ΑΠΛΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΠΕΡΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ

Reaction score
2
Να θεωρήσω λογοκρισία???? το οτι δεν μπορώ να βρώ στα δισκάδικα παλιές δισκογραφίες πχ ΜΑΡΙΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ ,ΧΑΝΤΖΗΔΑΚΗ,ΜΙΚΡΟΥΤΣΙΚΟ,ΦΑΡΑΝΤΟΥΡΗ ΚΛΠ...
ενώ μπορώ να βρώ πιό εύκολα σκουπίδια του τύπου θα σου τραβήξω δυο μανίκια???? που έβαλε σαν νήμα προηγούμενος φίλος???ΚΑΡΒΕΛΑ -ΦΟΙΒΟ ΚΛΠ..
Μπάς και ο Μεγάλος Αδελφός του Οργουελ είναι εδώ???? και μέσα στην Ελληνική μουσική

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
304

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
304
Απάντηση: ΑΠΛΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΠΕΡΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ

Όσο για την λαίλαπα των νταλαρο-καρβελο-φοίβων αυτή έχει πάνω από 20 χρόνια που κυριαρχεί στην νεοελληνική μουσική σκηνή.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
21.918
Απάντηση: ΑΠΛΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΠΕΡΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ

Να θεωρήσω λογοκρισία???? το οτι δεν μπορώ να βρώ στα δισκάδικα παλιές δισκογραφίες πχ ΜΑΡΙΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ ,ΧΑΝΤΖΗΔΑΚΗ,ΜΙΚΡΟΥΤΣΙΚΟ,ΦΑΡΑΝΤΟΥΡΗ ΚΛΠ...
ενώ μπορώ να βρώ πιό εύκολα σκουπίδια του τύπου θα σου τραβήξω δυο μανίκια???? που έβαλε σαν νήμα προηγούμενος φίλος???ΚΑΡΒΕΛΑ -ΦΟΙΒΟ ΚΛΠ..
Μπάς και ο Μεγάλος Αδελφός του Οργουελ είναι εδώ???? και μέσα στην Ελληνική μουσική
Πάσχεις από σύνδρομο καταδίωξης. Οι Φαραντούρες οι Χατζιδακο-Θεοδωράκηδες και οι Σαββόπουλοι και οι Μικρούτσικοι είναι πλέον κατεστημένο στην Ελλάδα.

(Βασικά, χέστηκε ο Μεγάλος Αδελφός για την ελληνική μουσική σκηνή. Του έχω αναθέσει σοβαρότερες δουλειές).

Reaction score
2
Re: Απάντηση: ΑΠΛΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΠΕΡΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ

Βασικά δεν λέγετε Χαντζηδάκης, αλλά Χατζιδάκις. Άμα τον ψάξεις σωστά όλο και κάτι θα βρεις...

http://www.greekbooks.gr/CdsList.aspx?ListType=7&id=140

http://www.studio52.gr/SrchAll_GR.aspx?D2=GR1&searcher=ΜΑΝΟΣ+ΧΑΤΖΙΔΑΚΙΣ
Ευχαριστώ για τα link
μπας και εχεις τίποτα και για τους άλλους?????
Δημητριαδη???πχ????

ΥΓ το χαντζηδάκης είναι λάθος....βέβαια
Σωστός ο Φίλος

Reaction score
2

Πάσχεις από σύνδρομο καταδίωξης. Οι Φαραντούρες οι Χατζιδακο-Θεοδωράκηδες και οι Σαββόπουλοι και οι Μικρούτσικοι είναι πλέον κατεστημένο στην Ελλάδα.

(Βασικά, χέστηκε ο Μεγάλος Αδελφός για την ελληνική μουσική σκηνή. Του έχω αναθέσει σοβαρότερες δουλειές).
Η μουσική τους, οι στίχοι και ολα οσα πρασπάθησαν να μεταφέρουν με ενδιαφέρουν....σαν κατεστημένο
Και ο Ακης ο Τσοχανζό είναι κατεστημένο αλλά δεν με ενδιαφέρει

Τώρα αν εσύ σαν θεός που αυτοαποκαλείσαι
εχεις αναθέσει στον Οργουελ άλλη σοβαρότερη δουλειά...
αντε να τον διαβάσεις πρώτα και μετά βλέπουμαι αν είσαι σε θέση να κάνεις σχόλια
Εάν καταλάβεις τι θέλει να πεί ...
που δεν νομίζω...

Reaction score
777
οτι υπάρχει....
κάτσε..ότι υπάρχει..να δούμε τί υπάρχει...

απο θοδωράκη...
είναι σχεδόν αδύνατον να μαζέψεις έστω και ποσοστό της εργογραφίας του.έχει κάτι συμφωνικά έργα και κάτι τέτοια τα οποία χάνονται...αν όμως θές τα λαικά του τότε σίγουρα τα βρίσκεις εύκολα στο metropolis.εγώ αν θές έχω όλη τη συλλογή σε ηλεκτρονική μορφή.

