ΑΓΟΡΑ ΗΧΕΙΩΝ ΓΙΑ ΕΝΙΣΧΥΤΗ PATHOS - Logos

nts

Reaction score
1
Καλή σας μέρα και καλώς σας βρίσκω!

Με αφορμή την αγορά καινούργιου ενισχυτή θα ήθελα να αντικαταστήσω και τα ηχεία που έχω. Επειδή το θέμα του ταιριάσματος των ηχείων με τον ενισχυτή είναι κάπως περίπλοκο θα ήθελα τη γνώμη σας καθότι με χαρά είδα πως είστε μία παρέα ανθρώπων με εξαιρετικές γνώσεις σε θέματα ηχοσυστημάτων!
Ο καινούργιος μου ενισχυτής λοιπόν είναι Pathos - Logos και είναι υβριδικός με τα παρακάτω χαρακτηριστικά:
Iσχύς εξόδου: 110W RMS @ 8 Ohm, 220W RMS @ 4 Ohm
Απόκριση συχνότητας: 2Hz-200 kHz ± 0,5 dB
THD: <0.05%
S / N Ratio:> 90dB
Αντίσταση εισόδου: 100K Ohm
Το πικ απ είναι Pro-ject και η προενίσχυση Pro-ject Tube box ΙΙ. Το CD player είναι Technics SL-PG390. Ο χώρος που έχω το ηχοσύστημα είναι ενιαίος σαλόνι-τραπεζαρία γύρω στα 60 τμ. και η μουσική που ακούω είναι κυρίως rock και jazz. Και τέλος, το ποσό που μπορώ να διαθέσω αυτή τη στιγμή είναι μέχρι 2.000€

Ποιά είναι η πρότασή σας;

Σας ευχαριστώ θερμά!

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743
Απάντηση: ΑΓΟΡΑ ΗΧΕΙΩΝ ΓΙΑ ΕΝΙΣΧΥΤΗ PATHOS - Logos

Ποια ειναι τα ηχεια που εχεις τωρα; Ρωταω για να δω σε ποιο επειτπεδο βρισκεσαι ωστε να προτεινω κατι που συνιστα αναβαθμιση. Επισης ποσο χωρο σε τμ θελεις να καλυψεις;

Reaction score
3.967

60τμ. Λέει ο φίλος Παντελή.

Εμένα με γαργαλάει και το πλεηερ....αρχές 90 αν δεν λανθάνω, νομίζω ότι κάτι σύγχρονο θα συνέβαλε σε περαιτέρω αναβάθμιση του αποτελέσματος.

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

Δεν το προσεξα γιατρε μου αυτο με τα τμ. Συμφωνω για το player αλλα απο καπου πρεπει να αρχισει κανεις, σιγουρα η επομενη κινηση πρεπει να ναι κατι σε dac.

nts

Reaction score
1

Τα ηχεία που έχω τώρα είναι Avance sigma-390. Η απόδοση τους είναι αρκετά μπασαριστή ενώ θα ήθελα έναν πιό κρυστάλλινα και διαυγή ήχο. Έχω αποκλείσει το ενδεχόμενο του να ευθύνεται το μέτριο CD player, διότι και όταν παίζω το πικ απ (που είναι κάπως καλύτερο) την ίδια παραγωγή έχω.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424

ενώ θα ήθελα έναν πιό κρυστάλλινα και διαυγή ήχο.
Κοίτα κάποιο Triangle ή κάποιο Focal.

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

...ισως κ καποιο B&W CM

Reaction score
3.967

:wink:O xώρος σου και η τοποθέτησή τους σ΄ αυτόν παίζει ρόλο.

Όσο απομακρύνονται απο τις γωνίες τόσο καθαρίζει το αποτέλεσμα.

Όταν κάθεσαι, το τουήτερ πρέπει να βρίσκεται στο ύψος των αυτιών σου.

Αν κινηθείς σε κλασσικές επιλογές, δηλαδή σχεδιάσεις με τρία μεγάφωνα, στήριξη δαπέδου και νορμαλ φορτία, θάχεις πολλές επιλογές.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.017
...

Αν κινηθείς σε κλασσικές επιλογές, δηλαδή σχεδιάσεις με τρία μεγάφωνα, στήριξη δαπέδου και νορμαλ φορτία, θάχεις πολλές επιλογές.
... και καλύτερο αποτέλεσμα (εν συγκρίσει προς ηχεία με δύο γούφερ). Παράδειγμα...

Reaction score
27
Καλησπέρα.Δεν τον εχω ακούει τον ενισχυτή σου αλλά οφείλω να ομολογήσω ότι είναι το...pathos....μου...!Είναι πανέμορφος και εχω ακούσει κ διαβάσει τα καλύτερα!Στο θέμα μας:τρελές γνώσεις δεν εχωαλλά πουλάω τα Triangle Antal 202 και από όσο είδα σου προτειναν triangle τα άλλα μελη..Να πω επίσης ότι τα ηχεία πριν τα αγοράσω (από φίλο εκτός φόρουμ) τα είχε ακούσει με τον ενισχυτή σου και μου είπε οτι ήταν εντυπωσιακό το αποτέλεσμα.Μπορείς να ρίξεις μια ματιά στην αγγελία κ τα λέμε . Ευχαριστώ.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.887
Members
38.515
Νεότερο μέλος
Alebut