Αγαπημένοι live δίσκοι

Reaction score
1.265
Συνεχίζω με δεκαετία 70s.

David Bowie, Stage, 1978.

Με Adrian Belew βεβαίως βεβαίως!!!

Το δισκάδικο ENCORE δε θυμάμαι αν βρισκόταν στην Αθήνα η στην Πάτρα......

bowie 1.jpg

bowie 2.jpg

bowie 3.jpg

Reaction score
1.279
Μπομπ Μάρλει, them bellies full....

Όταν τον αγόρασα δε μου πέρναγε από το μυαλό ότι κάποια στιγμή θα κατέληγα σε αυτό που καυτηρίαζε ο Μάρλει :-(

View attachment 366258

View attachment 366259
Λατρεμένος. Απίστευτος Μάρλεϊ. Ανάμεσα στους 3 καλύτερους live δίσκους κατά την προσωπική μου άποψη. Οι I Threes στα backing vocals από άλλο πλανήτη...

Reaction score
1.265
Doctor Feelgood, Stupidity.

Κι αυτός ο δίσκος στα μέσα των 70s, μία επιεικώς μέτρια ηχογράφηση αλλά εκτέλεση "πίνουμε μπύρες, τα σπάμε όλα, και πίνουμε μπύρες.

Les Brileaux και Wilko Johnson , τους πήρε και τους δύο η παλιαρρώστια που λέγαμε οι μεγαλύτεροι, μορφές της Βρεττανικής ροκ σκηνής.

Στην κατάλληλη ψυχολογία, ακούγεται μια χαρά ακόμη κaι σήμερα! Ειδικά στο αμάξι τα I am a hog for you baby και she does it right πάντα φέρνουν στα χείλη ένα χαζό χαμόγελο της νιότης μου :)

feelgood 1.jpg

feelgood 2.jpg

Reaction score
1.265
Άλλος ένας δίσκος από το τέλος των αγαπημένων 70s, που πιθανόν να μην έχει κανένα νόημα για τους νεότερους, αλλά εμένα με αρέσει 8-)

Ian Hunter, Welcome to the club.

Ο Ian Hunter σε προσωπική καριέρα εκτός Mott the Hoople, διπλός δίσκος live με τον Mick Ronson στην κιθάρα.

Τον οποίο Ronson γνώρισε από τον Bowie, όταν ο τελευταίος του έδωσε ένα τραγούδι και του έσωσε την καριέρα, το All the young dudes.

Σε ένα τραγούδι του δίσκου έπαιξε κιθάρα ο Tod Rundgren αλλά δεν τον γράψανε λόγω κλόπυράιτ.

hunter 1.jpg

hunter 2.jpg

hunter 3.jpg

gid

Reaction score
9.883
Ένα ένα μου 'ρχονται λόγω των ημερών.
Μόνο κερί δεν ανάψαμε εκείνο το βράδυ τον Σεπτέμβρη του '12 στον Λυκαβηττό!

Dead can dance - In concert (3lp's box set)
Ήταν υπέροχη συναυλία (πώς θα μπορούσε να μην ήταν; ) αλλά δεν έπαιξαν τα κομμάτια που ευχόμουν να παίξουν...

Τους θυμάμαι και στο Παλλάς γύρω στο 1988, όταν κάποια στιγμή η Lisa ενώ τραγουδούσε λιποθύμησε...

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.343
Members
38.446
Νεότερο μέλος