απο χατζιδάκι
έχει περίπου εκατόν κάτι άλμπουμ και συμμετοχές κ.τ.λ. Σε βινύλια είναι αδύνατον να τα βρείς σε καλή κατάσταση.σε σι ντι άνετα απλά θα δώσεις αρκετά χρήματα.και αυτά τα έχω όλα σε ηλεκτρονική μορφή.

μικρούτσικος
κάτι έχουμε και απο κεί.σε σι ντι άνετα θα βρείς και σε άνετες τιμές.γενικότερα δέν ακούω και τόοοοσο μικρουτσικο οπότε δέν τα έχω σε ηλεκτρονική μορφή.

γενικότερα δέν καταλαβαίνω τί δε βρήκες σε σι ντι.αν ψάχνεις βινύλιο τα πράματα δυσκολεύουν επικίνδυνα και σε χρήμα αλλα και σε σπανιότητα.τώρα γενικά ξανατυπώνουν σαν δαιμονισμένοι αλλα δέν φτανει...

αν ψάχνεις κάτι σε ηλεκτρονική μορφή πάντως έχω και μπορώ να σου δώσω...:138:

υ.γ.μου δίνεις εντύπωση οργισμένου νιάτου.δέν χρειάζεται.η τεχνολογία έχει προχωρήσει ετσι ώστε εσύ να μπορείς να βρείς δωρεάν τα πάντα...
αυτά...

Reaction score
777
α ναι...επίσης να ξέρεις οτι στη χώρα μας η μόδα της ηλεκτρικής κιθάρας και του μπιτακίου έχουν εξαθλιώσει το είδος της μουσικής που ψάχνεις.θα δυσκολευτείς να βρείς να ακούσεις λάιβ και ακόμα χειρότερα θα δυσκολευτείς να βρείς άτομα που ακούνε αυτή τη μουσική.
το λαικό έχει πλέον συρικνωθεί στο ρεμπέτικο, στο έντεχνο(λίγα πράματα και εκεί), στους καρβέλες και στους μητροπάνους.
αυτά ξέρει η γενιά μου.οπότε μήν περιμένεις λυτρωση...:137:

απο τα παλαιά βρίσκεις πάντως.

Reaction score
2

Δεν με ενδιαφέρει το τι υπάρχει στo λικν που γράφεις αλλά γιά το τι είναι διαθέσημο

Το οτι έβαλα το θέμα θα πρέπει να σε προβληματίσει

Υγ.Ευχαριστώ γιά την βοήθεια

Reaction score
2
κάτσε..ότι υπάρχει..να δούμε τί υπάρχει...

απο θοδωράκη...
είναι σχεδόν αδύνατον να μαζέψεις έστω και ποσοστό της εργογραφίας του.έχει κάτι συμφωνικά έργα και κάτι τέτοια τα οποία χάνονται...αν όμως θές τα λαικά του τότε σίγουρα τα βρίσκεις εύκολα στο metropolis.εγώ αν θές έχω όλη τη συλλογή σε ηλεκτρονική μορφή.

απο χατζιδάκι
έχει περίπου εκατόν κάτι άλμπουμ και συμμετοχές κ.τ.λ. Σε βινύλια είναι αδύνατον να τα βρείς σε καλή κατάσταση.σε σι ντι άνετα απλά θα δώσεις αρκετά χρήματα.και αυτά τα έχω όλα σε ηλεκτρονική μορφή.

μικρούτσικος
κάτι έχουμε και απο κεί.σε σι ντι άνετα θα βρείς και σε άνετες τιμές.γενικότερα δέν ακούω και τόοοοσο μικρουτσικο οπότε δέν τα έχω σε ηλεκτρονική μορφή.

γενικότερα δέν καταλαβαίνω τί δε βρήκες σε σι ντι.αν ψάχνεις βινύλιο τα πράματα δυσκολεύουν επικίνδυνα και σε χρήμα αλλα και σε σπανιότητα.τώρα γενικά ξανατυπώνουν σαν δαιμονισμένοι αλλα δέν φτανει...

αν ψάχνεις κάτι σε ηλεκτρονική μορφή πάντως έχω και μπορώ να σου δώσω...:138:

υ.γ.μου δίνεις εντύπωση οργισμένου νιάτου.δέν χρειάζεται.η τεχνολογία έχει προχωρήσει ετσι ώστε εσύ να μπορείς να βρείς δωρεάν τα πάντα...
αυτά...
Ευχαριστώ

Δεν Ψάχνω τίποτα και βέβαια δεν είμαι οργισμένο νιάτο
Απλά με βάζει σε σκέψεις το οτι άν κάποιος στα 17 πχ θέλει να μάθει για τον Μίκη,τον Νιόνιο την φαραντούρη και τόσους άλλους
θα τουν είναι αδύνατον να το κάνει μέσα απο την Ελληνική δισκογραφία που επίσημα πουλάν οι εταιρείες.....

