To νεο Dune 3.0

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: To νεο Dune 3.0

Ήθελα να είμαι δίκαιος με το Popcorn 2.0 γιατί είναι καλό μηχανάκι :136::136::136:

Ουφ, δεν περνάει ο καιρός, το περιμένω πως και πως!
Και ακριβοτερο! Αρα παμε για τριπλο bypass....τεστ!

Reaction score
216
Απάντηση: To νεο Dune 3.0

Με ενδιαφέρει πολύ το streaming (μέσω δίκτύου) blu-ray rip (είτε .iso είτε με την δομή των καταλόγων). Αν κάνει απρόσκοπτο streaming...

...το "κτύπησα"

Reaction score
0
μια μικρη λεπτομερεια πρακτικοτητας...κοιτωντας τις φωτογραφιες του player διαπιστωσα οτι την μια θυρα usb την εχει στο πλαι...για καποιον που εχει ενα επιπλο με ραφια οπως εγω..που οι διαστασεις του ραφιου ειναι οσο χωραει το player στο μηκος του..γιατι ετσι τα φτιαχνουν σε διαστασεις καποια επιπλα..υπαρχει προβλημα προσβασιμοτητας του για την πλαινη θυρα usb ειδικα για στικακι , δηλαδη πρεπει να αλλαξω και το επιπλο τωρα? επρεπε να το ειχανε στην μπροστινη οψη κατα την γνωμη μου...

Reaction score
0
το νεο dune απο οσο διαβασα φοραει το τσιπακι Sigma Design SMP8642 ηθελα να ρωτησω..αυτο το τσιπακι αναλαμβανει να κανει και upscaling στα απλα dvd και σε καθε αλλη χαμηλη αναλυση αρχεια εικονας? ή εχει αλλο επεξεργαστη για αυτην την δουλεια?

Reaction score
0
εχουμε θεμα με την αποδοση της εικονας απο δισκετες?νομιζω αυτο λεει το σιτε που εδωσες...

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729

Multichannel .flac is working

I played some mkv's with 5.1flac audio through hdmi and set to bitstream. It's reported by my receiver as multi-channel lpcm 7.1 but it sounds like 5.1.
:607:

Reaction score
0

Ανδρέα, όλοι κρεμόμαστε από τα χείλη σου!!! ή μάλλον από το πληκτρολόγιο σου!!!!

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
98.643
Αντρέα, κατέβασα και διάβασα το review.
Έχω 2-3 ερωτήσεις:
1. Με τί εσωτερικό σκληρό θα παραδίδεται? Απ' ότι διαβάζω, ο εσωτερικός σκληρός θα είναι διαμορφωμένος κατά FAT32, και άρα θα "σπάει" τα μεγάλα αρχεία σε 4ΜΒ. Αυτά θα μπορούν να μεταφέρονται σε εξωτερικό σκληρό διαμορφωμένο κατά NTFS και να παιχτούν σαν ένα αρχείο?
2. Αναφέρεται ότι οι υπότιτλοι είναι by default στη θέση off, άρα θα πρέπει να ενεργοποιούνται κάθε φορά. Αυτό όμως πρόκειται να αλλάξει με την πρώτη αναβάθμιση, 15 μέρες μετά από το review. Να υποθέσω ότι τα prime που θα έρθουν θα έχουν λύσει το πρόβλημα?
3. Γράφει στην τελευταία σελίδα:
"Region free...the unit is not however, we tried the old patch that existed for the earlier models and guess what...it still works on the newer models as well...Use it at your own risk of course"
Θα μπορέσουμε να έχουμε...πρόσβαση σε αυτό το patch?

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Απάντηση: Re: To νεο Dune 3.0

Αντρέα, κατέβασα και διάβασα το review.
Έχω 2-3 ερωτήσεις:
1. Με τί εσωτερικό σκληρό θα παραδίδεται? Απ' ότι διαβάζω, ο εσωτερικός σκληρός θα είναι διαμορφωμένος κατά FAT32, και άρα θα "σπάει" τα μεγάλα αρχεία σε 4ΜΒ. Αυτά θα μπορούν να μεταφέρονται σε εξωτερικό σκληρό διαμορφωμένο κατά NTFS και να παιχτούν σαν ένα αρχείο?
Δεν γνωριζω.Ο εσωτερικος σκληρος που διαθετει Center
που ηδη εχω παιζει και τα μεγαλα αρχεια.

2. Αναφέρεται ότι οι υπότιτλοι είναι by default στη θέση off, άρα θα πρέπει να ενεργοποιούνται κάθε φορά. Αυτό όμως πρόκειται να αλλάξει με την πρώτη αναβάθμιση, 15 μέρες μετά από το review. Να υποθέσω ότι τα prime που θα έρθουν θα έχουν λύσει το πρόβλημα?
Και σημερα by default στην θεση off ειναι.
Εαν θα προλαβουν να εχουν την νεα αναβαθμιση, τοτε ναι

3. Γράφει στην τελευταία σελίδα:
"Region free...the unit is not however, we tried the old patch that existed for the earlier models and guess what...it still works on the newer models as well...Use it at your own risk of course"
Θα μπορέσουμε να έχουμε...πρόσβαση σε αυτό το patch?
Βεβαιως!
:126:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.605
Members
38.207
Νεότερο μέλος
Babis Ef