- Reaction score
- 2.852
Οπως λέει κι ο τίτλος χρειάζομαι μια τηλεόραση χωρίς απαιτήσεις κι εξηγούμαι: Η παρούσα τηλεόραση (SONY KDL 32L4000) δεν είναι καν 1080ρ δεν έχει ενσωματωμένο δέκτη mpeg4 κι έτσι με αναγκάζει σε χρήση splitter για να έχω δύο συσκευές pass trhough ώστε και το ps3 να το χρησιμοποιεί ο πιτσιρικάς χωρίς να ανοίγω ενισχυτές, είναι 32 ίντζες και θέλω να την βάλω στην κρεββατοκάμαρα που υπάρχει ήδη δέκτης, να ξαλαφρώσω απ το hdmi splitter και να έχω μόνο το ps3 pass trhough αφού η νέα τηλεόραση θα έχει δέκτη mpeg4, η χρήση της θα είναι απλά τηλεοπτικό και παιχνίδια που παίζει ο μικρός στην κονσόλα πάλι χωρίς απαιτήσεις. O λόγος που θέλω μόνο 40 ίντζες είναι λόγω χώρου καθώς όπως θα δείτε παρακάτω στη φωτό το πλάτος είναι συγκεκριμένο και δεν μπορώ να ξεπεράσω τα 92 εκατοστά. Ταινίες και ποδόσφαιρα δεν με ενδιαφέρουν καθώς υπάρχει προβόλι, ούτε 3d, smart, γιατί δεν πιστεύω ότι στο μπάτζετ που ενδιαφέρομαι να κινηθώ (αυστηρά 300 ευρώ) θα βρω κάτι, με ενδιαφέρει απλά για τα παιχνίδια του πιτσιρικά, να χαζεύω ξαπλωμένος ό,τι δεν βλέπω στον προτζέκτορα εγώ κι όποιος είναι παρών στο σπίτι για να καταλάβετε τη χρήση που θέλω, απλά οπωδήποτε να είναι αξιόπιστη μην τρέχω σε ένα χρόνο για άλλη ή σε σέρβις για βλάβες γιατί με αυτά που έχω διαβάσει εδώ η αλήθεια είναι έχω τρομάξει, ευχαριστώ.