Reaction score
777
Ευχαριστώ

Δεν Ψάχνω τίποτα και βέβαια δεν είμαι οργισμένο νιάτο
Απλά με βάζει σε σκέψεις το οτι άν κάποιος στα 17 πχ θέλει να μάθει για τον Μίκη,τον Νιόνιο την φαραντούρη και τόσους άλλους
θα τουν είναι αδύνατον να το κάνει μέσα απο την Ελληνική δισκογραφία που επίσημα πουλάν οι εταιρείες.....
υπάρχει υλικό αλλα δέν υπάρχει σε κάποιο "πακέτο".Κοινώς ο ακροατής είναι μόνος του στο να αναζητήσει τη γνώση εν αντιθέσει με άλλα ακούσματα όπως αυτά της ρόκ που η γνώση είναι πολύ άνετη...

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
21.918
Απάντηση: Re: Απάντηση: ΑΠΛΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΠΕΡΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ

Η μουσική τους, οι στίχοι και ολα οσα πρασπάθησαν να μεταφέρουν με ενδιαφέρουν....σαν κατεστημένο
Και ο Ακης ο Τσοχανζό είναι κατεστημένο αλλά δεν με ενδιαφέρει

Τώρα αν εσύ σαν θεός που αυτοαποκαλείσαι
εχεις αναθέσει στον Οργουελ άλλη σοβαρότερη δουλειά...
αντε να τον διαβάσεις πρώτα και μετά βλέπουμαι αν είσαι σε θέση να κάνεις σχόλια
Εάν καταλάβεις τι θέλει να πεί ...
που δεν νομίζω...
Μη διαδίδεις ανακρίβειες. Δεν είμαι θεός. Ημίθεος είμαι. Ασχέτως τί νομίζεις...

Reaction score
16.310
Απάντηση: Re: Απάντηση: ΑΠΛΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΠΕΡΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ

:142::142::142:

Θεος ειναι αλλος...Τα παμε αυτα...

Reaction score
2
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΑΠΛΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΠΕΡΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ

Γιά εμένα είσαι και ο Πρώτος
Ο ΘΕΟΣ
άσχετα με το οτι δεν θέλεις να το παραδεχθείς
λόγω του οτι είσαι low profile person

Reaction score
2
υπάρχει υλικό αλλα δέν υπάρχει σε κάποιο "πακέτο".Κοινώς ο ακροατής είναι μόνος του στο να αναζητήσει τη γνώση εν αντιθέσει με άλλα ακούσματα όπως αυτά της ρόκ που η γνώση είναι πολύ άνετη...
Δεν διαφωνώ μαζί σου για το
οτι στο δίκτυο υπάρχουν τα πάντα ...σχεδόν
Αυτό που με προβληματίζει είναι οτι σαν άσχετος
αν ψάξω στα καταστήματα γιά να αγοράσω τον δίσκο
ΤΡΟΠΑΡΙΑ ΓΙΑ ΦΟΝΙΑΔΕΣ πχ. απλά δεν υπάρχει
Λογοκρισια??Μεγάλος Αδελφός???Κόγιας?? Δεν ξέρω!!!!

Γιά το οτι ο ακροατής είναι μόνος του να αναζητήσει την γνώση που λές έχεις δίκιο
αλλά που θα την βρεί??? σε δισκογραφία ανύπαρκτη που υποτίθεται οτι πουλάνε μερικά sites.....σαν εξαντλημένη...????
(Γιά να το παίζουμαι και κάπως...)

μπας και ο Μεγάλος αφελφός -πού τώρα διαβάζει ο Κωστάκης εχει βάλει το χέρι του???

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
91.945
Απάντηση: Re: ΑΠΛΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΠΕΡΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ

Μήπως γιατί δεν υπάρχει αγοραστικό κοινό;

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
21.918
Απάντηση: Re: ΑΠΛΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΠΕΡΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ

Δεν διαφωνώ μαζί σου για το
οτι στο δίκτυο υπάρχουν τα πάντα ...σχεδόν

Γιά το οτι ο ακροατής είναι μόνος του να αναζητήσει την γνώση που λές έχεις δίκιο
αλλά που θα την βρεί??? σε δισκογραφία ανύπαρκτη που υποτίθεται οτι πουλάνε μερικά sites.....σαν εξαντλημένη...????
(Γιά να το παίζουμαι και κάπως...)

μπας και ο Μεγάλος αφελφός -πού τώρα διαβάζει ο Κωστάκης εχει βάλει το χέρι του???
Χριστός και Παναγιά! Άστα τα Τροπάρια για φονιάδες ρε, καλοκαιργιάτικα! Πάρε το Μεγάλο Ερωτικό και το Σκληρό Απρίλη του '45. Ο δεύτερος είναι κάπως εντυπωσιακός, δίνει κάπως ψεύτικες χροιές (κλόους μάικινγκ κι έτσι). Ο Μεγάλος Ερωτικός είναι πάρα πολύ καλή ηχογράφηση, πραγματικό απόκτημα.

(Με τις λάμπες και τις ντουντούκες σου δεν εγγυώμαι και τίποτα το αξιόλογο. :138: Με τις μπαλκονόπορτες του Ear τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα, :137: αλλά τα δισκάκια "λένε", είναι ανκοντίσιοναλ).

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.961
Members
38.270
Νεότερο μέλος
Nice_kid