Ένα Ή Δύο Τεμάχια;

Reaction score
0
Είμαι σέ κατάσταση παροξυσμού μέ όλα όσα έχω διαβάσει στό AVSITE γιά τόν Denon 5805.
Άν τελικά μπορέσω νά διαθέσω τά περίπου 6000 ευρώπουλα πού στοιχίζει νά προχωρήσω σέ αγορά ή νά προτιμήσω ένα ζεύγος πρό-τελικού ανάλογης τιμής;

Κάθε γνώμη σας θά είναι πολύτιμη.

Reaction score
1
Οι άποψης διίστανται , θα πρέπει να ακούσης για διαλέξεις . Αλλά προ και τελικό με τις ευκολίες του DENON θα πρέπει να δώσεις τουλάχιστον τα τριπλά. 8)

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Συμφωνω και εγω με τον maroulisk.
Εαν θες κατι αναλογο σε συνδυασμο προσσεσορα/τελικου θα πρεπει να ανεβεις αρκετα σε τιμη.
Δεν πρεπει να ξεχνας ομως και την αλλη παραμετρο.
Πως ο τελικος(μαζι με τα ηχεια) ειναι οι μονες συσκευες με αντοχη στον χρονο.
Εαν δηλαδη κατι αλλαξει δραματικα αυριο αλλαζεις μονο τον προσσεσορα και ο τελικος σου μενει.
Δεν πρεπει επισης να ξεχνας πως πολλοι προσσεσορες εχουν την δυνατοτητα αναβαθμισης που σου επιτρεπουν-με λιγα χρηματα εναντι αγορας νεας συσκευης- να προχωρησεις στα μελλοντικα format .

Περα απο ολα αυτα πρεπει να ομολογησω πως και τα δικα μου σαλια τρεχουν με τον επερχομενο Denon.
Στην δικη μου περιπτωση ομως-και αφου εχω ηδη εξακαναλο τελικο-και η λυση του νεου Lexicon MC-4 φανταζει ελκυστικοτατη.Εκει θα γινει η μεγαλη μαχη... :wink: ι

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.744
ΚΑΛΗΜΕΡΑ.Παιδια λιγο υπομονη γιατι η LEXICON δεν εχει δωσει ακομη export price για τον MC-4.

Reaction score
0
Καλημέρα Νίκο.Εσύ πιστεύεις πώς η λύση MC4/τελικού θά ακούγεται καλύτερα από τόν 5805;Επίσης θά αντέξει περισσότερο χρονικά;Ο MC4 ΄δέχεται αναβάθμιση;

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.744
Η γνωμη μου ειναι πως τα 2 μηχανακια ειναι καλυτερα,βεβαια δεν εχω ακουσει τον DENON αλλα συνηθως αυτο συμβαινει.Οσο για τον LEXICON τα προηγουμενα μοντελα ολα δεχοντουσαν αναβαθμιση και αυτη ειναι η μεγαλη επιτυχια της εταιρειας αυτης καποιες φορες η αναβαθμιση γινεται μεσω computer απο την rs232 η με προσθηκη module οπως στην περιπτωση του MC12 v3 σε MC12v4EQ.

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.744
Πιστευω οτι τελικα δεν θα ξεπερασει το''ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ''και οχι μονο, οριο των 5000 Ε. Υ.Γ. Μαλλον καλυτερα να με λες Νικο

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.892
Members
38.255
Νεότερο μέλος
konfan