Όνειρα κι αυτά...

Reaction score
5
Είδα ένα όνειρο σήμερα το βράδυ, πολύ περίεργο.

Είχαμε πάει όλοι μαζί σε μια ταβέρνα να φάμε. Αφού φάγαμε και πληρώσαμε και ξεκινήσαμε να φύγουμε έτρεχαν μπροστά ο Ανδρέας με τον Ντρημόγιαννο και από πίσω του κυνηγούσε ο Global!!!!

O Global τρομερά νευριασμένος ενω οι αλλοι δύο είχαν σκάσει στα γέλια.

Οι υπόλοιποι κοιτάγαμε απλά...

Πείτε μου... Θα γίνω καλά γιατρέ μου;;;

υγ : δεν αστειεύομαι καθολου. το παραπανω σκηνικο το ειδα στον ύπνο μου... :crazy_1:

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
307
Απάντηση: Όνειρα κι αυτά...

Είχαμε πάει όλοι μαζί σε μια ταβέρνα να φάμε.
Αυτό τουλάχιστον δεν είναι περίεργο...

Αφού φάγαμε και πληρώσαμε και ξεκινήσαμε να φύγουμε έτρεχαν μπροστά ο Ανδρέας με τον Ντρημόγιαννο και από πίσω του κυνηγούσε ο Global!!!!
Για αυτό θα πρέπει να συμβουλευτείς ονειροκρίτη...

O Global τρομερά νευριασμένος ενω οι αλλοι δύο είχαν σκάσει στα γέλια.

Οι υπόλοιποι κοιτάγαμε απλά...
Κι εδώ για ονειροκρίτη πας, αλλά ρε παιδάκι μου δώσε κανένα στοιχείο. Γιατί τους κυνηγούσε; Τι του έκαναν; Δεν τα βρήκαν στον λογαριασμό Ή δεν τα βρήκαν για το τι θα κάνουν μετά;

Πείτε μου... Θα γίνω καλά γιατρέ μου;;;
Μπα είσαι μη αναστρέψιμος...

Reaction score
5
Δεν ξέρω γιατί έτρεχαν. μάλλον κατι θα του έκαναν πάλι. δεν μπορεσα να δω... όνειρα είναι αυτά... ασυνάρτητα πράγματα...

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Μα πως?
Στον ντρημογιαννο ειπα μονο για την λιστα δωρων που θα ξοδεψει για την αφεντια του και τους υπολοιπους.
Οσο και εαν με πιεσε δεν του ειπα κουβεντα ΓΙΑ ΤΟ ΔΩΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΒΛΑΧΟΣ ΑΠΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑς ΤΟΥ...:cool_11:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Αν θέλεις στα γεράματα να κάνεις extreme sports μπορείς άνετα να κάνεις κάτι ακίνδυνο όπως bungee jumping, ελεύθερη κατάδυση, παρά πέντε... γιατί να κινδυνεύεις τόσο γράφοντας στο AVSite? :mad_3:

...

Reaction score
1.213
Μα πως?
Στον ντρημογιαννο ειπα μονο για την λιστα δωρων που θα ξοδεψει για την αφεντια του και τους υπολοιπους.
Οσο και εαν με πιεσε δεν του ειπα κουβεντα ΓΙΑ ΤΟ ΔΩΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΒΛΑΧΟΣ ΑΠΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑς ΤΟΥ...:cool_11:

:cool_11::cool_11::cool_11::cool_11:

Μα ολα πια στη φορα ?

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.314
Members
38.540
Νεότερο μέλος
nchoulio