3δρομο για οσους ακουνε τελειωμενα σκυλαδικα

Reaction score
245
Πριν αρχισετε το δουλεμα θελω να σας πω οτι δεν κανω καθολου πλακα.
Ετσι λεγω οτι θελω τη γνωμη σας,σχετικα με ποιο 3δρομο ειναι το καλητερο για καποιον σαν εμενα που του γουσταρουνε τα σκηλαδικα,νησιωτκα παλαια λα'ι'κα,ρεμπτετικα,παραδωσιακη μουσικη και γενικοτερα ελληνικη μουσικη
Το ολο συστημα θα ειναι ενεργο με σαμπ.Ενισχυτες και πηγη δεν μας προβληματιζουνε.Υπαρχουνε και θα γινει μια ακομα αγορα σε νεα πηγη ηχου που θα ειναι pioneer.

Oποιος αρχισει να με δουλευει,θα μπει στην μπλακ λιστ ετσι????:141:

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
105.103
Απάντηση: 3δρομο για οσους ακουνε τελειωμενα σκυλαδικα

:136::142::142:

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.382
Πιθανόν όποιο είναι καλό και για άλλα είδη συγχρονης μουσικής.Δλδ θα παρεξηγηθούν οι κώνοι άμα παίζεις Λαίδυ Αντζελα και θα σου κάνουν παραμορφώσεις ?Ή θα τσατνιστει το τουιτερ και θα τσιρίζει?:140:

Οπότε χτ'υπα κανα dls ή κανα focal (βέβαια είναι λίγο ακριβά τα ρημάδια).
Πάντως στις διακοπές άκουσα ένα smartακι με την σειρά utopia της focal και κατάπια την γλώσσα μου.

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
105.103

Μπραβο .Τα καταφερες να εισαι το νο 1 στη ληστα
Άμα σε κεράσω ένα ποτάκι στη γιορτή

θα με βγάλεις από την λίστα;:136::103:

Reaction score
245

Άμα σε κεράσω ένα ποτάκι στη γιορτή

θα με βγάλεις από την λίστα;:136::103:
Αν ειναι να κερασεις..........εεεεεεε.......σε συγχωρω.:105:

Reaction score
245
Απάντηση: Re: 3δρομο για οσους ακουνε τελειωμενα σκυλαδικα

Πιθανόν όποιο είναι καλό και για άλλα είδη συγχρονης μουσικής.Δλδ θα παρεξηγηθούν οι κώνοι άμα παίζεις Λαίδυ Αντζελα και θα σου κάνουν παραμορφώσεις ?Ή θα τσατνιστει το τουιτερ και θα τσιρίζει?:140:

Οπότε χτ'υπα κανα dls ή κανα focal (βέβαια είναι λίγο ακριβά τα ρημάδια).
Πάντως στις διακοπές άκουσα ένα smartακι με την σειρά utopia της focal και κατάπια την γλώσσα μου.
Εχω ακουσει συστημα που επαιζε τις ροκιες γ@ματα.Οταν ομως εβαλα ενα cd με Ατζελα τα εντονα ςςςςςςςςςς στο τελειωμα της φωνης σου τριπαγανε τα αυτια ασε που σε τραγουδια Γονιδης-Κοντολαζος οι φωνες πηγαινανε περιπατο.
Γι'αυτο επιμενω και λεω οτι ακουω πιο πολυ λα'ι'κα και γενικοτερα ελληνικη μουσικη του απλου λαου και οχι κατι πιο ιδικο-απολυτο.

Ολα παιζουνε το ρολο τους.Π.Χ οταν εριξα τον δικαναλο helix B2(τον εχω στις αγγελιες ηχου) στα τουητερ,αλλαξε ολο το ανω φασμα του ηχου προς το καλητερο.Οσοι ακουσανε το αμαξι να παιζει,βαζανε στοιχημα οτι αλλαξα τα τουητερ.Πολυ πιθανον ο Β2 να ταιριαζε καλητερα με τα τουητερακια μου,παρολο που στα χαρτια ειναι κατωτερος σε ποιτητα απο τον ενισχυτη που εως τοτε τα επαιζε.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.382
Re: Απάντηση: Re: 3δρομο για οσους ακουνε τελειωμενα σκυλαδικα

Εχω ακουσει συστημα που επαιζε τις ροκιες γ@ματα.Οταν ομως εβαλα ενα cd με Ατζελα τα εντονα ςςςςςςςςςς στο τελειωμα της φωνης σου τριπαγανε τα αυτια ασε που σε τραγουδια Γονιδης-Κοντολαζος οι φωνες πηγαινανε περιπατο.
Γι'αυτο επιμενω και λεω οτι ακουω πιο πολυ λα'ι'κα και γενικοτερα ελληνικη μουσικη του απλου λαου και οχι κατι πιο ιδικο-απολυτο.

