Αγορά ηλεκτρικού αυτοκινήτου μεταχειρισμένο

Reaction score
871
Καλησπέρα η γυναίκα θέλει αυτοκίνητο το μπάτζετ μικρό 15000€ 18000€ max

Volkswagen ID.3 2021
ID.3 Pro Performance *Ελληνικό
φουλ έξτρα

Bmw i3 2020
120AH-full extra

Παρόμοια χρήματα ένα χιλιάρικο πιο ακριβό το BMW
Χιλιόμετρα 63.000 το BMW
73.000 km το Volkswagen

Το BMW εργοστασιακά διανύει 330 km
το το Volkswagen εργοστασιακά διανύει 420 km

Το Volkswagen έχει παραπάνω χώρους είναι πιο μεγάλο
Το BMW είναι πολύ πιο όμορφο

Το πρόβλημα είναι ότι έχω μπερδευτεί δεν ξέρω ποιον να πάρω

Ρίξτε καμιά ιδέα και για κανένα άλλο

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
95.667
Όποιο της αρέσει!
Εάν βγαίνει εκτός πόλης όμως, υποχρεωτικά το VW.

Reaction score
871
Αφού δεν πήρες του dimi...
Σαν κλασικός έλληνας ξεκίνησα να πάρω 1000cc ή 1200cc με 8000€ Max 10.000€
Και τελικά έγινε ηλεκτρικό με 17000 ή 18000
Εννοείται ότι ήτανε πολύ καλό και σε καλή τιμή αλλά ήμουν απροετοίμαστος

Reaction score
871
Έλα να σας πω τι έχει γίνει και με αυτή την περίπτωση για να καταλάβετε γιατί γκαντέμη άνθρωπο μιλάμε Μητσοτάκης

Βρίσκω ένα Volkswagen ID3 με πανόραμα με κάμερες με με έξυπνα φώτα φουλ έξτρα 17 έβδομου έγραφε θα το παραλάβει στις 18 μιλάμε μαζί μου στέλνει όλα τα χαρτιά του να το ελέγξω γιατί είναι στην Αθήνα μου στέλνει το report της μπαταρίας είναι στο 90 τοις 100 μου δίνει εγγύηση ότι είναι ατρακάριστο μου δίνει εγγύηση χιλιομέτρων έχει 75.000 km.
Με έδωσε το vin του αυτοκινήτου να το δω στην αντιπροσωπεία ερχόμαστε σε συμφωνία στα 17 χιλιάρικα το βάζω μια προκαταβολή τη Δευτέρα και την Τρίτη πετάω με το αεροπλάνο να πάω να το πάρω Τρίτη 9 η ώρα είμαι στον έμπορα για να το ελέγξω εντωμεταξύ πρώτα θα το κοιτούσα εγώ λίγο και μετά θα το πήγαινα σε ένα συνεργείο που έκλεισα τυχαία γιατί πήρα τηλέφωνο σε διάφορους σέρβις Volkswagen αντιπροσωπείας στην Αθήνα και δεν δεχόντουσαν άμεσα ραντεβού
Αφού έκανα έναν έλεγχο μέσα έξω να δω διάφορα σημαδάκια του αυτοκινήτου κάποια στιγμή λέω ας πάω στο μενού να δω τα σέρβις και όπως ψάχνω στο μενού σε ένα σημείο μου έχει βγάλει ένα μήνυμα που λέει (το ηλεκτρικό σύστημα δε λειτουργεί σωστά μεταβείτε σε συνεργείο ). Κόκκαλο εγώ φωνάζω τον έμπορο το λέω εδώ έχει ένα μήνυμα μου λέει πού εδώ τώρα λέω που το ‘χω βρει το ‘χει βγάλει λέω και στις δύο οθόνες και αυτός έπαθε σοκ του λέω φίλε δεν μπορώ να το πάρω το αυτοκίνητο και η απάντησή του ήτανε εννοείται κύριε Φωτιάδη και εγώ στις θέσεις σας δε θα το παιρνα μου έδωσε την προκαταβολή πίσω εννοείται μου λέει ότι το ελέγξαμε το αυτοκίνητο δεν υπήρχε κανένα μήνυμα τώρα λέει το έβγαλε τώρα τι να σας πω στην ατυχία μου τυχερός ήμουνα που δεν το πήρα να το βγάλεις μερικές μέρες και να τρέχω εγώ

Έχω φωτογραφία από το μήνυμα αλλά δε μ’ αφήνει να το ανεβάσω γιατί λέει ότι είναι μεγάλη

Τελικά είχα και εναλλακτική και πήραμε το BMW I3s

Reaction score
871
Εντυπώσεις;
Πολύ αρχή ακόμα συμπεριφορά φανταστική πάρα πολύ όμορφο αυτό το έχω πει εξαρχής μας άρεσε πιο πολύ σε σχέση με το Volkswagen
Το φόρτιζα μία φορα 100% μας έχει βγάλει 350 km μες στην πόλη όχι ταξίδι
Τώρα τι να σου πω δεν έχω αντικειμενική άποψη αν δεν έχει προβλήματα θα είναι σούπερ πολύ ωραίος χώρος για μικρό λιγότερους από το Volkswagen αλλά πάλι είναι ικανοποιητικό η γυναίκα μου το αγάπησε
Σήμερα το πέρασα κεραμικές μεμβράνες όλο το αυτοκίνητο για να έχει εξοικονόμηση δεν έβαλα σκούρες έβαλα τις ελαφριές αυτές που αν σε σταματήσουν δε σε γράφει η αστυνομία

Attachments

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
44.378
Μεγεια, όμορφο concept car, προσωπικώς μου θυμίζει το παλιό audi a2 το επίσης πολύ εκτιμώ πολύ μπροστά από την εποχή του.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
179.054
Members
38.926
Νεότερο μέλος
karaflino