Μερικοί κομπλεξικοί διαχειριστές άλλου forum

Status
Not open for further replies.
Reaction score
0
Απάντηση: ΟΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΤΟΥ AV CLUB

Πολύ σωστές οι επισημάνσεις σας . Φαντάζομαι ότι επιλέχθησαν προς διάσωση λόγω μεγάλου εκτοπίσματος . Το οποίο συνδέεται με το βάρος βέβαια . :143: :143:
Μα και μέ το ΄βάρος τού λόγου΄επίσης..
Ξέρετε αυτο που θα λέγαμε Νεολογισμός ή ακατάληπτος λόγος..
Λές να μασάει δάφνες σαν την Πυθία??

Reaction score
1
Re: ΟΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΤΟΥ AV CLUB

Θα αναφέρω μόνο δύο γεγονότα:

1. Σε αγγελία ενός "καταστήματος" απάντησα μετά από μία πολύ δυσάρεστη εμπειρία μου μαζί τους, περιγράφοντας το περιστατικό, μόνο κ μόνο για να ενημερώσω τα υπόλοιπα μέλη κ στα δύο φόρουμ. Κατανοώντας τις πιέσεις που δέχθηκαν κ τα δύο φόρουμ από τον εμποράκο, στο μεν AVsite μου επετράπει να εκφράσω τεκμηριωμένα τι συνέβη (είναι ακόμα ανηρτημένο για όποιον θέλει να το δει) στο δε (ΔΕΝ?) AVclub μου το σβήσανε αμέσως με τη δικαιολογία ότι θα κάνει μήνυση ο εμποράκος.

2. Σε περιστατικό ομαδικής αγοράς που διοργάνωσε φίλος από το εξωτερικό, γλιτώνοντας πολλά χρήματα σε όσους φίλους συμμετείχαν κ γλίτωσαν την κοροϊδία που υφιστάμεθα όλοι στην ελληνική αγορά, αποφάσισαν να τροποποιήσουν τους κανονισμούς του φόρουμ απαγορεύοντας τις ομαδικές αγορές!!!

Νομίζω δεν χρειάζεται να προσθέσω κάτι παραπάνω...

Reaction score
0
Απάντηση: Re: ΟΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΤΟΥ AV CLUB

Καλο μεσημέρι επίσης.

Σε ευχαριστούμε που μας διασκέδασες εσύ και οι υπόλοιποι! :142::142:
Ακόμα υπάρχεις??
Bάλε ρε σύ κανά Νταλάρα με Boccelli παρέα να χάσουμε κι΄εμείς τό ΄φώς΄μας.................

Reaction score
16.044

Το σίγουρο είναι πάντως ότι όλη αυτή η συζήτηση, και ειδικά με την τροπή που πήρε προς το τέλος, δεν θα έμενε πάνω από 20sec ανοιχτή στο avclub. Από την άλλη δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει εδώ να παραείναι τόσο "large" η αντιμετώπιση των συζητήσεων όταν φτάνουν σε ανούσιες ανταλλαγές υποκοριστικών και χαρακτηρισμών...

Reaction score
0
Re: Απάντηση: ΟΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΤΟΥ AV CLUB

Mα τι λές φίλτατε και εμείς σε ευγνωμονούμε γιατί με την αρνητική σας πώληση και διαφήμιση (που σας έχει μείνει χούι, γιατί πρώτα φεύγει η ψυχή και μετά το χούι άρα δεν προλαβαίνετε) δώσατε από μόνοι σας το βήμα στα μέλη που ψάχνουν την πραγματική ουσία και όχι την χαμένη της γεροντικής μετά κλιμακτηρίου συνουσίας μέσα στους κλειστούς χώρους τους αποπνιχτικής στοάς των πεθαμενατζίδων των περγαμηνών.
Μέσω από αυτό το βήμα λοιπόν σε χαιρετάμε όλοι οι πικραμένοι κατά τα φαινόμενα των ελλιπέστατων αισθητηρίων οργάνων σας (μάτια) και της αίσθησης γενικώς που δεν υπάρχει στο χώρο σας, και σας προσκαλούμε όταν το ''βασίλειο'' σας ξεμείνει από αυλικούς και ευνούχους εξαιτίας σας να σας περιμαζέψουμε, έτσι γιατί είμαστε αλτρουιστές.

