Συνέλαβαν 40χρονο επειδή έπαιζε μουσική στη διαπασών στον Κορυδαλλό, κατασχέθηκαν 6 ηχεία και 2 ενισχυτές

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
56.719
Για άλλα κ άλλα δεν σε έπιασαν εσένα… :laugh:
Για πχιά άλλα, συλλαμβάνει η αστυνομία και Πασόκους και δεν το ήξερα :roflmao:

Θα σας πω μια παρόμοια ιστορία.
Εδώ που μένω είναι μια πολύ ήσυχη γενικά γειτονιά, υπάρχουν ιδιόκτητα σπίτια που μια στο τόσο οι ιδιοκτήτες κάνουν πάρτυ, παιδικά, εορταστικά πάρτύ και τέτοια.
Τους καλοκαιρινούς μήνες το νταβαντούρι κάποιες φορές κρατά μέχρι το πρωί, και μουσική να μη παίζουν δυνατά, γελάνε, μιλάνε δυνατά οπότε δεν μπορείς να κοιμηθείς.
Ωστόσο σεβόμαστε τη χαρά του άλλου και δεν καταφεύγουμε στη αστυνομία.
Το διπλανό μου σπίτι νοικιάζετε, έχουν περάσει πολλοί νοικάρηδες τα τελευταία 20 χρόνια, όσοι νοικάρηδες τολμήσουν να παίξουν δυνατά μουσική μετά την ώρα κοινής ησυχίας, τσούπ να σου ή αστυνομία για παρατήρηση.
Μέχρι που ήρθε ο Κρητικός, όχι του γλυκού νερού, ο βουνίσιος ο Κρητικός και τους έβαλε όλους στη θέση τους...
Έβαλε μια μέρα τέρμα κρητικά σε ένα άθλιο σύστημα που έτριζε σαν τσίγκος που συντονίζει, στο πεντάλεπτο αστυνομία.
Τη άλλη μέρα μεσημεριανές ώρες, σκάει με το αμάξι, παρκάρει και αφήνει στο σύστημα του αυτοκινήτου να παίζει μουσική (πάλι κρητικά) στο τέταρτο βγαίνει να φύγει και τον περίμενε πάλι η αστυνομία για παρατήρηση. Τέσπα, έγινε το ίδιο 5-6 φορές και άρχισε να τα παίρνει ο κρητικός, άρχισε να βρίζει, "θα σε βρω βρε π@στη, γ@μημ3νε που φωνάζεις τη αστυνομία" και τέτοια...
Δεν τον βρήκε ποτέ, ούτε εγώ κατάλαβα ποιός τηλέφωνά τη αστυνομία.
Τι έκανε όμως το αλάνι, βράδυ παρά βράδυ κατά τις 03:00 το πρωί έβγαινε στα νύχια και πετούσε μια κροτίδα στο δρόμο. Μη φανταστείς κάνα δυναμιτάκι που κάνει τσούφ, μιλάμε για εκκωφαντικό μπάμ. Μετά από τέτοιο μπάμ έβγαιναν όλοι έξω με τις πιτζάμες, τη στριγκάτη παντόφλα και έψαχναν τον ένοχο.
Δεν το κρύβω ότι και η θκιάμ ψυχή πήγε στη κούλουρη τις πρώτες φορές, πολύ γρήγορα όμως τον πήρα χαμπάρι επειδή είμαι και κομάντο. :biggrin:
Τον έπιασα εμπιστευτικά και του είπα ότι ξέρω, ξέρω επίσης και το λόγο που το κάνει, και ότι καλά τους κάνει, αλλά πρέπει να σταματήσεις γιατί εγώ δεν θα καλέσω τη αστυνομία, απλά θα σε σαπίσω στο ξύλο κάνα βράδυ.
Χέστηκε που λέτε ο Κρητικός, από τότε έχει σχέσεις μόνο με μένα απ'ολη τη γειτονιά, μόνο εμένα μιλά, τους άλλους τους έχει γραμμένους, παίζει ότι ώρα θέλει κρητική μουσική και δεν τον ενοχλεί κανείς, όχι όμως δυνατά, σε φυσιολογικές στάθμες.
Κόπηκαν σε βάθος χρόνου και τα ενοχλητικά πάρτυ από τους νταβατζήδες και είμαστε πλέον μια ωραία ατμόσφαιρα σε όλη τη γειτονιά.

Reaction score
3.353
Εμένα οι πουστηδες που έφαγε κομομπλοκο πέρσυ ο προενισχυτης και έπαιζε ένα 2ωρο τερμα τα γκάζια τα polk κ τα arendal ενώ δεν ήμουν σπιτι, ένα αρχιδι δεν βρέθηκε να πάρει την αστυνομία να μπουν μέσα να τα κλείσουν πριν τα πάρω στο χέρι.

Κωλογεροι Κουφαλογα.

Reaction score
28.279
Εγώ είμαι!!
Οι άσχετοι μου κατέσχεσαν το δεύτερο σύστημα, σήμερα για να εκδικηθώ τους γείτονες θα βάλω τέρμα Τασούλα Μαλιαχόβα στο main σύστημα. :biggrin:

ΤΟ "ΥΠΑΡΧΩ" ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ 10 ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΚΑΠΑΚΙ ΑΛΛΕΣ 10 ΤΟ "BLACK BETTY" ΤΩΝ "RAM JAM"

ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΥΣ...:party::party:

Last edited:

vasilisnt

Golden Boy!
Reaction score
2.770
για τους 2 ενισχυτες εχουμε πληροφοριες? τελικος δικαναλος/πεντακαναλος με προ πολυκαναλο?

ika

News
Reaction score
17.944
ΜΕ ΠΟΙΑ ΛΟΓΙΚΗ Η ΝΟΜΟ ΚΑΤΑΣΧΕΘΗΚΑΝ ΤΑ ΣΤΕΡΕΟΦΩΝΙΚΑ?

ΗΜΑΡΤΟΝ.....
Προληπτικά. Αν τα αφήνανε, ο ευπαθής με το που θα επέστρεφε από το αυτόφωρο θα τα ξανάβαζε τσίτα για να γιορτάσει.
:gamer::dance2:.

*Άσε που μπορεί και να τα έψαχνε ο κανονικός αγοραστής τους.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.313
Members
38.681
Νεότερο μέλος
Andrewk