Αγορά οθόνης LCD 32" προτάσεις

Reaction score
0
Γεια σε ολους. Ειμαι νεος στο site και χρειαζομαι μια μικρη βοηθεια για να μην χασω τον μπουσουλα.
Λοιπον, θελω να αγοράσω μια LCD οθόνη, με σκοπο εκτος απο καναλια, να συνδεθει και με το pc μου, ωστε να μπορεσω να δω αξιοπρεπως ενα dvd και να παιξω ενα παιχνιδι ολοκληρωμενα (μιας κι εχω ενα καλο συστημα surround).Απο μια μικρη ερευνα αγορας που εκανα, μου προτειναν την samsung LE32R714B (1450€).
εμενα μου αρεσε πολυ η philips 32pf9968 περιπου στα 1700€ η οποια νομιζω οτι εχει μια απιστευτη ευκρινια. Καμια αλλη προταση μεχρι 1700€ και αν υπαρχει καποιο site (ελληνικο κατα προτιμηση) που θα με κατατοπισει καπως.
Ευχαριστω... :p

NLS

Reaction score
1
το κασέ σου είναι αρκετά ψηλά - ή ανέβα λίγο ακόμα και δες κάτι καλύτερο/μεγαλύτερο, ή κατέβα για να μη στεναχωριέσαι πολύ του χρόνου που οι 1366x768 32" TV θα είναι μουσιακές

Reaction score
0
μαλλον θα συμφωνησω φιλε μου με την πτωση της τιμης, περιπου στα 1400€ maximum, οποτε οποιος μπορει ας βοηθησει λιγο.Ακουγεται πολυ η LG 42LP1R kai h Samsung LE32R71B.Τι λετε?

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Την LG την έχω δει και είναι μια τίμια πρόταση για τα χρήματά της...

Η κορυφαία στις 32'' είναι η Philips ειδικά για θέαση απλού τηλεοπτικού σήματος...

Με λίγα περισσότερα χρήματα πας στις 37'' όπου υπάρχουν πολύ καλές προτάσεις... (ναι την ΑΜΟΙ εννοώ...).

Reaction score
0
Αν επαιρνα σημερα, ή θα επαιρνα την Viewsonic 40" που δελεαζει πολυ για το μεγεθος της στα 1450ευρω, ή θα εμπαινα στο powerbuy για την Amoi 42" (δεν ξερω αν επιτρεπεται να ανακοινωσω την τιμη δημοσιως).

Οπως λενε και παραπανω, αν παρεις 32αρα 1366χ768 σε επιπεδο τιμης 1500 ευρω, θα ψιλοστενοχωρηθεις μεθαυριο που θα πατωσουν σε τιμες και θα γινουν ολες 1920χ1080.
Οποτε αν παρεις τη viewsonic θα πεις οτι πηρες 40" στις αυριανες τιμες, αλλα σημερα.....ενω να παρεις την amoi θα πληρωσεις ενα σχετικο premium κοστος σε σχεση με το αυριο που το 1920χ1080 δε θα πλασαρεται σαν κατι ξεχωριστο, αλλα θα εχεις παρει απο σημερα κατι που δε θα ειναι obsolete αυριο...

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
B said:
Αν επαιρνα σημερα, ή θα επαιρνα την Viewsonic 40" που δελεαζει πολυ για το μεγεθος της στα 1450ευρω, ή θα εμπαινα στο powerbuy για την Amoi 42" (δεν ξερω αν επιτρεπεται να ανακοινωσω την τιμη δημοσιως).

Οπως λενε και παραπανω, αν παρεις 32αρα 1366χ768 σε επιπεδο τιμης 1500 ευρω, θα ψιλοστενοχωρηθεις μεθαυριο που θα πατωσουν σε τιμες και θα γινουν ολες 1920χ1080.
Οποτε αν παρεις τη viewsonic θα πεις οτι πηρες 40" στις αυριανες τιμες, αλλα σημερα.....ενω να παρεις την amoi θα πληρωσεις ενα σχετικο premium κοστος σε σχεση με το αυριο που το 1920χ1080 δε θα πλασαρεται σαν κατι ξεχωριστο, αλλα θα εχεις παρει απο σημερα κατι που δε θα ειναι obsolete αυριο...
Συμφωνώ... 1400 Ευρώ για 32'' 1366Χ768 είναι πολλά...

