Αγορά Ηχείων

Reaction score
5
Καλησπέρα! Ψάχνω να αγοράσω ενα ζεύγος παθητικών ηχείων εως 200 ευρώ, πρέπει να είναι όμως χαμηλών watt για να οδηγηθούν απο ενισχυτή 2x45watt...Έχετε κάτι να προτείνετε?

D

deleted user 10898

Guest
Καλησπέρα! Ψάχνω να αγοράσω ενα ζεύγος παθητικών ηχείων εως 200 ευρώ, πρέπει να είναι όμως χαμηλών watt για να οδηγηθούν απο ενισχυτή 2x45watt...Έχετε κάτι να προτείνετε?
Γεια σου Νικια. Σου απαντάω οσο ποιο απλά μπορώ.
Τα ηχεία που θες πρεπει να εχουν υψηλή ευαισθησία. Ειναι αυτό που περιγράφεις ως ¨Χαμηλα watt" . Μετριέται σε db. Οσο ποιο μακριά απο τα 80db και οσο ποιο κοντά στα 90db θα εισαι καλα με τον ενισχυτη σου. Ελπίζω να βοήθησα...

Reaction score
15.469
Ο χωρος που θα μπουν και η αποσταση ακροασης ειναι επισης σημαντικα κριτηρια ,δευτερευοντως (κατα αλλους πρωτιστως) το ειδος της μουσικης που ακους και ποσο δυνατα...
...αν εχεις χρονο διαβασε αυτο...

Reaction score
5
Πιστεύετε οτι ηχεία δαπέδου θα κάνουν για αυτή τη δουλειά?Γενικά αφορά δωμάτιο 3χ3 μέτρα
Μπάνισα αυτά και εντυπωσιάστηκα...http://www.e-anagnostou.gr/ήχος-hi-fi-&-home-cinema-karaoke-multimedia-φορητά-ήχος-home-cinema-κυρίως-ηχεία-front--ηχειο-koda-p-302.html
Επίσης σε bookshelf μου φάνηκε ωραίο http://eu.jbl.com/jbl_product_detail_eu/studio-130.html

Last edited:

Reaction score
512
Καλησπερες. Θα ελεγα οτι οντως τα Koda ειναι εντυπωσιακα συμφωνω αλλα διαφωνω στο θεμα υψηλης πιστοτητας. Εγω δεν εμπιστευομαι την Koda και εχω πιστευω συμμερισμο και απο αλλους. Ο Geomiat σε προσανατωλιζει στο εφικτο σημειο αναφορας μεγαφωνου ηχειου που επικρατει σημερα και που μπορεις να παρεις. Εγω συμφωνω. Επιλεον οι περισσοτεροι κατασκευαστεες ηχειων προτεινουν για ισχυ στα μανουαλ απο 20-30 βατ εως 100-150w για παραδειγμα. Αυτο που πρεπει να προσεξουμε στο ταιριασμα των ηχειων με ενισχυτη εναι ο ενισχυτης να μην ξεπερναει ποτε την αντοχη του ηχειου. Η ισως η λιγο πιο κατω να ειναι ο ενισχυτης σε σχεση με τα ηχεια. Το οτι εχεις μικρο ενισχυτη δεν θα πρεπει να σε ανησυχει γενικα δεν ειναι κατι που πρεπει να φοβασε. Σκεψου οτι δεν θα ειναι τουμπανο αλλα αρκετα δυνατο με τα 45 βατ πιστεψε με. Θα ηθελα να σε καλωσορισω και καλως πηρες τον λογο για βοηθεια. Επισης εχω εμπειρια σε χωρο 3 επι 3 και δαπεδου και δεν ταιριαζει. Κοιτα ραφιου γενικα. Bye.

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.887
Members
38.515
Νεότερο μέλος
Alebut