- Reaction score
- 925
Αυτό λέω! Και τα 14000€ χιλιάρικα είναι σοβαρά εργαλεία!Τα << σοβαρά εργαλεία>> ξεκινάνε από 14.000€.
Αυτό λέω! Και τα 14000€ χιλιάρικα είναι σοβαρά εργαλεία!Τα << σοβαρά εργαλεία>> ξεκινάνε από 14.000€.
Καλημερα στην παρεα και για να ξυπνήσω λιγο το θεμα να το δικο μου (multi)που το πηρα πριν την έκθεση αλλα δεν μου δωσανε κανα δωρο μαζι σαν το κοριτσι του diavel.
Μονο με diavel η ducati τις δίνει αυτες? δηλαδη πανε μαζι με την μηχανη σαν αξεσουάρ?την πας μονο βολτα χαλαρα ? Μπορείς να τις παρεις και σπιτι και να αφησεις diavel εκτος?
Αστειεύομαι. .. το diavel είναι απλα ερωτας καλα και το κοριτσι.
Σαν μηχανη ειναι να την εχεις για 2η και οχι για καθε μερα.
Θα θελα ενα daviel και ενα multistrada pikes peak.
Tο μυλτι για καθε μερα και το daviel για τις κυριακες!
Ξερω πολλά ζητάω αλλα...εχω το κοριτσι![]()
Μας κaυλwσες μεσημεριάτικα......Αν το καθημερινο δρομολογιο δουλεια σπιτι-σπιτι δουλεια θελεις να μετατρεπεται σε πιστα moto gp με σουζες ισχυος και ντριφταρισματα στης ανοικτες πατατεταμενες με ουρλιαχτο και καπνους απο 240 λαστιχο τοτε το diavel ειναι μονοδρομος!!!!

Σωστος στα παραπάνω!!![DOUBLEPOST=1499174049][/DOUBLEPOST]
QUOTE="Azazil1190, post: 2199115, member: 35589"]Καλημερα στην παρεα και για να ξυπνήσω λιγο το θεμα να το δικο μου (multi)που το πηρα πριν την έκθεση αλλα δεν μου δωσανε κανα δωρο μαζι σαν το κοριτσι του diavel.
Μονο με diavel η ducati τις δίνει αυτες? δηλαδη πανε μαζι με την μηχανη σαν αξεσουάρ?την πας μονο βολτα χαλαρα ? Μπορείς να τις παρεις και σπιτι και να αφησεις diavel εκτος?
Xεστηκαμε για την γκομενα αδερφε οταν καβαλας το diavel δεν σε ενδιαφερει η γυναικα δεν ειναι τυχαιο που με την αγορα του σου δινουν και μονοσελο!!!
Ποιος το λεει οτι δεν κανει για καθε μερα το diavel? με ενα πιο κοντο γραναζι μπροστα ξερεις τι σουζεσ ισχυος θα κανει στα φαναρια...?
Αν το καθημερινο δρομολογιο δουλεια σπιτι-σπιτι δουλεια θελεις να μετατρεπεται σε πιστα moto gp με σουζες ισχυος και ντριφταρισματα στης ανοικτες πατατεταμενες με ουρλιαχτο και καπνους απο 240 λαστιχο τοτε το diavel ειναι μονοδρομος!!!!
Αν θελεις ενα ηρεμο γκαζακι με καλη ποιοτητα κυλισης ανετες αναρτησεις και φρενα και απροβληματιστο ταξιδι το υπεροχο Multi ειναι απο της πιο καλες λυσεις!!!
ΥΓ Εχεις παρει το καιν Multistrada 950...?
Ολα καλα σε αυτα που λες αλλα αυτο οτι αποκτησες bmw 1200 gs πως το κανες ρε μαστορα η χειροτερη μπαχατελα βαρκα γιαλο ever και ειδικα μετα απο RC8R....Σωστος στα παραπάνω!!!
Ειχα ανοίξει με diavel ετσι για πλάκα οταν ειχα το Ktm rc8r.
Εχει δύναμη το μαμημενο και ταυλωτικο ηχο αλλα ως πρωην ktmακιας μπορω να πω οτι το rc του εκανε πλακες.
