ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ AUDIO SPECTRUM AEOLOS

Reaction score
0
Καλησπέρα. Επειδή σκέπτομαι την αναβάθμιση των παραπάνω ηχείων χρησιμοποιόντας ποιοτικότερη εσωτερική καλωδίωση, αλλαγή μπόρνων κ.α θα ήθελα να μου πει κάποιος που το έχει σκεφτεί ή το έχει επιχειρήσει την γνώμη του και την εμπειρία του. Thanks.

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.422
Υπολόγισε ότι για το συγκεκριμένο ηχείο θα πρέπει να βάλεις βαθιά το χέρι στη τσέπη για μια αναβάθμιση που πραγματικά αξίζει το κόπο.
Δε συμφωνώ με την αλλαγή των ακροδεκτών αλλά σίγουρα αξίζει το κόπο τα καλύτερα υλικά στο κύκλωμα διαχωρισμού καθώς και η υπό προϋποθέσεις αλλαγή καλωδίωσης.
Τι μοντέλο είναι το ηχείο σου? Το γράφω επειδή τα πρώτα είχαν πολυπλοκότερο κύκλωμα οπότε και περισσότερα υλικά προς αντικατάσταση.

Reaction score
0
Απάντηση: ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ AUDIO SPECTRUM AEOLOS

Κοιτάξτε, δεν είπα ότι δεν είμαι ευχαριστημένος από τον ήχο τους. Το αντίθετο μάλιστα. Και αυτός ήταν ο λόγος που μπήκα στο τριπάκι και ξόδεψα ένα κάρο χρήματα για συνοδά και καλώδια. Για να τα ακούσω όπως πραγματικά μπορούν να παίξουν. Όμως επειδή οι περισσότεροι κατασκευαστές δεν χρησιμοποιούν εσωτερικά, ακριβά καλώδια, και οι μπόρνες τους δεν είναι και τίποτα το ιδιαίτερο, θεώρησα ότι ίσως μπορώ να πάρω κάτι ακόμη καλύτερο από αυτά. Τα ηχεία τα αγόρασα πρίν από περίπου 6 χρόνια.

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.422
Re: Απάντηση: ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ AUDIO SPECTRUM AEOLOS

Κοιτάξτε, δεν είπα ότι δεν είμαι ευχαριστημένος από τον ήχο τους. Το αντίθετο μάλιστα. Και αυτός ήταν ο λόγος που μπήκα στο τριπάκι και ξόδεψα ένα κάρο χρήματα για συνοδά και καλώδια. Για να τα ακούσω όπως πραγματικά μπορούν να παίξουν. Όμως επειδή οι περισσότεροι κατασκευαστές δεν χρησιμοποιούν εσωτερικά, ακριβά καλώδια, και οι μπόρνες τους δεν είναι και τίποτα το ιδιαίτερο, θεώρησα ότι ίσως μπορώ να πάρω κάτι ακόμη καλύτερο από αυτά. Τα ηχεία τα αγόρασα πρίν από περίπου 6 χρόνια.
Τα συγκεκριμένα ηχεία, αν θυμάμαι καλά, έχουν εσωτερική καλωδίωση της DHLabs οπότε είναι περιττή η αντικατάσταση αν θες τη γνώμη μου. Για τα υλικά του κυκλώματος διαχωρισμού ναι αλλά θα πρέπει να πας σε ακριβή κατηγορία.

Reaction score
25.386
αν προκειται να πειραξεις κατι τοτε στην συγκεκριμενη περιπτωση απλα παρε τηλεφωνο αυτον που τα εφτιαξε και εξηγησε του τι θελεις.
αν δεν εχει λυση στο θεμα σου τοτε απλα δεν τα πειραζεις

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.819
Members
38.498
Νεότερο μέλος
antikotsos