίας που χαρακτηρίζεται από τις «ευέλικτες» και «ελαστικές» μορφές εργασίας σαν τα οκτάρια που κάνει η Πετρούλα όταν λέει τον καιρό κινούμενη σαν κάμπια και καταλήγει ότι αν δεν αλλάξει τον τρόπο που κουνιέται την επόμενη φορά «η κάμπια του συστήματος» δεν θα είναι τυχερή..

Reaction score
38

Δεν πειράζει, θα τις ''φάω'' εγώ τις Πετρούλες:144::136::138:
Ναι ναι μην ξεχάσεις να γεμίσεις χόρτα τις αεροσακούλες τους:143: πριν τις φας

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
100.786
Απάντηση: Re: Απάντηση: Πόσα παίρνετε μαζί σας στις διακοπές;;;

Μονοφαγά!!!:136::137:
Δεν είμαι. Θα φωνάξω και τον Μελέτη για βοήθεια:144:

Reaction score
8

να σας πω κι ενα αποκλειστικο νεο οπως θα το ελεγε και συχωρεμενος στην ιντερνετικη κοινοτητα μας οντιοφαιλ 62 - ναι αυτος ο κρυφος ερωτας της Φεδρας.
μονο για τετοιου ειδους αποκαλυψεις

για τα υπολοιπα ....

ειμαι ενας Αγγελος

Reaction score
3

μιας και λεμε για την φιλη μου την Πετρουλα, να σας πω κι ενα αποκλειστικο νεο οπως θα το ελεγε και συχωρεμενος στην ιντερνετικη κοινοτητα μας οντιοφαιλ 62 - ναι αυτος ο κρυφος ερωτας της Φεδρας.
Οι αντιεξουσιαστικές δυνάμεις κατάφεραν ένα άλλο καίριο πλήγμα στο σύστημα, κτυπώντας την Πετρούλα! Τα πανέξυπνα παιδιά με τις κουκούλες στα μυαλά, θύμωσαν πάλι, επειδή δεν τους καταλαβαίνουν οι μεγάλοι και τοποθέτησαν τηλεχειριζόμενο μηχανισμό στο ταξί που πήγαινε την Πετρούλα στον Μαλέλη για να λάβει η κοπελίτσα τις οδηγίες της για τον καθημερινό αποπροσανατολισμό της νεολαίας.. Ευτυχώς όμως που ο ταξιτζής είχε άγιο φαίνεται γιατί αντί να κοιτάει το δρόμο κοίταζε από το καθρεφτάκι ανάμεσα στα πόδια της Πετρούλας και έτσι εντόπισε τον εκρηκτικό μηχανισμό..

Την ευθύνη ανέλαβε η οργάνωση «σέχτα κρετίνων» η οποία στην προκήρυξη της υπογραμμίζει ότι ο κόσμος βρίσκεται πλέον στο μεταφορντικό στάδιο οικονομίας που χαρακτηρίζεται από τις «ευέλικτες» και «ελαστικές» μορφές εργασίας σαν τα οκτάρια που κάνει η Πετρούλα όταν λέει τον καιρό κινούμενη σαν κάμπια και καταλήγει ότι αν δεν αλλάξει τον τρόπο που κουνιέται την επόμενη φορά «η κάμπια του συστήματος» δεν θα είναι τυχερή..

Λοιπόν, εσύ θέλεις επειγόντως διακοπές!!!:139::140:

Με ένα σακβουαγιάζζζζζ :126:

Reaction score
8

Nα φοβάμαι δηλαδήςςςς
Υ.Γ. Λιγα μου φαινονται τα σιγμα δεν βλεπω πολυ φοβο

Reaction score
38

μονο για τετοιου ειδους αποκαλυψεις

για τα υπολοιπα ....

ειμαι ενας Αγγελος
:111: W H A T? ΤΟ ΔΙΚΑΝΟΟΟΟΟΟ .
Με μαχαίρι με σακούλα δεν ξέρω πάντως θα σε σκοτώσω βρε...Φούντας θα γίνω? Δεν ξέρω αλλα θα σε φαώ ζωντανό:617::613::618:

Reaction score
8

Λοιπόν, εσύ θέλεις επειγόντως διακοπές!!!

Με ένα σακβουαγιάζζζζζ
μονοι μας;

Reaction score
58

WANDA !!!!!!!!!!!!!

Moλις εγινε η ανακαλυψη !!!

Nεος εκκολαπτομενος σεναριογραφος στο avsite !!!:137:

Reaction score
8

W H A T? ΤΟ ΔΙΚΑΝΟΟΟΟΟΟ .
Με μαχαίρι με σακούλα δεν ξέρω πάντως θα σε σκοτώσω βρε...Φούντας θα γίνω?
πισ σιστερ, αι σαρεντερ

Reaction score
38

Πλάκα πλάκα Θανάση έχεις ταλέντο κι εσύ στο γράψιμο:138:
Ε wanda τι λες κι εσύ έχουμε άλλο ένα ταλέντο που ήταν κρυφό τόσο καιρό?:143:

Reaction score
8

Δεν ξέρω αλλα θα σε φαώ ζωντανό
εχω αρνακι στον φουρνο,

δεν γινεται να αλλαξεις την παραγγελια;