Γεια σας!! Λοιπον ενδιαφερομαι για αγορα av μεχρι 400Ε. Η χρηση του θα ειναι 80% μουσικη κ 20% ταινιες κ θα παιξει σε σαλονι περιπου 5χ4 κ ηχεια 250Wrms 8Ω. Τι να παρω?? Ευχαριστω εκ των προτερων!!
Λοιπόν αν σε ενδιαφέρει πουλάω Pioneer 2011 7.1 (Τιμή αγοράς 1300€) Χρώμα ασημί. Τον δίνω 500€ αλλά το κουβεντιάζουμε.
Αν σε ενδιαφέρει σου στέλνω με Email περισσότερα στοιχεία και φωτο.
thks αλλα προτιμω την αγορα καινουριου...Παιδια αν μπορειτε να μου δωσετε καποιες απαντησεις μιας και το πασχα πλησιαζει κ το δωρο μπορει να παει για αυτο το σκοπο!!!!! Thks
Μια που ξεκίνησα να σου απαντώ να σου προτείνω τα εξής :
1. Οι Denon πάντα έχουν 'ωραίο' ήχο για μουσικές ακροάσεις.
2. Εκτός αυτού οι διαφορές που θα ακούσεις σε αυτής της τιμής τα μηχανήματα είναι ελάχιστη.
3. Βάσει των παραπάνω δώσε βάρος σε ευκολίες (π.χ. θύρες HDMI , 7.1) που θα σου εξασφαλίσουν διαχρονικότητα.
4. Ανέφεραι τι ακριβώς ηχεία έχεις και τι άλλα μηχανήματα θα συνδέσεις πάνω στον ενισχυτή. (τα ηχεία δεν έχουν Wrms)
5. Τέλος προσωπική εκτίμηση δεν θα έπερνα ποτέ Sony.
(Ελπίζω να μην θίγω την δεοντολογία του Forum αναφέροντας προσωπικές προτιμήσεις πάνω σε συγκεκριμένες μάρκες.)
sony ουτε εγω 8ελω.. ειμαι αναμεσα denon marantz yamaha χωρις να ξερω συγκεκριμενα μοντελα... τι εννοεις τα ηχεια δν εχουν wrms???? Επανω θα συνδεθει pc για αναπαραγωγη μουσικης κ ταινιων.
- Λοιπόν γενικώς οι κόρνες δίνουν ευεσθησία μεγαλύτερη στα ηχεία (χωρίς να ξέρω των δικών σου) οπότε είναι πιό ευκολοδήγητα.
- Η ισχύς που αναφέρουν τα ηχεία είναι ενδηκτική για να υπολογίσεις με τι ενισχυτή θα τα οδηγήσεις ώστε να μην καούν.
- Εγώ θα πρότεινα Denon AVR-1909 θα τον βρεις γύρω στα 530€ αλλά είναι υπερπλήρης.
για την ισχυ το γνωριζω απλα το ανεφερα ενδεικτικα..το ηχειο πρεπει να ειναι περιπου 95+db με βαση αυτα τα μεγαφωνα.. Anyway thks παντως 8α το ψαξω με τον Denon:107:
απο μια συντομη συγκριση που εκανα με τον denon 1709 k ton 1909 αν καταλαβα καλα η μονη διαφορα που εχουν ειναι στην ισχυ τους! μηπως ξερετε ποσο ακριβως ειναι η ισχυς κ των 2?? γιατι αλλη λενε για τον 1909 90W κ αλλοι 120W...:108:
Η ισχύς τους σε rms είναι 2Χ70 και 2Χ90 αντιστοιχα αλλά να είσαι σίγουρος ότι σε φτάνει και των δύο η ισχύς.
Η μεγάλη διαφορά είναι το τμήμα εικόνας του 1909 εκτός αν δεν σε ενδιαφέρει.
κοιτα απο θεμα εικονας δν με πολυ ενδιαφερει.. βεβαια θα στειλω την εικονα απο το pc κ μετα απο τον ενισχυτη στην tv ωστε να γινει κ upscale! Σωστα μεχρι εδω? αν δν βαριεσαι βεβαια θα ηθελα να μου επισημανεις τις διαφορες τους..Ευχαριστω κ παλι για τις απαντησεις σου!!!:107:
Λοιπόν να σου πώ δυο πράγματα πιό αναλυτικά :
- Ο 1909 έχει κύκλωμα διαχείρησης εικόνας και μετατροπής όλων των σημάτων σε ψηφιακά με scaler faroudja τα στέλνει όλα στην HDMI μέχρι 1080ρ ενώ ο 1707 έχει τα HDMI μόνο για passthrough των ψηφιακών σημάτων.
- Επίσης άλλη διαφορά που πρέπει να σε απασχολήσει είναι ότι ο 1909 έχει decoders για τα format ήχου των blue ray σε αντίθεση με τον 1707