ΑΓΟΡΑ DVD

Reaction score
0
...ΚΑΛΗΜΕΡΑ
Θελω την γνωμη σας για DVDp universal με hdmi και scaler..για τον panasonic 900.....καποιο που να αξιζει τα λευτα του και να μoυ αποδοσει ο projector....... please!!!!

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
304
Η καλύτερη budget λύση για HDMI και universal είναι το Denon 1920.

H καλύτερη συνολικά λύση είναι το Marantz 9600 που δίνει έξοδο 1080p.

Reaction score
0
Σπύρος Μπλάτσιος said:
Η καλύτερη budget λύση για HDMI και universal είναι το Denon 1920. 

H καλύτερη συνολικά λύση είναι το Marantz 9600 που δίνει έξοδο 1080p.

.....το marantz σε τι τιμη παιζει περιπου ? το 1080p ειναι upscale φανταζομαι.....

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
304
To Denon το βρίσκεις πλέον με 350€...

Για το Marantz πολαπλασίασέ τα x7 ή x8 (δεν θυμάμαι καλά)... (το καλό πληρώνεται)

V

VIDEOMIX

Guest
Πάρε το δικό μου με περίπου 700 ευρό. Με τόσα λίγα για τόσο καλό player. DENON 3910!!!!! 8)
(Ελλάχιστα το έχω χρησιμοποιήσει. Περίπου 20 ταινίες)

Reaction score
0
VIDEOMIX said:
Πάρε το δικό μου με περίπου 700 ευρό. Με τόσα λίγα για τόσο καλό player. DENON 3910!!!!! 8)
... ειναι καλο μηχανημα...(τι ετοιμαζεις να αγορασεις?)...αλλα τα 700 ξεφευγουν απ'το μπανζετ μου( υπολογιζα max.500 euros)...και δεν εχω αγορασει ποτε μετ/νο μηχανημα ..και αισθανομαι λιγο ανσφαλεια..

Reaction score
0
Ρε παιδία επειδή ενδιαφέρομαι και εγώ για player το Denon μεχρί τί ανάλυση θα παίξει με την AMOI μου.

V

VIDEOMIX

Guest
JOBDURATE said:
VIDEOMIX said:
... ειναι καλο μηχανημα...(τι ετοιμαζεις να αγορασεις?)...αλλα τα 700 ξεφευγουν απ'το μπανζετ μου( υπολογιζα max.500 euros)...και δεν εχω αγορασει ποτε μετ/νο μηχανημα ..και αισθανομαι λιγο ανσφαλεια..
Μακάρι να ήταν και άλλα μεταχειρισμένα σαν το δικό μου. :)
το πουλάω λόγο αλλαγών στο home cinema μου, καθ'ότι αλλάζω και σπίτι σε κάτι μήνες.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.095
Members
38.287
Νεότερο μέλος
tenten300