Reaction score
0

Reaction score
0
Αύριο μεθαύριο παραλαμβάνω την Amoi 37". Θα βλέπω από τα 2-2.50 μέτρα.

Αν δε βιάζεσαι, θα γράψω τη γνώμη μου... (Ενδεικτικά η 32άρα που έχω τώρα μου φαίνεται μικρή ενώ η σύζυγος λέει οτι είναι τεράάάάστια - go figure...)

VG

Reaction score
0
aggelos2005 said:
οι 37 inch ειναι πολλες για αποσταση περιπου στα τρια {3} μετρα ....???
Μονολεκτικά: όχι

Αν το σαλόνι ειναι 3μ και εκει που καθεσαι ειναι τελικα 2μ απο την οθονη ειναι αλλο πραγμα παντως.
Παντως για 3μ η 37αρα δεν ειναι μεγαλη,και για 2.5μ μια χαρα ειναι ενδεχομένως.

Το προβλημα πρακτικα ειναι οτι το αθλιο ελληνικο σημα της τηλεορασης προδίδεται ευκολοτερα στις LCD,αρα δεν πρεπει να προβαίνουμε σε οριακές τοποθετήσεις, πχ να εχουμε μια 37αρα στα 2.3μ.

Reaction score
0
Τηλεόραση 32� τύπου TFT LCD, PIP, POP, Twin picture με δύο ενσωματωμένους δέκτες, .............

Τωρα να ρωτησω κατι αλλο... Τwin picture με δύο ενσωματωμένους δέκτες,
φανταζομαι και μου ειπαν οτι ειναι live και οχι απλα "παγωμενη" εικονα που ανανεωνεται ανα 5 sec...
Δυο καναλια σε ταυτοχρονη παρακολουθηση .....( champions legue..)
Aν ξερει καποιος ας βοηθησει

ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

Reaction score
1
VG said:
aggelos2005 said:
οι 37 inch ειναι πολλες για αποσταση περιπου στα τρια {3} μετρα ....???
Μονολεκτικά: όχι

Αν το σαλόνι ειναι 3μ και εκει που καθεσαι ειναι τελικα 2μ απο την οθονη ειναι αλλο πραγμα παντως.
Παντως για 3μ η 37αρα δεν ειναι μεγαλη,και για 2.5μ μια χαρα ειναι ενδεχομένως.

Το προβλημα πρακτικα ειναι οτι το αθλιο ελληνικο σημα της τηλεορασης προδίδεται ευκολοτερα στις LCD,αρα δεν πρεπει να προβαίνουμε σε οριακές τοποθετήσεις, πχ να εχουμε μια 37αρα στα 2.3μ.
Πολυ σωστα. Με την 37αρα amoi στα 3,5 μετρα νομιζω οτι βλεπω τα καναλια σε hd!
Για καλυτερη εικονα αφου ειχα προβλημα λογω κεραιας(χιονια κα) εβαλα ενα απλο ενισχητη γραμμης και ολα ηρθαν στη θεση τους.

NLS

Reaction score
1
εννοείται ότι αν έχεις δυο tuners βλέπεις δύο ζωντανές εικόνες... από κει και πάνω ναι με πάγωμα

Reaction score
5
Εψαχνα για να βρω 32" fullHD γιατι και ο χωρος ειναι μικρος αλλα δεν θα ηθελα και να κανω εκπτωσεις στην ποιοτητα για την αγορα που σκεπτομαι να κανω και ολες ηταν 720p :( και ετσι αποφασισα να ρωτησω.Αν ειναι ετσι θα περιμενω η" θα προβω σε ακραιες κινησεις :lol: :lol:(θα παρω 37")

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.184
Members
38.301
Νεότερο μέλος
giorgosfs90