Μερικοί κομπλεξικοί διαχειριστές άλλου forum

Status
Not open for further replies.

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
27.479
Απάντηση: Μερικοί κομπλεξικοί διαχειριστές του av club

Και για να μην ξεχνιόμαστε αυτή η κουβέντα ουτε που θα υπήρχε ποτέ στο avclub γιατί θεωρείται chat.
Ο νοών νοείτο.

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
27.479

Παιδά απο το avclub μην ντρέπεστε join our parade.Parade ως παρέα και οχι ως παράσταση-παρέλαυση.

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
27.479

Σε τέτοιο μηχάνημα αποκλείετεαι να βάλουμε τα χέρρια μας επάνω του.
κ΄'α[ποιοοι λίγοι που το είχαν είδαν και έπαθαν.
ΚΑΙ ΌΜΩς ΣΤΟΝ ΑUX-1 ΕΧΩ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ.

Reaction score
1.842

Σε τέτοιο μηχάνημα αποκλείεται να βάλουμε τα χέρια μας επάνω του.
κάποιοι λίγοι που το είχαν είδαν και έπαθαν.
ΚΑΙ ΌΜΩΣ ΣΤΟΝ ΑUX-1 ΕΧΩ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ.
Τι 'ν' τούτο πάλι; Απαντάς στον εαυτό σου; :111:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.878

τελικα ειναι προσβλητικο να εισαι γομακιας? Αυτος ο χαβοκ τελικα γιατι ερχεται εδω και γραφει αφου εχει τετοια γνωμη για τον εδω τοπο?Γιατι ερχεται να χαλα την εδω ταξη και αναλωνεται σε τσατ.Δεν ειπαμε το τσατ σε τσατ ρουμ?Γαιτι δεν μαινει με το κανονικο του ονομα ? ντρεπεται?

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
27.479

Που τον είδες? μια βόλτα πέρασε είπε τα δικά του στο τσατ και έφυγε.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.878

μετα το ξεκατινιασμα(οπως λετε) θα ασχοληθω απο αυριο με τον φιλου του, ξερετε αυτον που στα pms εγραφε οτι καποιοι εδω μεσα θελουν να αστυνομοκρατουν το φορουμ και τελικα συμφωνισε σε ολα με τον αρχιφυλακα.Αυτον που .............(αυριο παιδια )......
...οχι οτι θα ξεχασω τον φιλτατο χαβοκ.........και καθε χαβοκ ειτε μπαινει εδω μεσα σαν απλος χαβοκ ειτε σαν κορακι μεταμφιεσμενο σε παπαγαλακι........κρα κρα κρα ...ερχεται η σειρα σας.........Που θελετε να γινετε και ριβιουερ, γριβιουερ να γινετε (εκ γραβιερας)

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.878

Που τον είδες? μια βόλτα πέρασε είπε τα δικά του στο τσατ και έφυγε.

θια ξαναρθει .....και του εχω στησει ξοβεργα ..... στο φτερο θα τον πιασει........ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΩ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΕΙΑ που ειχε στα pms του.
(για τον αλλο τον shortoρεβυθοπουλο θα τα πουμε λιαν συντομως)............

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
29.436

Βρε παιδιά δεν το αφήνετε να πάει στην ευχή;
Τσάμπα χαλιέστε. Ξεχάστε το.

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
27.479

Oxi να γίνουν ρόμπες.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.878

Προσωπικα ειμαι χαλαρος εδω και χρονια.Οσο για το σαν τι κανω καθενας εχει την γνωμη του.Πριν λιγο χτυησε το κινητο μου ηταν ενα μελος και μου ειπε.
Αγορι μου εσυ εισαι σταρ και εκει μεσα δεν σηκωνε σταρ.....
Το καλο-κακο δεν ειναι τι ημουν, αλλα οταν καποιος μου φερεται σκουλικισια απλα τον ψεκαζω με υγρο λιπασμα.Ειπα καθε μερα θα τους τρωνε τα σηκωτια τα τα ορνια ( μηνυματα που θα ανεβαζω)
που θα τους στελνω.
Και κατι ακομα Μιχαλη δεν χαλιεμαι καθολου , μια χαρα ειμαι .για αυτο και γραφω , αλλιως αν δεν ειχα εμπνευση δεν θα εγραφα.
Που εισαι ρε χαβοκ? Περιοριζεσαι μονο στο διαβαζειν?
Ελα απο εδω εχουμε σφαξει γλαρο για παρτι σου, ελα μην ντρεπεσαι.Ζητα και καμμια universal γομολαστιχα να μας ξαλαφρωσεις , φερε και την τρελλοπαρεα σου .Ανοιξαμε και σας περιμενουμε.....:142:
Εχεις δει την διαφημηση που λεει : Να φυγετε να πατε αλλου
ε ακριβως το αναποδο.

