Ήταν κάποτε μιά παρέα, απο τις αρχές της δεκαετίας του '80, που κύριο hobby της ήταν εκτός από την ακρόαση ήχου, η ανταλλαγή μηχανημάτων. Η ασχολία αυτή είχε καταντήσει αρρώστια σε βαθμό να μην ασχολούμαστε τόσο με το κύριο θέμα που ήταν ο καλός ήχος, αλλά με τι νέο μηχάνημα θα αποκτήσουμε! Εγώ ήμουν ο Δημήτρης από την Κυψέλη και μέλη της - όσους θυμάμαι - ο Γιώργος ο Δημόπουλος, ο Γιάννης ο Αμερικάνος, ο Δημήτρης ο Κρητικάκης, ο Τάσσος απο το Καματερό, ο Θανάσης απο το Παγκράτι, ο Σταύρος ο Αρσενιάν, ο Γιάννης ο Νταϊφώτης, ο Σπύρος ο καμαρότος (και μετέπειτα περιπτεράς)από το Μοσχάτο και άλλοι πολλοί που τους έχω ξεχάσει. Κάποτε καταφέρναμε να βάλουμε στην παρέα και άλλα μέλη φίλους της μουσικής, όπως ο Ζάκ ο Σούσης, και ο Αποστόλης ο Κατσιούλας. Πάντα πρόθυμοι να μας βοηθήσουν στις επισκευές και στις βλάβες μας, ο Φάνης ο Καλαμίδας , ο Γιάννης ο Νταϊφώτης και ο Δημήτρης ο Ξυθάλης, φίλος και ας με συγχωρέσουν οι υπόλοιποι, ο καλύτερος τεχνικός πιστεύω μέχρι σήμερα.
Αποτέλεσμα αυτής της δραστηριότητας, ήταν να έχω αλλάξει μέχρι την δεκαετία του '90, πάνω από 50 κομμάτια από το κάθε είδος. Τα χρόνια πέρασαν,τα γούστα άλλαξαν, ήρθε τοHome cinema με την τεχνολογία να αλλάζει κάθε τόσο , κυρίως μεγαλώσαμε.... Πάντα πιστεύω ότι το μικρόβιο της ανταλλαγής έρχεται και παρέρχεται σε αραιά διαστήματα. Τώρα μάλιστα που η έλειψη μετρητών και η διαπραγματευτική οικονομία είναι στο forte τους!
Τους παλιούς φίλους μου, τους έχω χάσει τους περισσότερους...Θα χαρώ όμως να τους δώ ενεργούς μέσα απο το avsite και να μου πουν τα νέα τους!!
Όσοι λοιπόν είσαστε μέλη αυτής της παρέας ή έχετε ανάλλογη εμπειρία, θα χαρώ να σας ακούσω!!!
Αποτέλεσμα αυτής της δραστηριότητας, ήταν να έχω αλλάξει μέχρι την δεκαετία του '90, πάνω από 50 κομμάτια από το κάθε είδος. Τα χρόνια πέρασαν,τα γούστα άλλαξαν, ήρθε τοHome cinema με την τεχνολογία να αλλάζει κάθε τόσο , κυρίως μεγαλώσαμε.... Πάντα πιστεύω ότι το μικρόβιο της ανταλλαγής έρχεται και παρέρχεται σε αραιά διαστήματα. Τώρα μάλιστα που η έλειψη μετρητών και η διαπραγματευτική οικονομία είναι στο forte τους!
Τους παλιούς φίλους μου, τους έχω χάσει τους περισσότερους...Θα χαρώ όμως να τους δώ ενεργούς μέσα απο το avsite και να μου πουν τα νέα τους!!
Όσοι λοιπόν είσαστε μέλη αυτής της παρέας ή έχετε ανάλλογη εμπειρία, θα χαρώ να σας ακούσω!!!