Ένα Dvd recorder με HDD μπορεί να σταθεί επάξια σαν DVD player?

Reaction score
0
Αγοράζοντας ένα DVD recorder με hard disc drive (Sony RDR-HX1010s) σαν dvd player μπορεί να παίξει σωστά και ποιοτικά εικόνα και ήχο, να περίεχει αποκωδικοποίηση dts κ.τ.λ?? ή απλώς είναι μια πολύ καλή συσκευή εγγραφής και απλώς δίνει μια σχετικά καλή εικόνα και ήχο σε σε σύγκριση με τα dvd player (π.χ Pioneer DV-989Avi ή Pioneer DV-868Avi)???
Τι θα με συμβουλεύατε να κάνω, όταν θα παρακολουθώ dvd από projector OPTOMA 78 με A/V Yamaha 4600 και ήχο από Monitor Audio RS8 series???

Reaction score
5
Με μια μάτια που έριξα δεν βλέπω να στερείται οτιδήποτε τουλάχιστον σαν player.

Φυσικά η σύγκριση σε θέματα ποιότητας εικόνας και ήχου με τα players που αναφέρεις μόνο στο θέμα τιμής μπορούν να συγκριθούν μιας και αυτά είναι καθαρόαιμα players και σίγουρα το βάρος δίνεται στον τομέα της ποιότητας.

Reaction score
6
Εξαρτάται.
Υπάρχουν dvd payers φθηνά οπως και φθηνά dvdwriter .
Ενα καλο dvd writer (και αρκιβο συνήθως) δεν εχει να ζηλέψει τιποτα απο ανάλογης τιμης dvd player

Reaction score
49
Σαν κάτοχος του Sony-rdr hx900 είμαι πολύ ικανοποιημένος από τις δυνατότητες σαν player!

Reaction score
0
Το λέω γιατί έχω παραγγείλει το RDR-HX1010s επειδή θέλω κάπου κάπου να γράφω καμμιά εκπομπή από τηλεόραση που δεν προλαβαίνω να τη δω στην ώρα της. Καθώς επίσης μόυ λένε ότι αφου τα υπόλοιπα μηχανήματα που έχω είναι αρκετά καλά (Projector, A/V & Speakers) καλό θα ήταν να πάρω ένα σκέτο player για να έχω καλή ποιότητα εικόνας και ήχου........

Reaction score
14
Τι ακριβώς θα ήθελες απο το DVD-Player σου? Να έχει πέραν της πολύ καλής εικόνας? αρκετές συνδεσμολογίες όπως component out, DVI, HDMI? Πιστεύω ότι τα καλά recorders με hard-disk της SONY, PIONEER και δοκιμασμένα με ιδία πείρα τα 2 ακριβά της LG, τα έχουν αυτά.

Ποιότητα εικόνας θα βρείς σίγουρα καλή και στις 3 μάρκες που προανέφερα και τώρα αν θές κάτι το εξεζητημένο απο το πλειερ σου που δεν θα σου το παράσχει το recorder τότε πάς για ξεχωριστή μονάδα, αν και το SONY RDR-HX1010S νομίζω ότι είναι η Rolls-Royce της SONY στα recorders!!!!

Reaction score
0
Αρχίζω να ηρεμώ γιατί από αυτά που μου γράφετε νομίζω ότι πρέπει να έκανα καλή επιλογή και δεν χρειάζεται να αλλάξω την παραγγελία αφου και καλή εικόνα & ήχο θα έχω και recorder θα εχω......Σωστα???

Reaction score
49
Αρχίζω να ηρεμώ γιατί από αυτά που μου γράφετε νομίζω ότι πρέπει να έκανα καλή επιλογή και δεν χρειάζεται να αλλάξω την παραγγελία αφου και καλή εικόνα & ήχο θα έχω και recorder θα εχω......Σωστα???
Σωστά! :wink:

Reaction score
0
Παιδιά ξέρει κανείς αν θα βγάλει σύντομα η sony DVDrecorder με HDMI έξοδο σε "μικρότερο" μηχάνημα? πχ της σειράς 900 ή 700?
Είχε βγεί μια φήμη για το 715 αλλά έχω την εντύπωση ότι κυκλοφορεί μόνο Αμερική ενώ Ευρώπη βγήκε το 717 λη 719 χωρίς όμως HDMI

Reaction score
0
Επειδή έχω το 1010 θα σε συμβούλευα να κοιτάξεις κάποιο άλλο. Σαν player είναι ένα τυπικό Sony και σαν recorder είναι ρημάδι. Π.χ. Διαφορά χρόνου κατά την αναπαραγωγή εγγραφόμενου περιεχομένου πάνω από λεπτό. Το παλιό Pioneer που ακόμα έχω, 1-2 δευτερόλεπτα. Πατάς play και περιμένεις 3-4 sec να το σκεφτεί και μετά κινείται. Αν από χαρακτηριστικά είναι Rolls από μηχανή είναι Fiat!

