ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ καλωδίου ρεύματος με ic-xlr-1m

Reaction score
7
Καλησπέρα και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.Έχω ένα καλώδιο ρεύματος KIMBER CABLE PK 10 (ROHS SED 10/3 600W E176879) πράσινου χρώματος 1,5 μέτρα τερματισμένο με κονέκτορα suko furutek f1-e11 και από την άλλη μεριά έχει κονέκτορα wattgate 320i.Το ανταλλάσω επειδή κάθετε με ic-xlr-1m + μικρή χρηματική διαφορά από μένα αν προκύψει .Ευχαριστώ.

Reaction score
36
Απάντηση: ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ καλωδίου ρεύματος με ic-xlr-1m

καλημερα
εχω ενα ic kimber pbj 0.5m xlr & kimber pbj(kctg) 1m xlr .το δευτερο ειναι φτιαγμενο απο τον russ andrews στην αγγλια και ειναι πατενταρισμενο οπως το ασημενιο kctg με 6 αγωγους απο χαλκο (ειναι πιο γεματο στο μπασο απο το pbj και πιο αναλυτικο χωρις να φωναζει στα μεσαια ) αν ενδιαφερεσαι το τηλ μου ειναι 6981448089 και τα βρισκουμαι στην χρηματικη διαφορα.
μπαμπης

Reaction score
7

Καλησπέρα και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.Το καλώδιο βρέθηκε και η ανταλλαγή θα γίνει εντός των ημερών.Παρακαλώ να κλείσει η αγγελία.Ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον.

Reaction score
36

κυριακο σε ευχαριστω για την αψογη συναλαγη μας ,την ταχυτητα του ταχυδρομειου και ευχομαι καλες ακροασεις και χρονια πολλα.
μπαμπης

Reaction score
7

Μπάμπη σε ευχαριστώ και γω με τη σειρά και καλή χρονιά σε σένα και την οικογενειά σου.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.734
Members
38.488
Νεότερο μέλος
nikpapageo