Έπιπλο CD κατά παραγγελία

Reaction score
31
Καλησπέρα σας.
Χρειάζομαι ένα ξύλινο έπιπλο με συγκεκριμένες διαστάσεις και προδιαγραφές για να βάλω τα CD μου . Ότι υπάρχει στην αγορά δεν μου κάνει και ψάχνω κάποιο κατάστημα που να έχει εμπειρία με έπιπλα δίσκων και cd, να έχουν site που να λένε για τις διαφορετικές ποιότητες ξύλου να δείχνουν παλέτα χρωμάτων και να αναγράφουν ίσως και τιμές. Δεν θέλω να μπαίνω στην διαδικασία να παίρνω τηλ κάθε ένα μαραγκό-ξυλουργό-φτιάχτο μόνο σου, που υπάρχει στην Αθήνα ή να χρειάζεται να πηγαίνω από εκεί για να δω και να ρωτήσω. Θέλω εύκολα γρήγορα και οικονομικά.
Ξέρετε κάποιο?
Ευχαριστώ

Reaction score
5.588
Καλησπέρα σας.
Χρειάζομαι ένα ξύλινο έπιπλο με συγκεκριμένες διαστάσεις και προδιαγραφές για να βάλω τα CD μου . Ότι υπάρχει στην αγορά δεν μου κάνει και ψάχνω κάποιο κατάστημα που να έχει εμπειρία με έπιπλα δίσκων και cd, να έχουν site που να λένε για τις διαφορετικές ποιότητες ξύλου να δείχνουν παλέτα χρωμάτων και να αναγράφουν ίσως και τιμές. Δεν θέλω να μπαίνω στην διαδικασία να παίρνω τηλ κάθε ένα μαραγκό-ξυλουργό-φτιάχτο μόνο σου, που υπάρχει στην Αθήνα ή να χρειάζεται να πηγαίνω από εκεί για να δω και να ρωτήσω. Θέλω εύκολα γρήγορα και οικονομικά.
Ξέρετε κάποιο?
Ευχαριστώ
Πρέπει να πας επιτόπου στον επιπλοποιό που επιθυμείς και να δεις τα υλικά (MDF, μελαμίνες κ.λ.π) τα χρώματα/νερά, να τους πεις διαστάσεις και αν το θέλεις κλειστό ή ανοικτό και θα σου πει κατευθείαν την τιμή. Οπότε θα μπορέσεις να κάνεις και κάποιο παζάρι. Το MDF έχει ακριβύνει πολύ, οπότε κάποια μελαμίνη θα σου βγει φτηνότερη (σίγουρα όμως η ποιότητα δεν συγκρίνεται με τα ίδιας τιμής συναρμολογούμενα τύπου ikea, praktika κ.,λ.π)
Αυτά από την δική μου εμπειρία όπου όλες τις ντουλάπες, τις ειδικές κατασκευές τοποθέτησης CD (σε ανεκμετάλευτες γωνίες) αλλά και το audio rack τα έχω κάνει στον ίδιο επιπλοποιό.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.500
Members
38.332
Νεότερο μέλος
vardaskv