Έχετε αγοράσει universal DVD player?

Reaction score
5
Έχετε αγοράσει universal DVD player?
Είναι στις προτεραιότητες σας η αγορά ενός τέτοιου μηχανήματος και γιατί?

Δεκτές θετικές και αρνητικές απόψεις.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Ας ξεκινησω πρωτος.
Οχι δεν εχω αγορασει.
Οχι δεν εχω σκοπο να αγορασω.
Εχω γραψει και αλλου πως στο θεμα ηχου ειμαστε σχεδον στην κορυφωση.
Αυτη που υστερει ειναι η εικονα.
Θα προτιμουσα λοιπον να δωσω τα επιπλεον χρηματα που μπορει να ζητουσε ενα universal DVD player σε κατι που θα βελτιωνε την εικονα.

Ασε που-και αυτο ειναι ισως το σημαντικοτερο-καιρος για μουσικη δεν υπαρχει.Ενω ταινιες, θελω δεν θελω, με τραβολογαει η συζυγος και 3-4 την εβδομαδα θα τις δω. :)

Reaction score
5
Έχω από διετίας το 656 της pioneer και έχει "παίξει" μόνο 2-3 SACD, όλα τα άλλα είναι DVD-video. Ενημερωτικά, σε αυτούς που ίσως ενδιαφέρει, τώρα παίζει και DVD+R DL, αυτό έγκυρο και δοκιμασμένο από εμένα.
Μετά από αυτά τα δύο χρόνια διαπιστώνω πως από άποψη formats ήταν ακριβό και μου περίσσευε, όμως σκεπτόμενος για συμβατότητα στο μέλλον και τη συνολική ποιότητα, δε νομίζω πως θα είχα γλυτώσει πολλά χρήματα με μία παρεμφερή (ποιοτικά) επιλογή.

Reaction score
5
Χαίρομαι μου το 656 κατάφερε να παίξει dual layer DVD διότι εγώ δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα όπως δεν το έχω δοκιμάσει σε SACD και DVD AUDIO θα το δοκιμάσω με ορισμένα δισκάκια που μπορώ να βρω αλλά έχω την εντύπωση πως για πολλά χρόνια ακόμα δεν θα είναι εφικτό να ακούω σε αυτά τα format της μουσικές μου επιλογές. :?

Reaction score
0
Εχω το DENON DVD-2200!!!!
Θεωρώ οτι είναι μια πολύ καλή λύση υπό την προυπόθεση οτι η ποιότητα κατασκευής της συσκευής θα είναι πολύ καλή άρα δυστυχώς και αρκετά ακριβή!!!!Δεν συμφωνώ με την λύση του κινέζου!!!!!
Εγώ το πήρα για να ακούω μουσική κυρίως!!!!(παλιά και νέα φορμά!!)
Το προτήμισα γιατί στην μουσική φόραγε ακριβώς τα ίδια πράγματα με το 2900 που όλοι γνωρίζουν πόσο καλό μηχάνημα είναι!!Οι διαφορές βρήσκονταν στην εικόνα που δεν είναι και κάτι που με απασχολεί ιδιέτερα μιας και διαθέτω μια τηλεόραση 21 ιντσών!!!

Επίσης θεωρώ οτι ένα universal player έχει μεγαλύτερη αντοχή στο χρόνο και γλυτώνεις και από αγορά 2-3 συσκευών διαφορετικών!!!!

Reaction score
41
Αναγκαστικά το επόμενο DVDp που θα αγοράσω θα είναι universal παρόλο (όπως πολύ εύστοχα ανέφερε και ο Αντρέας πιο πάνω) που δεν έχω χρόνο να ακούω μουσική στο σπίτι (πόσο μαλλον αυτή να προέρχεται από SAcd & DVDaudio!!!!)

Και λέω αναγκαστικά γιατί σε ένα περίπου χρόνο που ίσως θα αγοράσω DVDp θα είναι ΟΛΑ universal και μάλιστα με κόστος κάτω από τα 300 ευρώ!

Αυτή τη στιγμή έχω το PHILIPS 963SA (που παίζει και SAcd & κάνει και upsampling) και ζήτημα να έχω ακούσει 3-4 δισκάκια SAcd!!!! :roll:

Το DVDp το χρησιμοποιώ κατά 95% για ταινίες οπότε αυτό που με "καίει" περισσότερο είναι ίσως να έχει DVI για να εκμεταλευτώ και την είσοδο DVI του INFOCUS 5700 (έστω και με το ανταπτοράκι) και οπωσδήποτε να έχει πολύ καλή εικόνα
(και ίσως να μην συνδέσω και την DVI γιατί δεν έχω τον χρόνο και την υπομονή να ξαναπεράσω καλώδια πίσω από την βιβλιοθήκη και σε καναλέτες!!!!) :wink:

Άρα, συμπερασματικά, ένα καινούριο DVDp, που να παίζει όλα τα DVD & CD FORMAT, και να έχει τρομερή εικόνα από την συνιστωσών είναι το άμεσο ζητούμενό μου! :D :D
Και αν έχει και DVI θα είναι απλά ένα δεδομένο μπαλαντέρ!!!! :lol:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.208
Members
38.305
Νεότερο μέλος
Nikosdi