Αγορά ενισχυτή 3D και ηχείων

Reaction score
433
Απάντηση: Αγορά ενισχυτή 3D και ηχείων

Μπορεί αλλά δεν ξέρω τι είδους υποστήριξη θα έχει απο Ελλάδα κάποιος που αγοράζει απο εξωτερικό.
ειδικα αν παρεια ονκυο καμια! Αλλά επειδη η διαφορα στις τιμες ειναι τοσο μεγαλη πχ ο 609 ξεκινα από 422 εξω και εδω κατοπιν παραγγελιας πάνω από 700 ε σε συμφερει και μια και δυο φορές να σου χαλασει παλι φθηνοτερα σου βγαινει!

Reaction score
205

γιατι βρε παιδια? χαλανε τοσο ευκολα οι ενισχυτες? εγω εχω εναν yamaha παλιο απο το 2005 και ακομα λειτουργει.

τελικα μαλον κατα 99% θα παρω τον yamaha 767. απλα με πτοβληματιζει που εδω τουλαχιστον στο φορουμ δεν βλεπω αλλους κατοχους του. οι περισσοτεροι εουν αλλα μοντελα...

τα ηχεια τωρα ειναι το προβλημα. εχω σκοπο να δωσω μεχρι 600 ευρω το ζευγαρι αλλα δεν μπορω να αποφασησω. Λεω να παρω τα crystal audio TX-T2 SE αλλα στην ανιπροσωπια τα πουλανε 600 ευρω το ζευγαρι και το μαγαζι ωδες τα ιδια τα δινουν 395 ευρω. δηλαδη 200 ευρω λιγοτερο. αλλα φοβαμαι μηπως ενω γραφουν οτι ειναι τα specail edition μου δωσουν τα απλα τα wenge

Reaction score
433

γιατι βρε παιδια? χαλανε τοσο ευκολα οι ενισχυτες? εγω εχω εναν yamaha παλιο απο το 2005 και ακομα λειτουργει.
οχι μωρε δεν χαλανε αλλα ψαχνουμε κάποια δικαιολογια για να μην ψωνισουμε απο εξω. Εγώ βεβαια πηρα απο εδω και μαλιστα απο την πολη μου 2 χλμ απο το σπίτι, αλλα τον βρήκα στην καλυτερη πανευρωπαικη τιμη εκεινη την στιγμη βαση σκρουτζ και idealo.de uk.

Reaction score
205

επειδη δεν υπηρχε διαθεσιμος ο rx-v767 , τελικα αγορασα τον rx-v667. η βασικη διαφορα τους ειναι η μια hdmi εξοδος αντι για δυο? η και καποια αλλη που πρεπει να ανυσυχω?

τα ηχεια μου ειναι τα crystal audio TX-T2 SE.

εχω και μια ακομα ερωτηση οσον αφορα τα καωδια, τι καλωδια πρεπι να παρω για να συνδεσω τα 2 μπροστινα και το κεντρικο με τον ενισχυτη? βρισκω διαφορα καλωδια με διαφορα στο παχος κλπ. εχετε να μου πρωεινετε καποιο αλλα οχι ιδιαιτερα ακριβο?

ευχαριστω πολυ

Reaction score
205

παιδια το subwoofer σε ποια εισοδο του ενισχυτη το βαζω? το καλωδιο ειναι ενα μονο RCA και ο ενισχυτης ενας YAMAHA 667

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

sub out στη σειρα pre out.
καλωδια φτηνα belden -mogami
μετα πας αλλου , ή διαστημα...........

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