Αγορά τηλεόρασης

Reaction score
52
Αγορά τηλεόρασης
Καλησπέρα σε όλους...Χρειαζομαι τη βοήθεια σας...ψάχνω να αγοράσω τηλεόραση και έχω ψιλοχαθει...το budget γύρω στα 1000 με 1200 ευρώ...απόσταση θέασης στα 2,30...παρακολούθηση κυρίως ταινίες και αθλητικά..έλεγα για samsung αλλά με αποθαρρυναν σχόλια για την υποστηριξη από αντιπροσωπεία όπως και η ανωτερότητα των oled...έψαχνα για oled και συνάντησα τον όρο vertical banding και burning ...Και για sony ψαχτηκα αλλά είδα αρκετά αρνητικά σχόλια...Από αυτά που είδα μάλλον το panel πρέπει να είναι VA αν δεν είναι oled και τα Hz μάλλον 100..οι ίντσες δεν ξέρω αν είναι πιο κατάλληλες οι 55 ή 65...τη βοήθεια σας παρακαλώ..

Reaction score
248
Για μένα η συγκεκριμενη ειναι bestbuy για τα χρήματα που διαθέτεις. Θα σε καλυψει απολυτα. Έχει και ψηφιακό δέκτη Dvb T2 HD που θα έχουν όλες οι τηλεοράσεις τα επόμενα χρόνια, καθώς θα αλλάξει το πρότυπο μετάδοσης

Reaction score
52
Για μένα η συγκεκριμενη ειναι bestbuy για τα χρήματα που διαθέτεις. Θα σε καλυψει απολυτα. Έχει και ψηφιακό δέκτη Dvb T2 HD που θα έχουν όλες οι τηλεοράσεις τα επόμενα χρόνια, καθώς θα αλλάξει το πρότυπο μετάδοσης
Ευχαριστώ για την απάντηση...Την είχα προσέξει τη συγκεκριμένη και γω...το ότι δεν έχει local dimming δεν είναι βασικό για την παρακολούθηση ταινίων;

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
92.276
Ευχαριστώ για την απάντηση...Την είχα προσέξει τη συγκεκριμένη και γω...το ότι δεν έχει local dimming δεν είναι βασικό για την παρακολούθηση ταινίων;
Όχι, δεν είναι, γιατί τις περισσότερες φορές δημιουργεί περισσότερα προβλήματα απ' όσα λύνει.

Reaction score
52
Θέλω να παρακολουθώ κάποια μοντέλα ώστε σε περίπτωση που έχουν έκπτωση τα συγκεκριμένα την black Friday να αγοράσω αυτό που θα ναι κατάλληλο για μένα...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.040
Members
38.281
Νεότερο μέλος
ikonsgr