Αγορά νέας τηλεόρασης για κάποιον που δεν είναι βαθιά χομπίστας..

Reaction score
498
Καλημέρα.Δεν έχω γράψει ποτέ σε thread εκτός δικάναλου audio οπότε συγχωρέστε με προκαταβολικά για τυχόν άγνοιά μου.

Σκέφτομαι μιας κι έχουν πέσει οι τιμές και ο Απρίλης για το Game of Thrones πλησιάζει σιγά σιγά να κάνω κίνηση για τηλεόραση για το σαλόνι μιας και η τελευταία που μου χάλασε την έχω πετάξει σκουπίδια προ πολλού κι έχω μείνει με την LED του PC...

Απόσταση θέασης maximum 3m.Δεν με ενδιαφέρει τίποτα από 3D,wi-fi,smart-hub,δεν ξέρω πώς τα λεν,τα μόνα χαρακτηριστικά που θέλω να έχει είναι usb media player kai ψηφιακή έξοδο ήχου να την συνδέσω με το stereo του σαλονιού.Θα βλέπω κυρίως σειρές και καμιά ταινία 720-1080p.

Αν έχετε να προτείνετε κάποιο μοντέλο, κάποια χαρακτηριστικά να δώσω βάση ή κρίνετε πως ας περιμένω λίγο μέχρι τον Απρίλη μπας και πέσουν κι άλλο οι τιμές είστε ευπρόσδεκτοι.Όπως θα έχετε ήδη καταλάβει όσο πιο φτηνά τόσο πιο καλά.Δεν ψάχνω την απόλυτη απόδοση των χρωμάτων (όχι πως θα την καταλάβαινα και σε βάθος δυσχρωματοψίας γαρ)

Ευχαριστώ προκαταβολικά,

Χρήστος

MaxHeadroom

Moderator
Moderator
Reaction score
10.936
Θα σου πρότεινα αυτή που νομίζω ότι καλύπτει τις ανάγκες σου. Ακόμα μεγαλύτερη θα ήταν καλύτερα, αλλά ξεφεύγει σε κόστος.

Κάθε χρόνο γύρω στον Απρίλιο έρχονται τα νέα μοντέλα των περισσότερων εταιρειών. Παρόλο που στην κατηγορία που ψάχνεις δεν αναμένονται μοντέλα που να προσφέρουν κάτι καινούριο, στα ηλεκτρονικά ισχύει γενικά το αξίωμα νεότερο=καλύτερο.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.285
Tί έτσι θα μας αφήσεις;Ωσάν στυμένες λεμονόκουπες μας πετάς;

Πες τι πήρε κακούργεεεεεεεεεεεεεεεε!!

Reaction score
498
Tί έτσι θα μας αφήσεις;Ωσάν στυμένες λεμονόκουπες μας πετάς;

Πες τι πήρε κακούργεεεεεεεεεεεεεεεε!!
Τελικά,επειδή λεφτά δεν υπήρχαν και ζαλίστηκα από αυτά που άκουγα και διάβαζα ακολούθησα το ένστικτό μου και πήρα μία 40άρα Samsung F5500 πριν καμιά 15ριά μέρες,Γενικά είμαι πολύ ικανοποιημένος θα έλεγα,ειδικά με το usb media player.Τα κατεβάζει/ανεβάζει όλα στα 48khz στον ήχο αλλά παίζει ακόμη και DXD (εκτός από όλα τα flac)...Παράξενα πράγματα.Αυτό δεν το περίμενα με τίποτα.Αφού την πήρα διάβασα στο ιντερνέτ με την λοτταρία στα πάνελ της Samsung και πως "μην κάνετε το λάθος και πάρετε tv που να μην έχει πάνελ TS01, τα άλλα είναι μούφα" και διαπίστωσα πως είχα το HS01 (λένε πως είναι της Sharp) κι έχασα τον ύπνο μου για καμιά εβδομάδα.Παραλίγο να μου κυλήσει ένα δάκρυ.Όμως μου πέρασε μετά από μία εβδομάδα χρησιμοποιώντας την tv με πολύ HD υλικό.Δεν καταλαβαίνω τί εννοούνε και ούτε και με νοιάζει πλέον.Μια χαρά είναι για μένα.Ευχαριστώ και πάλι φίλοι μου για το ενδιαφέρον!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.990
Members
38.274
Νεότερο μέλος
Triumph