- Reaction score
- 35.783
Δηλαδη η ωρα υπνου που χασαμε θα μεινει για παντα χαμενη??
Χιούμορ μια χαρά μπορώ να κάνω. Αλλά δεν μπορεί να αστειευόμαστε με τα πάντα. Προσωπικά θεωρώ πως δεν είναι και τόσο απλό το θέμα ώστε να αρχίσουμε το χαβαλέ. Εξακολουθώ και πιστεύω πως θα επηρεάσει μέρος της οικονομίας μας. Και γιατί όχι και την καθημερινότητά μας. Εγώ πχ που μένω κοντά σε θάλασσα μπορώ να ξεκλέβω χρόνο μετά τη δουλειά για ένα μπανάκι. Εσύ αν μένεις ΒΠ ίσως και να μη σε επηρεάζει καθώς θες μια και ώρα για παραλία σε σχέση με τι δικό μου δεκάλεπτο.Δε καταλαβαίνω γιατί έχεις χάσει την αίσθηση του χιούμορ, και λυπάμαι, αλλά δε θα ζητήσω συγνώμη αν στεναχωρεθηκες που με βολεύει αυτό το ωράριο λειτουργίας του ήλιου.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.
Και δε πρέπει να κάνουμε χιούμορ γι' αυτό;Εξακολουθώ και πιστεύω πως θα επηρεάσει μέρος της οικονομίας μας. Και γιατί όχι και την καθημερινότητά μας.
Και γιατί να γίνει το δικό σου;Εγώ πχ που μένω κοντά σε θάλασσα μπορώ να ξεκλέβω χρόνο μετά τη δουλειά για ένα μπανάκι. Εσύ αν μένεις ΒΠ ίσως και να μη σε επηρεάζει καθώς θες μια και ώρα για παραλία σε σχέση με τι δικό μου δεκάλεπτο.
Γιατί αυτό συμβάλλει στην καλύτερη αξιοποίηση του σκότους από τον οργανισμό μας, συμβάλλει στην υγεία μας.Και γιατί να γίνει το δικό σου;![]()
Δε θα ζήσεις φορέβε, ότι προλάβει ο κ@λος σου να χαρεί, πάρε 4 σαμπ λέμε τρέχοντας.Γιατί αυτό συμβάλλει στην καλύτερη αξιοποίηση του σκότους από τον οργανισμό μας, συμβάλλει στην υγεία μας.
Ούτε με το γκέι παιδάκι που έχει καρκίνο;Αλλά δεν μπορεί να αστειευόμαστε με τα πάντα.
Νότια βόρειος Μακεδονία εδώ, σαλόνια Μπιτς.Εσύ αν μένεις ΒΠ
Σε 5' χωρίς κίνηση, σε 10' με κίνηση, σατηχαλκιδικηδενεχει.θες μια και ώρα για παραλία
1. Αμάν πχια. Είμαστε κλασικοί δικάναλοι. 2 αφτιά μας έδωσε ο θεός και όχι 15. Με 2 θα ακούω ότι και να λες.Δε θα ζήσεις φορέβε, ότι προλάβει ο κ@λος σου να χαρεί, πάρε 4 σαμπ λέμε τρέχοντας.
Ούτε με το γκέι παιδάκι που έχει καρκίνο;
Το ξερς τ'ανεκδοτο;
Νότια βόρειος Μακεδονία εδώ, σαλόνια Μπιτς.
Σε 5' χωρίς κίνηση, σε 10' με κίνηση, σατηχαλκιδικηδενεχει.
Δηλαδή αν βάλεις ένα ηχείο θα ακούς μόνο απ' το ένα αυτί;Είμαστε κλασικοί δικάναλοι. 2 αφτιά μας έδωσε ο θεός και όχι 15. Με 2 θα ακούω ότι και να λες.
Κάποτε είχα διαβάσει ότι η μονοφωνική ηχογράφηση είχε καλύτερες μεσαίες.Δηλαδή αν βάλεις ένα ηχείο θα ακούς μόνο απ' το ένα αυτί;![]()