Reaction score
362

Α ωραία τότε , ας το κάνουμε μπ@υρδέλ@ τότε το φόρουμ για τα προσωπικά σας προβλήματα !
Κρίμα και σε έχω σε μεγάλη υπόληψη Αργύρη αλλά εδώ βγάζεις πολύ κακία.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.878

1) γραφοντας εστω και ετσι, σε ενα και μονο θρεντ και με αναλογο θεμα δεν διαλυονται τα παντα, ετσι δεν ειναι?
2) το τι ειναι κακια ειναι διαφορετικο για τον καθενα, θεωρησε λοιπον οτι ακομα δεν εχω βγαλει κακια, δεμ μου αρεσει η ιδεα της κακιας, θεωρησε το ως εστω και καταχραση του θεματος. Ως εκει
ποτε μου δεν απειλησα κανενα , ουτε στον αερα ουτε με pm.και δεν το θεωρω προσωπικο γιατι οι επιθεσεις που εχουν δεχθει μελη (μεταξυ αυτων και ο γιαννης) ειναι πολλες.Ας χυθει λοιπον λιγο απλετο φως που λενε και οι πολιτικοι μας.
Φιλικα rg

Reaction score
362

Θα χρησιμοποιήσω εκφράσεις που έχουν πει κατά καιρούς άλλα μέλη.
1)Σε κάθε αντιπαράθεση φταίνε πάντα και τα 2 μέλη σε κάποιο βαθμό ! (τι στο καλό εμείς που συμμετέχουμε κ δεν έχουμε μπει σε τετοιου είδους αντιπαραθέσεις (ακόμη !!) έχουμε πρόβλημα...):107:
2)όταν δεν μας αρέσει κάτι το προσπερνούμε απλά....
3) 2 μέρες νομίζω ήταν αρκετές στην περίπτωση σου να μας εκθέσεις τον προβληματσμό σου.

Σε ευχαριστώ.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.878

Θα χρησιμοποιήσω εκφράσεις που έχουν πει κατά καιρούς άλλα μέλη.
1)Σε κάθε αντιπαράθεση φταίνε πάντα και τα 2 μέλη σε κάποιο βαθμό ! (τι στο καλό εμείς που συμμετέχουμε κ δεν έχουμε μπει σε τετοιου είδους αντιπαραθέσεις (ακόμη !!) έχουμε πρόβλημα...):107:
Μου επιτρεπεις να θεωρω αλλο πραμα την αντιπαραθεση και αλλο το κυνηγητο ακομα και σε ξενα φορουμ , ηρθε εδω να αποδειξει το δικο του ο κατατρεγμενος
2)όταν δεν μας αρέσει κάτι το προσπερνούμε απλά....
εγω εχω προσπερασει εδω και καιρο , αλλοι προσπαθουν να προσπερασουν σε ξενα χωραφια, (στα δικα τους η γομα αναλαμβανει δραση)
3) 2 μέρες νομίζω ήταν αρκετές στην περίπτωση σου να μας εκθέσεις τον προβληματσμό σου.
Δεν ειναι προβληματισμος-εχω γνωση της καταστασεως παρεα με αρκετους εξοστρακισμενους , και τυγχανει να ειναι η ιδια
Σε ευχαριστώ.
be well, και κατι ακομα ας κανουμε και λιγη πλακιτσα , εκ του ασφαλους βεβαια, εδω δεν δουλευει ο azaxman και η κομπανια του:142: φιλικα και με χουμορ (χιουμορ) rg

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.878

Οσο για το 2 μερες αν πρεπει να συμφωνησω μαζι σου , ας πουμε οκ(για τον γομακια εννοω) οποτε πιανουμε τον αλλο.Τον ακομα χειροτερο , εδω νομιζω θα νευριασω και αρκετα μαλιστα......αλλα τον αφηνω για αυριο.Γεμισε ο τοπος χωματα και σκονες απο το θαψιμο σημερα.

Status
Not open for further replies.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"
  • Zizik
    Safety Last * tl;dr *

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.534