Reaction score
0
dream_GR @ 16/10/2005 said:
αν και το SONY RDR-HX1010S νομίζω ότι είναι η Rolls-Royce της SONY στα recorders!!!!
Η Rolls-Royce θεωρείται πρότυπο επιδόσεων ;

Reaction score
3
Εχω μία παρόμοια απορία με το panteli. H λογική είναι ότι όπως παλαιότερα με τα tape deck και τα VCR η λειτουργία εγγραφής ήταν δεδομένη. Οι κατασκευαστές από μία marketing προσέγγιση τόσο στα CD όσο και στα DVD players επέλεξαν να παρέχουν ξεχωριστά αυτή τη λειτουργία και η αγορά τους έχει δικαιώσει. Εγώ όμως πως θα πείσω τη σύζυγο ότι ένα καλό DVD player των 1000€ δεν έχει δυατότητα εγγραφής; :cry: Ασε που θα έχει και δίκιο. Αν λοιπόν το RDR-HX1010 το πιό πλήρες DVD recorder σήμερα όπως λέει ο mikev δεν αξίζει τι πρέπει να κάνει κάποιος ;

Reaction score
5
Όπως εξελίσσεται η αγορά όταν μια εταιρία βγάζει τόσα πολλά μοντέλα αυτό που προσπαθεί να δικαιολογήσει στα πολύ ακριβά μοντέλα είναι η ποιότητα σε σχέση με πιο φτηνά. Μπορεί η ποιότητα να μην αφορά μόνο την εικόνα και τον ήχο αλλά και πολλές άλλες μικρές λεπτομέρειες όπως είναι η ταχύτητα που όλες αυτές οι λεπτομέρειες μαζί κάνουν τα ακριβότερα μοντέλα πιο λειτουργικά και ποιοτικά.

Τι να γίνει, ότι πληρώνεις παίρνεις, ίσως τα κορυφαία μοντέλα να είναι υπερτιμημένα σε σχέση με το κόστος αλλά αν κάποιος τα θέλει όλα σε αυτά πρέπει να ψάχνει. :wink:

VG

Reaction score
0
Εγώ όμως πως θα πείσω τη σύζυγο ότι ένα καλό DVD player των 1000€ δεν έχει δυατότητα εγγραφής; :cry: Ασε που θα έχει και δίκιο. Αν λοιπόν το RDR-HX1010 το πιό πλήρες DVD recorder σήμερα όπως λέει ο mikev δεν αξίζει τι πρέπει να κάνει κάποιος ;
Θα αγορασει το DVD player της αρεσκείας του,και θα το περάσει με 1001 δόσεις στην προσωπική του κάρτα :lol:

Reaction score
2
Πάντως, προσωπικά και η αλήθεια είναι ότι δεν έχω μεγάλη εμπειρία από άλλες εταιρίες, χρησιμοποιώντας το Pioneer 930, έπαθα!
Έχω προσωπικά το 720 της εταιρίας, αλλά αυτό ήταν κάτι άλλο.
Να μην κόστιζε και τόσο...

mrw

Reaction score
0
To ΜediaMarkt εχει δυο DVD Recorders + 80Gb Hard Disk με 299 ευρώ !!!!

Νομίζω το ένα είναι LG και παίζει και DivX

Reaction score
0
se eauto to forum kaneis den apantaei pote?, to ehw paratirisei kai paliotera pou iha rotisei kati kai pali den ihe filotimithei kapios na apantisei... an den ine kati polu high end pou na theorite epagelmatiko "gia sas tous epagelmaties" den katadeheste na milisete i na pite mia gnomi. se kapion pou den thelei i den zita kati exizitimeno me polla lefta?

telos panton efharistw polu olous.

telika pira to LG 7500 sta 269 euro apo ta carrefour an kai den nomizw na endiaferei kanenan. pistevw oti ekana mia kali agora!

mrw

Reaction score
0
Καλά έκανες

Φρόντισε να ενοχλήσεις μετα από ένα διάστημα το σέρβις της LG για να σου περάσει τα τελευταία firmware (πες ότι κολλάει κλπ κάνε πως δεν ξέρεις απο αναβαθμίσεις) - διότι η LG προτιμά να μην βγάζει τα firmware updates στα sites της

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.210
Members
38.307