Αλλα περα απο αυτο βλεπω diavel και το θελω το μαμημενο αλλα δεν...πιο ευκολα θα καβαλήσω την κοπελα της φωτο με το συμπάθιο παρα να μπορεσω να παρω diavel.Αχχ
Ναι το καινούριο 950 αγόρασα καλο ειναι για αυτα που θελω, γενικα ειναι πολυ μετρημένο μηχανακι σε ολα του και γκαζακι εχει και στρίβει και ανετο πολύ απο φρενα φρεναρες.Στα φρενα μου φερνει στο rc8 και στο 999 monoposto που επισης ειχα.
Βέβαια τα supersport-naked για μενα τελος μετα απο αποκτηση bmw gs1200 adv κτλ.
Αλλα εαν ειχα τα φράγκα το daviel και πιο γυμνό να ηταν θα το αγοραζα και να μην οδηγουσα μηχανξ και μονο για να το βλεπω να το χαζευω και να το χαιδευω
Πριν 10 χρονια ειχα ενα κτμ super duke R ενα απο τα 4 κοματια που υπηρχαν ελλαδαΜας κaυλwσες μεσημεριάτικα......![]()
Το μονο που ειχε το bmw ηταν η ανεση του.Ολα καλα σε αυτα που λες αλλα αυτο οτι αποκτησες bmw 1200 gs πως το κανες ρε μαστορα η χειροτερη μπαχατελα βαρκα γιαλο ever και ειδικα μετα απο RC8R....
Ωραιο το 950 multi να το χαιρεσαι ενα ωραιο οικονομικο ducati!!!
[DOUBLEPOST=1499253292][/DOUBLEPOST]
Πριν 10 χρονια ειχα ενα κτμ super duke R ενα απο τα 4 κοματια που υπηρχαν ελλαδα
τα κασκαντεριλικια που ειχα κανει με αυτο τον σουπερ δουκα που ειχε ψυχη χουλιγκαν δεν θα τα ξεχασω ποτε
πηγαινε και εστριβε μονο του...
Πηγαινα με 200+ και ειχες την εντυπωση οτι πηγαινε με 60 χιλιομετρα μπετο ητανε στο δρομο!!!
Αχχχ μην μου μιλας για ΚΤΜ δουλευα στην αντιπρωσοπεια αρκετα χρονια κτμ και ducati!!!Το μονο που ειχε το bmw ηταν η ανεση του.
Καναπες με ρόδες αυτο αρεσε και στην γυναίκα.
Στο rc έκλαιγε οταν καθόταν.
Αλλα όταν ειδα με το bmw οτι με περναγαν και τα tdm ειπα ε οχι.Το δωσα πηρα ΚΤΜ adventure 990 και τελος επειδή μεχρι μαξ 3 χρονια κραταω μηχανη ειπα να το δωσω και να παω προς Ιταλία μερια.
Απο ktm ειχα smc 660,super duke 990,rc8r,adventure 990 ειμαι κτμακιας αλλα φετος ειπα να παρω και το 2 ducati μιας και το 999 δεν το κρατησα πανω απο 2 μηνες λόγο μουρμουρας.
Με το Multi ειμαι πολυ χαρουμενος σαν συνολο.
Επόμενος στοχος multi 1200 enduroκαλα αμα έρθει η ωρα και βρω κανα μεταχ.diavel σε αριστη κατασταση λιγα χιλ.και καλη τιμη για την τσεπη μου τοτε θα το παρω.
Η πλακα ειναι οτι πριν πάρω το multi ανέβηκα σε ενα superduke 1290 και λεω τι να κανω το θελω μαμει αλλα λεω μολις το δει η αλλη θα εχουμε πάλι μουρμουρα.Οποτε παρε ενα ανθρωπινο on-off που τα κανει ολα και συμφέρει.
Πιο πιτσιρικας ειχα crm 250Αχχχ μην μου μιλας για ΚΤΜ δουλευα στην αντιπρωσοπεια αρκετα χρονια κτμ και ducati!!!
Mακαρι να το παρεισ το diavel αλλα βλεπω οτι κραταει ακομα τιμη που για μενα σαν μεταχειρα ειναι εξωφρενικη!!!
Θα σου προτεινα 1290 ΚΤΜ και αλλο ενα μηχανακι που κανει παπαδες αφου εχεις παει σε αυτη την κατηγορια ειναι bmw 1000 XR θα κλαψεις....!
Πολυ καλο και το καιν 1090!!!