Πολύ πιθανό σ αυτό να φταίει η εγγραφή και όχι τα ηχεία.Οπότε βουρ με τα σι-ντι στο χέρι και άκου.(Στο δικό μου έχω peerless 2δρομο,πολύ καλό το αποτέλεσμα χωρίς να σου τρυπάει τ αυτιά.Βέβαια λείπει η απόλυτη καθαρότητα των focal και το χτύπημα των dls,αλλά το έκανα εν γνώση μου γιατί 1ον δεν μου έφταναν τα ευρά και 2ον ήθελα κάτι πιό ''μαλακό''.Πάντως έχει και 3δρομα σε νορμαλ κοστολόγια.Την πιθανότητα να δουλέψεις με ενεργά κροσοβερ την έχεις σκεφτεί?)

Reaction score
245
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: 3δρομο για οσους ακουνε τελειωμενα σκυλαδικα

Πολύ πιθανό σ αυτό να φταίει η εγγραφή και όχι τα ηχεία.Οπότε βουρ με τα σι-ντι στο χέρι και άκου.(Στο δικό μου έχω peerless 2δρομο,πολύ καλό το αποτέλεσμα χωρίς να σου τρυπάει τ αυτιά.Βέβαια λείπει η απόλυτη καθαρότητα των focal και το χτύπημα των dls,αλλά το έκανα εν γνώση μου γιατί 1ον δεν μου έφταναν τα ευρά και 2ον ήθελα κάτι πιό ''μαλακό''.Πάντως έχει και 3δρομα σε νορμαλ κοστολόγια.Την πιθανότητα να δουλέψεις με ενεργά κροσοβερ την έχεις σκεφτεί?)
Τολο συστημα θα ειναι φουλ ενεργο 3δρομο εμπρος και ενα 12'' στο πορτ μπαγκαζ.Απο πηγη,μαλον το P90,εκτος και αν το p99rs που θα κυκλοφορισει σε καμποσο καιρο αποδιχθει καλο σε ποιοτητα ηχου σε σχεση παντα με την τιμη του.Αν ειναι να πληρωσω περι τα 1300+ ευρω για το p99rs και ειναι ελαφρως καλητερο απο p88rs ii που εχω τωρα,σιγα να μην το αγορασω.Κατευθειαν σε p90:116:

Reaction score
2

Επίσης δεν έχει ανακαλυφθεί ακόμα τεχνολογία ήχου που να κάνει φωνές όπως π.χ. Αλεξανδράτου να ακούγονται καλά... :105:

Reaction score
4

Σε παραγωγές που βγαίνουν στο πόδι (όπως τα τελειωμένα λαϊκά) δεν νομίζω να αξίζει κανείς να ασχοληθεί με το πως θα έχει σωστό ήχο...
Απο την στιγμή που η εγγραφή δεν είναι σωστή, ότι και να κάνεις, πάντα κάτι περίεργο θα ακούς....

Υπάρχουν και οι εξαιρέσεις βέβαια, που επιβεβαιώνουν τον κανόνα....

Reaction score
245

Σε παραγωγές που βγαίνουν στο πόδι (όπως τα τελειωμένα λαϊκά) δεν νομίζω να αξίζει κανείς να ασχοληθεί με το πως θα έχει σωστό ήχο...
Απο την στιγμή που η εγγραφή δεν είναι σωστή, ότι και να κάνεις, πάντα κάτι περίεργο θα ακούς....

Υπάρχουν και οι εξαιρέσεις βέβαια, που επιβεβαιώνουν τον κανόνα....
Ενταξει....λεμε οτι ακουμε σκυλαδικο αλλα μη φανταστητε οτι στις 8 το πρωι ριχνω στροφες μςσα στο αμαξι ετσι??????
Kαποτε,ακουσα Μητροπανο σε αμαξι που κενταγε σταυροβελονια το ηχοσυστημα και επαθα την πλακα της ζωης μου.Οταν μετα μπεικε cd με ΚΑΖΑΤΖΙΔΗ.................................................................................
...................................................................................................
...................................................................................................

Αντε γεια

Car_Audio_Test

Επαγγελματίας
Editor
Reaction score
870

ΓΑΒ και καλή εβδομάδα, ΓΑΒ-ΓΑΒ.

Οι εγγραφές των cd ΓΑΒ δεν είναι της προκοπής. Αν πέραν της πλάκας ζητάς κάτι τέτοιο χρειάζεσαι όχι μαλακό ηχείο αλλά με ζωντάνια και αληθοφάνεια βλέπε Βόρεια Ευρώπη πλην της Δυτικής.

Ένα ηχείο της προκοπής μπορεί να αναπαράγει εφόσον έχει τα απαραίτητα συνοδά τα πάντα απο κλαρίνα μέχρι τζαζιές. Αν ο ήχος είναι για μέσα στο αυτοκίνητο κοίτα Βόρεια αν θες να ακούν και οι άλλοι κοίτα Νότια Ευρώπη.

Μέχρι και ο σκύλος μου με κοιτάει περίεργα ΓΚΡΡΡ με αυτά που λέω.

Γαβ.

Reaction score
4

Οι εγγραφές των cd ΓΑΒ δεν είναι της προκοπής. Αν πέραν της πλάκας ζητάς κάτι τέτοιο χρειάζεσαι όχι μαλακό ηχείο αλλά με ζωντάνια και αληθοφάνεια βλέπε Βόρεια Ευρώπη πλην της Δυτικής.

