Αγορά 2 τηλεοράσεων

Reaction score
0
Καλησπέρα σας.
Θα χρειαστώ 2 tv.
Η πρώτη στο καθιστικό σε απόσταση 2-2,5 μέτρων κυρίως για ταινίες και τηλεοπτικά προγράμματα. Για το 3D δεν πολυκαίγομαι.
Αυτά που μ'ενδιαφέρουν κυρίως είναι: η ποιότητα της εικόνας, η ευκολία στα menu, το εύχρηστο τηλεκοντρόλ, η ευκολία εγραφής σε σκληρό ή στικάκι τόσο τηλεοπτικού σήματος όσο και μουσικής. Σκέπτομαι για την Samsung UE40ES7000 που μπορεί πλέον να τη βρει κάποιος στα 980 €. Θέλω να μπορεί να περιστρέφεται η βάση της.

Για τη δεύτερη tv που θα μπει στην κρεβατοκάμαρα λέω για κάτι σε 25" - 27" με full HD και budget < 270 €.
Εντόπισα αυτήν http://www.plaisio.gr/ypologistes-a.../LG-M2755D-PZ-LED-TV-Monitor-27-M2755D-PZ.htm
που έχει και PIP. Δεν ξέρω όμως εάν γράφω π.χ. μία ταινία στην Samsung, αν θα μπορώ να τη βλέπω μετά στην LG.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Reaction score
118
Απάντηση: Αγορά 2 τηλεοράσεων

ΤΗΝ δεύτερη την είχα. Άριστη τηλεόραση. Το pip μεταβάλεται σε σχήμα αλλα και σε γωνίες θέασης! Είναι μια πολύ καλή αγορά εαν την πραγματοποιήσεις.

Reaction score
0

Πώς μεταβάλλεται σε γωνίες θέασης το PIP? Επίσης, μπορώ να βλέπεω PIP σε δύο τηλεοπτικά κανάλια ή μόνο κανάλι μέσα σε οθόνη Η/Υ?

loukyrantaplan

LG Hellas staff
Reaction score
13

Καλησπέρα σας.
Θα χρειαστώ 2 tv.
Η πρώτη στο καθιστικό σε απόσταση 2-2,5 μέτρων κυρίως για ταινίες και τηλεοπτικά προγράμματα. Για το 3D δεν πολυκαίγομαι.
Αυτά που μ'ενδιαφέρουν κυρίως είναι: η ποιότητα της εικόνας, η ευκολία στα menu, το εύχρηστο τηλεκοντρόλ, η ευκολία εγραφής σε σκληρό ή στικάκι τόσο τηλεοπτικού σήματος όσο και μουσικής. Σκέπτομαι για την Samsung UE40ES7000 που μπορεί πλέον να τη βρει κάποιος στα 980 €. Θέλω να μπορεί να περιστρέφεται η βάση της.

Για τη δεύτερη tv που θα μπει στην κρεβατοκάμαρα λέω για κάτι σε 25" - 27" με full HD και budget < 270 €.
Εντόπισα αυτήν http://www.plaisio.gr/ypologistes-a.../LG-M2755D-PZ-LED-TV-Monitor-27-M2755D-PZ.htm
που έχει και PIP. Δεν ξέρω όμως εάν γράφω π.χ. μία ταινία στην Samsung, αν θα μπορώ να τη βλέπω μετά στην LG.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
να ξεκινισουμε οτι θα σου ελεγα να παρεις μια 46'' ή 47'' αναλογα την εταιρεια,

40'' στα 2 μιση μετρα ειναι πια μικρη

να ανοιξει και το ματι σου:111:

το συγκεκριμενο μοντελο της Samsung παιζει πολυ καλα και ειναι πολυ καλη επιλογη

θα σου ελεγα επισης να δεις και το αντιστοιχο LM860 της LG.

Το pip τωρα που ρωτισες μπορει να αλλαξει την θεση του παραθυρου στις 4 γωνιες

και οχι δεν μπορεις να δεις στα 2 παραθυρα ταυτοχρονα διαφορετικο τηλεοπτικο καναλι απο εναν δεκτη

παντα η δευτερη επιλογη θα ειναι καποια αλλη πηγη (BD,DVD,HDD,SAT κτλ κλτ κτλ)

Τωρα για το pvr που ρωτισες η απαντηση ειναι οχι δεν μπορεις να δεις αυτο που εχεις απο την μια tv στην αλλη ανεξαρτητου

μαρκας και αυτο εχει να κανει με την διασφαλιση των πνευματικων δικαιωματων (Personal Video Recording)

Δηλαδη ειτε δεν θα το ανοιξει καν ειτε μπορει να ξεκινισει διακοπτοντας συνεχεια και με μεγαλα κενα διαστηματα.

Βεβαια επειδη ολα γινονται υπαρχουν προγραμματακια που αφαιρουν τον κλειδαριθμο κωδικοποιησης για την προστασια του pvr αλλα

πρεπει να παρεμβληθει υπολογιστης σε καθε περιπτωση.

Φαντασου οτι ακομη και (2) ES7000 να εχεις το προβλημα παραμενει.

Reaction score
0

Σας ευχαριστώ πολύ. Όλο αυτό το διάστημα το διερευνούσα το θέμα (όσο χρόνο μου άφηναν οι υποχρεώσεις), και μου δημιουργήθηκε ακόμη μία απορία:
Σε τι υπερτερούν οι απλές tv από τα tv-monitors? Μήπως έχουν καλύτερο δέκτη?
Για 32" μου πέφτει μεγάλη η TV. Bρίσκω 26" αλλά πολύ δύσκολα full HD. Ίσως συναντήσεις κάποια με 100 HZ.
Μήπως η LG M2755D-PZ τελικά είναι καλή για αναπαραγωγή από άλλη πηγή αλλά δεν έχει καλή λήψη τηλεοπτικού σήματος?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.355
Members
38.309
Νεότερο μέλος
skouana