ΑΝΤΑΛΛΑΓΑΚΗΔΕΣ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΤΟΥ '80

Reaction score
1.659
Ήταν κάποτε μιά παρέα, απο τις αρχές της δεκαετίας του '80, που κύριο hobby της ήταν εκτός από την ακρόαση ήχου, η ανταλλαγή μηχανημάτων. Η ασχολία αυτή είχε καταντήσει αρρώστια σε βαθμό να μην ασχολούμαστε τόσο με το κύριο θέμα που ήταν ο καλός ήχος, αλλά με τι νέο μηχάνημα θα αποκτήσουμε! Εγώ ήμουν ο Δημήτρης από την Κυψέλη και μέλη της - όσους θυμάμαι - ο Γιώργος ο Δημόπουλος, ο Γιάννης ο Αμερικάνος, ο Δημήτρης ο Κρητικάκης, ο Τάσσος απο το Καματερό, ο Θανάσης απο το Παγκράτι, ο Σταύρος ο Αρσενιάν, ο Γιάννης ο Νταϊφώτης, ο Σπύρος ο καμαρότος (και μετέπειτα περιπτεράς)από το Μοσχάτο και άλλοι πολλοί που τους έχω ξεχάσει. Κάποτε καταφέρναμε να βάλουμε στην παρέα και άλλα μέλη φίλους της μουσικής, όπως ο Ζάκ ο Σούσης, και ο Αποστόλης ο Κατσιούλας. Πάντα πρόθυμοι να μας βοηθήσουν στις επισκευές και στις βλάβες μας, ο Φάνης ο Καλαμίδας , ο Γιάννης ο Νταϊφώτης και ο Δημήτρης ο Ξυθάλης, φίλος και ας με συγχωρέσουν οι υπόλοιποι, ο καλύτερος τεχνικός πιστεύω μέχρι σήμερα.

Αποτέλεσμα αυτής της δραστηριότητας, ήταν να έχω αλλάξει μέχρι την δεκαετία του '90, πάνω από 50 κομμάτια από το κάθε είδος. Τα χρόνια πέρασαν,τα γούστα άλλαξαν, ήρθε τοHome cinema με την τεχνολογία να αλλάζει κάθε τόσο , κυρίως μεγαλώσαμε.... Πάντα πιστεύω ότι το μικρόβιο της ανταλλαγής έρχεται και παρέρχεται σε αραιά διαστήματα. Τώρα μάλιστα που η έλειψη μετρητών και η διαπραγματευτική οικονομία είναι στο forte τους!
Τους παλιούς φίλους μου, τους έχω χάσει τους περισσότερους...Θα χαρώ όμως να τους δώ ενεργούς μέσα απο το avsite και να μου πουν τα νέα τους!!
Όσοι λοιπόν είσαστε μέλη αυτής της παρέας ή έχετε ανάλλογη εμπειρία, θα χαρώ να σας ακούσω!!!

Reaction score
1.659
Απάντηση: ΑΝΤΑΛΛΑΓΑΚΗΔΕΣ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΤΟΥ '80

Τον Τάκη απο το Χαλάνδρι που είχαμε μιλήσει πολλές φορές στο τηλέφωνο για ανταλλαγή την δεκαετία του 80, αλλά δεν είχαμε καταφέρει να τα βρούμε σε κάτι, παρ'όλο που μηχανήματα του ενός είχαν βρεθεί στον άλλο μέσω τρίτου, έμελε να τον συναντήσω μετά 30 χρόνια και να βρεθούμε πλέον στην ίδια γειτονιά (TRIPLEDRAGON).
Τον Ζάκ που είχα κάνει την πρώτη μου ανταλλαγή το 1980, έναν MARANTZ 1060 με έναν MERIDIAN 101 προενισχυτή που είχε, τον βρήκα εδώ μέσα στο site (OPTIMIST), μιλήσαμε αρκετές φορές αλλά δεν έχουμε καταφέρει ακόμα να πιούμε έναν καφέ.
Περιμένω και τους υπόλοιπους!!

Gojakla

Αρχαιολάγνος πιουριτανίστας
Reaction score
7.491

Να μπώ σφήνα και να πώ... μιας και βλέπω μπόλικους Χαλανδραίους... δεν μαζευόμαστε για ένα γΛήγορο εσπρεσάκο? :laugh:
Και για να είμαι εντός θέματος, αν θέλει κανείς να ανταλλάξει ένα set Audiolab (προ-τελικού) με έναν 2x150 / 2x200 ολοκληρωμένο, το συζητάμε! :roflmao:

Reaction score
1.659

Αν και νεότερος, welcome to the club!
Μετά τις 18 που γυρνάω θα κανονίσουμε καμμιά ακρόαση και γαιτί όχι και καμμιά τράμπα με τα περισσεύματά μας (τσάμπα με αποκαλεί αρχιερέα της τράμπας ο Ζάκ?).

Gojakla

Reaction score
7.491

:thumbsup:

Reaction score
96

Να μπώ σφήνα και να πώ... μιας και βλέπω μπόλικους Χαλανδραίους... δεν μαζευόμαστε για ένα γΛήγορο εσπρεσάκο? :laugh:
Και για να είμαι εντός θέματος, αν θέλει κανείς να ανταλλάξει ένα set Audiolab (προ-τελικού) με έναν 2x150 / 2x200 ολοκληρωμένο, το συζητάμε! :roflmao:
αντε κανονιστε να βρεθουμε !!! (γειτονας κι εσυ?)

Gojakla

Reaction score
7.491

αντε κανονιστε να βρεθουμε !!! (γειτονας κι εσυ?)
Triple έχω ΠΜ μας φυλαγμένο που συζητάγαμε για συναρκοασούλα... ναι, γείτονας.

Απλά δεν έχω καταφέρει ακόμα να βρώ χρόνο...
Πολλοί εδώ μέσα θέλνε να με κρεμάσουν με τόσες χυλόπιτες που έχω ρίξει σε καλέσματα... :roflmao:

Gojakla

Reaction score
7.491

Τώρα χωρίς πλάκα, δεν κοιτάς μήπως ξεχάσετε τα παλιά και τα βρείτε μεταξύ σας;
http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?126617-AUDIO-ANALOGUE-INTEGRATED-AMPLIFIER-MAESTRO
Γιάννο δεν έχουμε κάποια διαφορά με το φίλο, προς Θεού.
Και το εν λόγω μηχάνημα το σκεφθόμουν πολυ πολυ σοβαρά... όμως, ανφορτουνατλυ, δεν έχω το αντίτιμο.

Θενκ γιου πάντως... :thumbsup:

Reaction score
7.315

Γιάννο δεν έχουμε κάποια διαφορά με το φίλο, προς Θεού.
Θενκ γιου πάντως... :thumbsup:
Όχι όχι, αστειευόμενος το είπα να ξεχάσετε τα παλιά. Το "να τα βρείτε" εννοούσα πως επειδή φάνηκε ανοικτός σε ανταλλαγές, μήπως τα βρίσκατε με τα δικά σου κάπως έτσι :drinks:.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.954
Members
38.269
Νεότερο μέλος
giodebabal13