Ένα ηχείο της προκοπής μπορεί να αναπαράγει εφόσον έχει τα απαραίτητα συνοδά τα πάντα απο κλαρίνα μέχρι τζαζιές. Αν ο ήχος είναι για μέσα στο αυτοκίνητο κοίτα Βόρεια αν θες να ακούν και οι άλλοι κοίτα Νότια Ευρώπη.

Γαβ.
Mόλις το ετοιμάσει ο Τάκης, να φέρω και τον δικό μου για σκυλο-ακρόαση! ...
...
...

Τώρα που το βλέπω, ο απο πάνω ασπρούλης κοιτάει περίεργα το αβατάρ μου....

Reaction score
245

Mόλις το ετοιμάσει ο Τάκης, να φέρω και τον δικό μου για σκυλο-ακρόαση!
Γατουλι μου,μη πλησιαζεις το αμαξι μου γιατι θα φας δαγκωματια που σε πονεσει αρκετα:143::143:

Reaction score
245

Γαβ.
Μα καλα τι με περασες ,για τιπακι με την πορτα καργα φωρτομενη στα 8'' και τα 5-6 σαμπ στο πορτ μπαγκας να κανουνε σεισμο???:140:
Ακουνε δεν ακουνε οι αποξω.........σκασιλα μου.Εγω να ακουω μονο και με τα παραθυρα κλειστα πα
ραλω,ΓΙΑΤΙ ΚΥΚΛΟΦΩΡΑΝΕ ΚΑΙ ΙΠΤΑΜΕΝΕΣ ΣΑΠΙΕΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ:142:

Με μπερδεψες λιγο με τα περι γεωγραφικου μηκος και πλατος.Οταν εισουνα φανταρος υπηρετησες στην γεωγραφικη υπηρεσια στρατου??????:137:

Car_Audio_Test

Επαγγελματίας
Editor
Reaction score
870

Mόλις το ετοιμάσει ο Τάκης, να φέρω και τον δικό μου για σκυλο-ακρόαση!
Οι σκύλοι ακούνε απο 15Hz - 45 KHz. Οπότε αν κρίνουν θα τα βγάλουν όλα άχρηστα.

Τώρα κατάλαβαίνω τον σκύλο μου που τόσο καιρό ακούει μαζί μου και θα λέει απο μέσα του "καλά αυτός ο φουκαράς δεν θα βελτιωθεί ποτέ;;; πάλι τρανζιστοράκι ακούει;;;"

Συγνώμη Τάκη που το κάναμε λύσα το θέμα, αλλά μας έφτιαξες τη μέρα.

Στο θέμα μας τώρα και για το είδος της μουσικής που σου αρέσει θα προτιμούσα Γερμανικά η Σκανδιναβικά μεγάφωνα.

Κανένα χόμπυ η προτίμηση δεν είναι κατακριτέα.

Reaction score
245

Τώρα κατάλαβαίνω τον σκύλο μου που τόσο καιρό ακούει μαζί μου και θα λέει απο μέσα του "καλά αυτός ο φουκαράς δεν θα βελτιωθεί ποτέ;;; πάλι τρανζιστοράκι ακούει;;;"

Στο θέμα μας τώρα και για το είδος της μουσικής που σου αρέσει θα προτιμούσα Γερμανικά η Σκανδιναβικά μεγάφωνα.

Αν τελικα πανε ολα οπως το σκεφτομαι θελω μια χαρη.
Μια μερα,κατα πρωτιμηση κυριακκη, να παρω τον πανεμορφο σκυλο σου και να περασω μια βολτα με τα παραθυρα του αυτοκινητου ανοιχτα σε περιοχες οπως Βαρκιζα,Κολωνακι κτλ.
και το volume σε ανεβασμενες σταθμες.
Αν με ρωτησουνε,θα τους πω οτι ποτε δεν χαλαω χατιρι στο σκυλο μου
Ερε γλεντια που θα κανουμε:143::143:

Reaction score
245

Γεμανικα ηχεια????
Αυτοι οι ξενερωτοι ακουνε κουλτουρα μονο,like οπερα.
Εγω ακουω αλαλα'ικα τραγουδια.Θα τα βρω λες μαζι τους η' θα αρχισουνε να με πιροβολανε με κανενα ''Ρεβολβερ'' οι παλιογκεσταπιτες?????:142:

Απο την αλλη παλι,μου ερχεται στο νου ενα διαιρουμενο rainbow (ναι το ξερω δεν ειναι 3 δρομων)που ειχα ακουσει σε ενα μαυρο skoda fabia με πηγη ενα jvc 7401 και δεν μου βγαινει απο το μιαλο το ποσο ομορφα βαραγε τις πενιες και τα τουμπερλεγκια.Και ειμουνα και εξω απο το αμαξι γονατιστος διπλα απο την πορτα του συνοδηγου.
Οι παλιογερμαναραδες οταν κανουνε κατι,το κανουνε πολυ καλο.

Τελευταια Μηνυματα

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.108
Members
38.409
Νεότερο μέλος
mmapollo