ΑΓΟΡΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ 40" ΧΩΡΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ

Reaction score
2.852
Οπως λέει κι ο τίτλος χρειάζομαι μια τηλεόραση χωρίς απαιτήσεις κι εξηγούμαι: Η παρούσα τηλεόραση (SONY KDL 32L4000) δεν είναι καν 1080ρ δεν έχει ενσωματωμένο δέκτη mpeg4 κι έτσι με αναγκάζει σε χρήση splitter για να έχω δύο συσκευές pass trhough ώστε και το ps3 να το χρησιμοποιεί ο πιτσιρικάς χωρίς να ανοίγω ενισχυτές, είναι 32 ίντζες και θέλω να την βάλω στην κρεββατοκάμαρα που υπάρχει ήδη δέκτης, να ξαλαφρώσω απ το hdmi splitter και να έχω μόνο το ps3 pass trhough αφού η νέα τηλεόραση θα έχει δέκτη mpeg4, η χρήση της θα είναι απλά τηλεοπτικό και παιχνίδια που παίζει ο μικρός στην κονσόλα πάλι χωρίς απαιτήσεις. O λόγος που θέλω μόνο 40 ίντζες είναι λόγω χώρου καθώς όπως θα δείτε παρακάτω στη φωτό το πλάτος είναι συγκεκριμένο και δεν μπορώ να ξεπεράσω τα 92 εκατοστά. Ταινίες και ποδόσφαιρα δεν με ενδιαφέρουν καθώς υπάρχει προβόλι, ούτε 3d, smart, γιατί δεν πιστεύω ότι στο μπάτζετ που ενδιαφέρομαι να κινηθώ (αυστηρά 300 ευρώ) θα βρω κάτι, με ενδιαφέρει απλά για τα παιχνίδια του πιτσιρικά, να χαζεύω ξαπλωμένος ό,τι δεν βλέπω στον προτζέκτορα εγώ κι όποιος είναι παρών στο σπίτι για να καταλάβετε τη χρήση που θέλω, απλά οπωδήποτε να είναι αξιόπιστη μην τρέχω σε ένα χρόνο για άλλη ή σε σέρβις για βλάβες γιατί με αυτά που έχω διαβάσει εδώ η αλήθεια είναι έχω τρομάξει, ευχαριστώ.

P3110044.JPG

Reaction score
6.845
Aνεβα λιγο σε χρηματα και πηγαινε σε sony (αφου εχεις αμφιβολιες για την αξιοπιστια).....δεν θα εχεις και προβλημα κα με το τηλεχειριστηριο,αφου λιγο πολυ θα ειναι με αυτης που εχεις τωρα. Απλα απο την φωτογραφια που εχεις βαλει,δεν ξερω αν η 40αρα θα χωρεσει στην ιδια θεση που εχεις τωρα την 32αρα (το γραφεις και εσυ). Αυτη που εχεις εξεχει αρκετα,σκεψου ποσο θα εξεχει η 40αρα,ενω πλεον οι περισσοτερες τηλεορασεις στηριζονται με διαφορετικο τροπο,απο οτι η sony που εχεις (κεντρικο ποδι και επαιφανεια βασης). Μηπως τελικα να πηγαινες σε 32αρα? δεν ειναι μεγαλη η αποσταση και ο πιστιρικας θα καθεται και κοντα οταν παιζει παιχνιδια.

Reaction score
2.852
Aνεβα λιγο σε χρηματα και πηγαινε σε sony (αφου εχεις αμφιβολιες για την αξιοπιστια).....δεν θα εχεις και προβλημα κα με το τηλεχειριστηριο,αφου λιγο πολυ θα ειναι με αυτης που εχεις τωρα. Απλα απο την φωτογραφια που εχεις βαλει,δεν ξερω αν η 40αρα θα χωρεσει στην ιδια θεση που εχεις τωρα την 32αρα (το γραφεις και εσυ). Αυτη που εχεις εξεχει αρκετα,σκεψου ποσο θα εξεχει η 40αρα,ενω πλεον οι περισσοτερες τηλεορασεις στηριζονται με διαφορετικο τροπο,απο οτι η sony που εχεις (κεντρικο ποδι και επαιφανεια βασης). Μηπως τελικα να πηγαινες σε 32αρα? δεν ειναι μεγαλη η αποσταση και ο πιστιρικας θα καθεται και κοντα οταν παιζει παιχνιδια.
Σ ευχαριστώ για την απάντηση, την απόσταση την έχω μετρήσει κι έχω κενό περίπου 100 εκατοστά χωρίς να βρει στο ηχείο οπότε με παίρνει να ανέβω λίγο σε ίντζες αφού οι 40" είναι στα 92 εκατοστά πλάτος. Επειδή έχω φίλο κολλητό στο κατάστημα μου πρότεινε να πάρω την Toshiba 40L3443 αφού δεν έχουν επιστροφές οπότε πάει καλά και θα την πάρω στο όνομά του με έκπτωση στα 288 ευρώ και με βολεύει γιατί έχει και τη βάση στο κέντρο όπως αυτή που έχω και τις συνδέσεις αριστερά κι έχει και smart tv, τι λέτε; Να ανέβω σε χρήματα αδύνατο, τα 300 που διαθέτω είναι 100 απ την πώληση του cd recorder που έβγαλα, περιμένω να πωληθεί και το hdmi splitter άλλα 100 και θα διαθέσω κι εγώ άλλα 100 ευρώ.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.908
Members
38.259
Νεότερο μέλος
kassius