Αγίου Πνεύματος και Μουντιάλ

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
92.026
Σήμερα έκανα μια βόλτα στα καταστήματα ηλεκτρικών ειδών. Όσοι δεν δούλευαν και δεν έλειπαν σε τριήμερο πρέπει να έκαναν βόλτες στα μαγαζιά. Λόγω του επερχόμενου Μουντιάλ τα τμήματα των τηλεοράσεων ήταν γεμάτα με υποψήφιους πελάτες. Είναι η κατάλληλη ευκαιρία για τους άντρες να δικαιολογήσουν την αγορά νέας TV, στον εαυτό τους, στη γυναίκα τους, στο ...πορτοφόλι τους.

Οι προσφορές έχουν αρχίσει εδώ και καιρό. Αυτή τη στιγμή, η καλύτερη προσφορά είναι αυτή της LG, που δίνει τρία μοντέλα 55 ιντσών του 2014 στην τιμή των αντίστοιχων 47άρων για την τρέχουσα βδομάδα. Με τη ζήτηση που εκδηλώθηκε δεν βλέπω το στοκ να φτάνει για πάνω από 2 μέρες.

Η SONY συνεχίζει την προσφορά με δώρο μια 32άρα σε κάθε αγορά TV άνω των 42 ιντσών, καθώς και τη συμμετοχή στην κλήρωση για το PS4 (κερδίζει ένας στους πέντε).

Στη Samsung δεν υπάρχει κάποια ιδιαίτερη προσφορά στα νέα μοντέλα αλλά μπορεί κανείς να βρει ευκαιρίες σε περσινά μοντέλα.

Οι υπόλοιπες εταιρείες έχουν αξιόλογες προτάσεις χωρίς να μπορούν όμως να πείσουν τον μέσο καταναλωτή να τις προτιμήσει.

Τα ελάχιστα μοντέλα PLASMA είναι κρυμμένα σε γωνιές λες και είναι μολυσμένα.

Οι υποψήφιοι αγοραστές προτιμούν τα μεγάλα καταστήματα κυρίως λόγω των άτοκων δόσεων, των οποίων η διάρκεια είναι φέτος μειωμένη. Μετά έρχεται η εγγύηση και η φήμη της υποστήριξης της εταιρείας.

Η αντίθεση, η χρωματική ισορροπία, το μαύρο και άλλα παρόμοια τεχνικά χαρακτηριστικά είναι σπουδαίοι παράγοντες για τον πωρωμένο των φόρουμ. Ο απλός θεατής που ψάχνει για τηλεόραση έχει πιο σφαιρική προσέγγιση και δεν ενδιαφέρεται για μικροδιαφορές σε νούμερα που θα αντιληφθεί μόνο σε σύγκριση πλάι-πλάι.
Θέλει φως, εμφάνιση και πολλές έξτρα λειτουργίες, έστω και πρακτικά άχρηστες. Και φυσικά τη χαμηλότερη δυνατή τιμή.

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192
προχθές έκανα μια βόλτα με τον αδελφό μου για να αγοράσει μια 32'' για το υπνοδωμάτιο, δεν είχε μεγάλες απαιτήσεις και αγοράστηκε μια TV(δεν θα γράψω μοντέλο) μαζί με έξτρα εγγύηση 5 χρόνων κάτω από 300€.
Αυτό που μου έκανε άσχημη εντύπωση, μάλιστα το τόνισα στον πωλητή, είναι η επιλογή στον τρόπο στήριξης που έχουν κάνει όλοι οι κατασκευαστές σε πολλά νέα μοντέλα.
Χρησιμοποιούν δυο σημεία στήριξης στις άκρες ή ένα μεγάλο παραλληλόγραμμο και όχι ένα σημείο στη μέση, αυτό έχει ως αποτέλεσμα να χρειάζεται έπιπλο που έχει πλάτος σχεδόν όσο είναι και το πλάτος της τηλεόρασης, epic fail.....
Ο πωλητής μου ανέφερε ότι μερικά μοντέλα έχουν εναλλακτικές θέσεις πιο κοντά στο κέντρο της τηλεόρασης μειώνοντας το απαιτούμενο πλάτος του επίπλου, για καλό και για κακό δείτε τις προδιαγραφές πριν αποφασίσετε...

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
92.026
Αυτό που μου έκανε άσχημη εντύπωση, μάλιστα το τόνισα στον πωλητή, είναι η επιλογή στον τρόπο στήριξης που έχουν κάνει όλοι οι κατασκευαστές σε πολλά νέα μοντέλα.
Χρησιμοποιούν δυο σημεία στήριξης στις άκρες ή ένα μεγάλο παραλληλόγραμμο και όχι ένα σημείο στη μέση, αυτό έχει ως αποτέλεσμα να χρειάζεται έπιπλο που έχει πλάτος σχεδόν όσο είναι και το πλάτος της τηλεόρασης, epic fail.....
Ο πωλητής μου ανέφερε ότι μερικά μοντέλα έχουν εναλλακτικές θέσεις πιο κοντά στο κέντρο της τηλεόρασης μειώνοντας το απαιτούμενο πλάτος του επίπλου, για καλό και για κακό δείτε τις προδιαγραφές πριν αποφασίσετε...
Μεγάλο πρόβλημα οι πλαϊνές βάσεις. Έχουν αποτρέψει κι εμένα από την αγορά κάποιου μοντέλου. Επειδή το κάδρο στις τηλεοράσεις τείνει προς εξαφάνιση, οι εταιρείες, στην προσπάθειά τους να κάνουν τα μοντέλα να ξεχωρίζουν, παίζουν με τη σχεδίαση της στήριξης. Όταν όμως βγαίνουν κάθε χρόνο 3-4 σειρές και πρέπει να ξεχωρίζουν τόσο μεταξύ τους όσο και με τις αντίστοιχες περσινές, δεν μένουν πολλές πρακτικές και εμφανίσιμες επιλογές.

Οι ακριανές βάσεις στις πολλές ίντσες απαιτούν και τεράστιο τραπέζι.

Οι πιο άσχημη βάση, για εμένα, είναι αυτή της Samsung σε περσινά και φετινά μοντέλα που ενώ είναι σωστή λειτουργικά, θυμίζει καρέκλα γραφείου.

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
102.069
Η πιο ωραία βάση είναι η... χωρίς βάση! :whistling:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.990
Members
38.274