Ωραίο επίπεδο από συντονιστή.

Και πιστέψτε με δεν έχω σχέση με κανένα από τις δύο μεριές.

(στα downloads συχνάζω και εκεί ξαναπάω:126:).

Reaction score
3
Re: Απάντηση: Re: ΟΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΤΟΥ AV CLUB

Ακόμα υπάρχεις??
Bάλε ρε σύ κανά Νταλάρα με Boccelli παρέα να χάσουμε κι΄εμείς τό ΄φώς΄μας.................
:204::204: Tι έγινε? Ακόμη εδώ είσαι? Δε μας χαιρέτησες?

Αντέ πουλάκι μου για το μεσημεριανό σου υπνό να μεγαλώσεις να γίνεις μεγάλο παιδάκι και να βάλεις μυαλό.:142:

Reaction score
38
Απάντηση: Re: ΟΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΤΟΥ AV CLUB

Ακόμα υπάρχεις??
:142::142:

Reaction score
3
Re: Απάντηση: ΟΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΤΟΥ AV CLUB

Το σίγουρο είναι πάντως ότι όλη αυτή η συζήτηση, και ειδικά με την τροπή που πήρε προς το τέλος, δεν θα έμενε πάνω από 20sec ανοιχτή στο avclub. Από την άλλη δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει εδώ να παραείναι τόσο "large" η αντιμετώπιση των συζητήσεων όταν φτάνουν σε ανούσιες ανταλλαγές υποκοριστικών και χαρακτηρισμών...
Συμφωνώ και επαυξάνω!!!

Reaction score
0

πάντως εκείνο που είναι σίγουρο είναι ότι δεν μασάει τα λόγια της . Είμαι σίγουρος μόλις αποκρυπτογραφηθούν τα κείμενα της θα καταλάβουμε το ειδικό βάρος των λεγομένων της

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΟΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΤΟΥ AV CLUB

:204::204: Tι έγινε? Ακόμη εδώ είσαι? Δε μας χαιρέτησες?

Αντέ πουλάκι μου για το μεσημεριανό σου υπνό να μεγαλώσεις να γίνεις μεγάλο παιδάκι και να βάλεις μυαλό.:142:
Να ζητήσετε διαφήμιση απο την Πάνια.
Οι αδελφές εκπομπές πρέπει να αλληλοϋποστηρίζονται...
Τσάο.

Reaction score
38
Απάντηση: Re: Απάντηση: ΟΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΤΟΥ AV CLUB

Ωραίο επίπεδο από συντονιστή.

Και πιστέψτε με δεν έχω σχέση με κανένα από τις δύο μεριές.

(στα downloads συχνάζω και εκεί ξαναπάω:126:).
Είμαι η μοναδική που είχα το θάρρος να υπερασπιστώ τόσα μέλη που μερικοί γνωστοί άγνωστοι τους λένε πικραμένους...κι εσένα πιάνει ξέρεις....
Καλή καρδιά πάνω απ' όλα κι ας είναι το επίπεδό μου δύσβατο για πολλούς ή λίγους....:126:

Reaction score
0

Το σίγουρο είναι πάντως ότι όλη αυτή η συζήτηση, και ειδικά με την τροπή που πήρε προς το τέλος, δεν θα έμενε πάνω από 20sec ανοιχτή στο avclub. ...
Είναι θέμα επιπέδου αγαπητέ . Θέμα με τίτλο "Οι κομπλεξικοί του avsite" δεν θα έμενε ούτε 1 δευτερόλεπτο ανηρτημένο .

Reaction score
38

Παρακαλώ τη διαχείριση να κλειδώσει το θέμα.
Ευχαριστώ.

