Most visitors online was 3118 , on 23 Apr 2025
Αν καταλαβα καλα το r/cd και τα ηχεια κανανε μαζι 360 ευρω και εσενα σου φτασανε 430 και θα πρεπει να πληρωσεις και αλλα επιπλεον λεφτα?????ΕΧΩ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΙ ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΗ ΕΝΑ JVC AVX44 DVD ΑΞΙΑΣ 290 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΕΤ ΗΧΕΙΑ PIONEER ΑΞΙΑΣ 70 ΕΥΡΩ ΜΑΖΙ ΜΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΕΧΩ ΗΔΗ ΠΛΗΡΩΣΕΙ 430 ΕΥΡΩ ΜΕ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ΟΧΙ ΚΟΥΡΙΕΡ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΚΟΣΤΟΣ ΘΑ ΕΧΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΜΟ ,ΜΟΝΙΖΩ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΕΙΔΟΣ.ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΜΑΛΛΟΝ ΧΑΖΟ ,ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ?ΔΥΣΤΗΧΩΣ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΙ GIFT .
Πριν απο 10 μηνες που εβαλα αυτο το θεμα θελοντας να ξενιασω απο εναν κολιτο μου που με ειχε πριξει να βρουμε ενα pioneer deh-p9800bt,ρωτησα στην fedex για τα εξοδα ολα (αναθεμα και αν ξερανε και αυτοι τι θα πληρωνα στο τελος)και τελικα μας εβγαινε πολυ μεγαλο το ποσο,σχεδον ιδιο με την τοπικη αγορα της Αθηνας.Ετσι καναμε πισω,αφου το ρισκο ειναι μεγαλο να παρεις κατι που ενω στα χαρτια παιζει ολους τους ελληνικους σταθμους και στην πραξη θα μπορουσε να συμβει το αντιθετο.κοιτα αυτο που λες δεν το ξερα αλλα φανταζομαι οτι απ την στιγμη που εχει το ευρωπαικο βημα σταθμων eyropian tuning οπως ελεγε θα προοριζεται για ευρωπη αρα θα ειναι συμβατο και με τα ευρωπαικα dvd.
Σε περιπτωση που εχει βρει καποιος ενα r/cd απο αμερικη(380 δολαρια εκει) και θελει να το φερει ΕΛΛΑΔΑ τι ποσο θα εχει τελικα δωσει εως να το παρει στα χερια του μαζι με φορους courier κτλ?
Καμια σχεση δηλ με το ελληνικο ε???Τάκησκυτη τοο ράδιο που ανέφερες (USA) δεν έχει rds, έχει 14 λιγότερες αντιστάσεις 4 πυκνωτές 2 τρανζίστορ 2 πηνεία 1 ολοκληρωμένο και 1 κρύσταλο!το dvd δεν διαβάζει τα δικά μας (ευρωπαικά). Οπότε και μια μελλοντική μεταπώληση δεν θα είναι εφικτή. Θα το παντρευτείς.
Για αγορές των 50-100 ευρώ διαφορά δεν αξίζει ούτε το άγχος ούτε ο χρόνος. Οσον αφορά την εγγύηση οφείλει η εταιρεία να το καλύψει άσχετα αν λένε ότι δεν γίνεται. Παλαιότερα έλεγαν μην τοποθετήτε ήχοαξεσουάρ διότι χάνεται η εγγύηση του αυτοκινήτου. Έλεος δεν υφίσταται τέτοιο θέμα. Η επιλογή φυσικά είναι του αγοραστή.
Περισσοτερα δεν λεω για να μην αρχισει ο Δημητροπουλος να με κραζει ξανα:410: