Έσπασε η βελόνα-ποιά να πάρω?

blackhill66

"Επαγγελματίας"
Reaction score
278
βάζω δίσκο,άκουγα φυσήματα και διάφορα,βγάζω να τη φυσήξω ,ήταν στραβή και με το που της έβαλα λίγο δαχτυλάκι έσπασε,ποια να πάρω τώρα σε λογική τιμή,βάζω φωτογραφίες την βελόνα και την κεφαλή,ευχαριστώ
technics sl 1200 mk2

Attachments

ika

News
Reaction score
15.635

blackhill66

"Επαγγελματίας"
Reaction score
278

βλεπω μεταφορια 4-8-12 ,στα 4 θαμαι οκ?απο ελλαδα δεν εχει τπτις?

blackhill66

"Επαγγελματίας"
Reaction score
278
ε απτο να δωσω 100 ή 40 τοσα μονο για τη βελονα πιστευω καλυτερα κεφαλοβελονα κομπλε με 60 κατι ,χωρια που εχω διαβασει καλες κριτικες για αυτην ,και μιας και το λες και συ οκ

Reaction score
18
Θέλοντας να αποφύγω να ανοίξω νέα θέμα συνεχίζω εδώ.
Κατά τη μεταφορά ενός πικάπ μου Audio Technica LP-120Xusb, διεπίστωσα ότι μου έσπασε η βελόνα που είχε πάνω από την αγορά του, μια πράσινη AT-VMN95E.
Ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω πως έγινε από τη στιγμή που ήταν κουμπωμένο το πλαστικό προστατευτικό της. Συγκεκριμένα είδα στο νετ πολλούς κατόχους να κάνουν πολλές αναφορές για σπασίματα της ίδιας βελόνας που με πιθανή χρήση του καλύμματος υπάρχει περίπτωση να της κάνει το ίδιο ζημιά. Αρκετοί γράφανε καλύτερα να την αφήνεις ακάλυπτη παρά να την προστατεύεις.

Προτού προχωρήσω σε αγορά ίδιας βελόνας, ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει έστω μια περίπτωση να έχει γίνει ζημιά και στην κεφαλή από το στράβωμα και να μη φαίνεται, καθώς σε περίπτωση αγοράς βελόνας θα μου είναι άχρηστη.
Μήπως δεν αξίζει το ρίσκο αγοράς σκέτης βελόνας και καλύτερα να προβώ σε αγορά κομπλέ κεφαλοβελόνας?

Ευχαριστώ,

Reaction score
5.617
Θέλοντας να αποφύγω να ανοίξω νέα θέμα συνεχίζω εδώ.
Κατά τη μεταφορά ενός πικάπ μου Audio Technica LP-120Xusb, διεπίστωσα ότι μου έσπασε η βελόνα που είχε πάνω από την αγορά του, μια πράσινη AT-VMN95E.
Ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω πως έγινε από τη στιγμή που ήταν κουμπωμένο το πλαστικό προστατευτικό της. Συγκεκριμένα είδα στο νετ πολλούς κατόχους να κάνουν πολλές αναφορές για σπασίματα της ίδιας βελόνας που με πιθανή χρήση του καλύμματος υπάρχει περίπτωση να της κάνει το ίδιο ζημιά. Αρκετοί γράφανε καλύτερα να την αφήνεις ακάλυπτη παρά να την προστατεύεις.

Προτού προχωρήσω σε αγορά ίδιας βελόνας, ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει έστω μια περίπτωση να έχει γίνει ζημιά και στην κεφαλή από το στράβωμα και να μη φαίνεται, καθώς σε περίπτωση αγοράς βελόνας θα μου είναι άχρηστη.
Μήπως δεν αξίζει το ρίσκο αγοράς σκέτης βελόνας και καλύτερα να προβώ σε αγορά κομπλέ κεφαλοβελόνας?

Ευχαριστώ,
Πολλα μπορουν να γίνουν ,εμενα μου εχει πεσει κατω κεφαλη ,στραβωσε η βελόνα την ισιωσα προσεκτικα με τσιμπιδακι και κοντρα μικρο κατσαβιδι, παρατηρωντας τις κινησεις μου μεσα απο μεγενθυτικό φακο και ειναι μια χαρα. Αν δεν εχει σπασει κατι απο το πλαστικο καλυμα της βελονας που να υποδηλώνει οτι ασκήθηκε πίεση στην κεφαλη με αποτέλεσμα την φθορά της αγορασε μια βελονα και εισαι οκ.Το πιθανοτερο ειναι να δουλεψει κανονικοτατα.Αν μπορεις ανεβασε καμια φωτογραφια απο την κεφαλη και την σπασμενη βελονα,για να παρουμε μια καλυτερη ιδεα.

Reaction score
18
Ευχαριστώ για την ενημέρωση.
Το πλαστικό κέλυφος της βελόνας εξωτερικά είναι μια χαρά. Ουσιαστικά η βελόνα όμως εκεί που πιάνει στη βάση της δεν είναι σταθερή, αλλά κουνιέται ολόκληρη στο πλαστικό της σώμα αν την κουνήσεις ελαφρά με το δάχτυλο.
Με το που βάλεις ένα δίσκο και την αφήσεις να ακουμπήσει στο δίσκο, βυθίζεται ολόκληρη μέσα μέχρι που το πλαστικό της σώμα ακουμπάει πάνω στον δίσκο.

Θα ανεβάσω φώτος με την πρώτη ευκαιρία.

Reaction score
18
Τσάκισε για τα καλά, απορώ πως έμεινε ίσια.
Στο σημείο που έχω σημειώσει με μπλε μαρκαδόρο λυγίζει και δεν κρατάει το βάρος του βραχίονα. Εκει φοβάμαι μήπως την έχει "ακούσει" εσωτερικά η κεφαλή λόγω πίεσης που μεταφέρθηκε από τη βελόνα.

IMG_4307.jpeg

Last edited:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.800
Members
38.373
Νεότερο μέλος
Pankal5