Reaction score
702

Συγνώμη αλλά τι νομίζετε ότι κάνετε και οι δύο; Ωραία μπήκε ο Πυργαρούσης έγραψε το πρόβλημά του, μπήκαν και κάποιοι άλλοι συμπλήρωσαν με τα δικά τους, πολύ ωραία μέχρι εκεί, τα διαβάζει ο καθένας και βγάζει τα συμπεράσματά του. Τα υπόλοιπα τι νόημα έχουν;

Reaction score
0

Ευχαριστώ.
Πολύ σωστά . Μάλλον θα το προτείνατε αναλογιζόμενη το βάρος της ευθύνης σας ως Συντονιστού .

Reaction score
0

Ευχαριστώ.
Γεια σου Δημοκράτισα.
Αλλα ελεγες πριν για κλειδωματα ΄αλλού΄...
Και επέτρεψες τον χυδαιο τιτλο του νηματος Υποκριτρια και το ευχαριστιόσουν κιόλας ως γνήσια ανύπαρκτη.
Τώρα που έτσουξε τρεχεις και φωνάζεις για κλειδωματα..

Σού προτεινω και νεο Συνθημα κλεμενο απο τον τσέχωφ..

΄Στην Πάνια Αδελφές μου Στην Πάνια΄............
Να σε χαιρονται αυτοί που σε ΄διέσωσαν΄..
Για εμάς ηταν χαρά μας που σε ξεφορτωθήκαμε παρότι το ΄φορτίο΄ήταν βαρύ.

Reaction score
6

Και επειδη υπαρχουν και καποιες αρχες οι οποιες καθοριζουν τις διαφορες συζητησεις, θεωρω οτι το εν λογω νημα δεν θα επρεπε να εχει λογο υπαρξης και να μην εχει αναρτηθει καν.

Ο λογος που πιστευω κατι τετοιο ειναι, διοτι εαν καποιος ειναι απων η δεν εχει τη δυνατοτητα αντιλογου, το να συζητητε οτιδηποτε ερημην του, ειναι κουτσομπολιο.

Γιατι θα πρεπει να μεταφερονται σε "διπλανο site", τα παραπονα του καθε πικραμενου;;;

Γιατι πρεπει το εδω site, να ασχολειτε με τα καλως ή κακως κειμενα ενος αλλου site; Δειχνουμε ετσι ανωτεροτητα;;;

Καθε site διαγραφει μια πορεια. Τη δικια του.

Η τροχια που θα παρει, καθοριζετε απο τα μελη και τους συντονιστες του, οι οποιοι ειναι υπευθυνοι των λεγομενων και γραφομενων τους.

Reaction score
0

Γεια σου Δημοκράτισα.
Αλλα ελεγες πριν για κλειδωματα ΄αλλού΄...
Και επέτρεψες τον χυδαιο τιτλο του νηματος Υποκριτρια και το ευχαριστιόσουν κιόλας ως γνήσια ανύπαρκτη.
Τώρα που έτσουξε τρεχεις και φωνάζεις για κλειδωματα..

Σού προτεινω και νεο Συνθημα κλεμενο απο τον τσέχωφ..

΄Στην Πάνια ΑΔελφές μου Στην Πάνια΄............
Να σε χαιρονται αυτοί που σε ΄διέσωσαν΄..
Για εμάς ηταν χαρά μας που σε ξεφορτωθήκαμε παρότι το ΄φορτίο΄ήταν βαρύ.
Μα πριν υβριζόταν το avclub. Οπότε κατα την προσφιλή τακτική το θέμα έπρεπε να μείνει ανοικτό για να μπορεί να γράφει ο καθείς ό,τι του κατέβαινε . Η δημοκρατικότητα είναι καλή όσο θίγονται άλλοι , όχι εμείς

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.743

Παρακαλω να συνελθουμε λιγο.
Για τα προσωπικα υπαρχουν τα pm.

Status
Not open for further replies.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads