Αγορά 3D tv

Reaction score
0
Γεια σας παιδια θελω γνωμες και πληροφορίες γιατι λεω να πάρω αυτήν την tv http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Home-Cinema/Televisions/LG-47LM620s-3D-LED-TV-47-47LM620S-AEE.htm ή εστω αυτη http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Home-Cinema/Televisions/LG-42LW570S-3D-LED-TV-42-42LW570S.htm αν και μικρη..
θέλω passive λόγο κόστους γυαλιών και επειδή δεν θέλω να φτιάχνω να φορτίζω και και.
θα ήθελα να μου πείτε καταρχάς αν αξίζει να πάρω καποια απο αυτές και αν γίνετε να βλέπω 3d ταινίες κατεβασμένες(χωρίς κάποια ιδιαίτερη κάρτα γραφικών)συνδέοντας απλά το pc μου στην tv με hdmi και απλα παιζοντας τη 3d ταινια με vlc π.χ.
αυτά

αν έχετε εσείς κάποια πρόταση κάποιας άλλης τηλεόρασης 3d..δεκτη! (όσο πιο κάτω από 900e)α απο αποσταση 3-4μ βλέπω tv!
ευχαριστώ προκαταβολικά.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.309
Απάντηση: Αγορά 3D tv

Αν μπορείς να πάρεις να την lm620,καθότι νεότερο και αρκετά βελτιωμένο μοντέλο σε σχέση με την LW.

Ο μόνος αντίπαλος με passive 3d είναι αυτή.

αν γίνετε να βλέπω 3d ταινίες κατεβασμένες(χωρίς κάποια ιδιαίτερη κάρτα γραφικών)συνδέοντας απλά το pc μου στην tv με hdmi και απλα παιζοντας τη 3d ταινια με vlc π.χ.
Λογικά ναι αλλά κάτσε να το δει και κάποιος pc-doctor.

Reaction score
0

Τα hz δεν θαπρεπε νάνε αρκετά για ομαλή και καθαρή κίνηση και καλά? τα 300 λίγα μου φαίνονται(επειδη αυτες που έδειξα εχουν παραπάνω):p
και εγώ με pc ασχολούμαι γιαυτο λέω και για τα hz όχι ότι ξέρω από τηλεοράσεις :p
ότι γίνετε, γίνετε αυτό με το pc και και απλά δεν ξέρω αν πρέπει να έχεις κάρτα γραφικών για το 3dvision ή αν γινεται και ετσι απλα χωρις συγκεκριμένη κάρτα.. τεσπα ελπίζω να απάντηση κάποιος που το ξέρει σίγουρα:D

Reaction score
0

Αα τώρα ειδα και αυτή που μου ειπες 400 εχει:p
αρα μια χαρά ειναι αυτή που λες ε :s

Reaction score
20

gia na soy paizei ταινίες 3d (SBS) απ το pc θα το κάνουν όλες . Θέμα όμως θα έχεις αν θες και υποτίτλους . Λογικά δε θα χρειαστείς καθόλου τη χρήση pc αφού οι τηλεοράσεις μέσω του ενσωματωμένου τους player τις αναπαράγουν σε 3d από έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο και προσαρμόσουν και τους υποτίτλους. Όσο για το passive 3d πολύ καλά κανείς καθώς για μένα είναι το μόνο που μπορεί να σου δώσει πραγματικό 3D για πολύωρη θέαση χωρίς να σε κουράσει . Η μόνη μου ενσταση είναι η λίγες ίντσες . Εγώ αν ξαναπαιρνα τώρα 3D και με έπαιρναν και τα οικονομικά μου θα στρεφόμουν σε οτι μεγαλύτερο υπάρχει αφού το μυστικό του 3D είναι η πολλές ιντσες

Reaction score
0

Η Panasonic et5 έχει το ίδιο panel με την lg 620.
Όμως επεδή ενδιαφέρομαι και εγώ για την 55" η panasonic έχει αρκετά καλύτερη επεξεργασιά εικόνας!!
Δες εδώ για τα προβλήματα των φετινών lg:

http://www.neowin.net/news/lgs-latest-tv-range-hit-by-uk-trading-standards

Εγώ θα κινηθώ προς την panny γιατί και απο κοντά αν την δείς, φαίνεται η υπεροχή της.
Ααα, και δες στο electroworld, γιατί την έχει με κουπόνι μήπως σε συμφέρει !

Reaction score
0

Η Panasonic et5 έχει το ίδιο panel με την lg 620.
Όμως επεδή ενδιαφέρομαι και εγώ για την 55" η panasonic έχει αρκετά καλύτερη επεξεργασιά εικόνας!!
Δες εδώ για τα προβλήματα των φετινών lg:

http://www.neowin.net/news/lgs-latest-tv-range-hit-by-uk-trading-standards

Εγώ θα κινηθώ προς την panny γιατί και απο κοντά αν την δείς, φαίνεται η υπεροχή της.
Ααα, και δες στο electroworld, γιατί την έχει με κουπόνι μήπως σε συμφέρει !

ναι μονο που αυτή που λες έχει 1000e+...
1000e τώρα πια δεν υπάρχουν :p

Reaction score
0

gia na soy paizei ταινίες 3d (SBS) απ το pc θα το κάνουν όλες . Θέμα όμως θα έχεις αν θες και υποτίτλους . Λογικά δε θα χρειαστείς καθόλου τη χρήση pc αφού οι τηλεοράσεις μέσω του ενσωματωμένου τους player τις αναπαράγουν σε 3d από έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο και προσαρμόσουν και τους υποτίτλους. Όσο για το passive 3d πολύ καλά κανείς καθώς για μένα είναι το μόνο που μπορεί να σου δώσει πραγματικό 3D για πολύωρη θέαση χωρίς να σε κουράσει . Η μόνη μου ενσταση είναι η λίγες ίντσες . Εγώ αν ξαναπαιρνα τώρα 3D και με έπαιρναν και τα οικονομικά μου θα στρεφόμουν σε οτι μεγαλύτερο υπάρχει αφού το μυστικό του 3D είναι η πολλές ιντσες

Mωρέ με υπότιτλους και τέτοια θα τα βρω σιγά..
και εγώ αυτό θέλω!! όσο πιο μεγάλη :p αλλα μέχρι 800e το πολύ 900e αμφιβάλλω για το ποσο μεγάλη θα μπορώ να πάρω :/
να ρωτήσω κάτι και τα Hz δεν παίζουν μεγάλο ρολο ?

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.309

να ρωτήσω κάτι και τα Hz δεν παίζουν μεγάλο ρολο ?
Nαι εφόσον όμως είναι του ίδιου του πάνελ και όχι κατόπιν αλγόριθμου.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.309

Αυτά ειναι οι αλγόριθμοι κίνησης.Δεν υπάρχει panel με native ρυθμό πάνω από 200Hz(και αυτό αν θυμάμαι καλά είναι στο κορυφαίο μοντέλο της Sony,την 929)
Πάντως τα 2 συστήματα που όντως κάνουν καλή δουλεία είναι της Sony και της Samsung εισάγοντας πολύ λίγα τεχνουργήματα χωρίς να χαλάνε ιδιαίτερα την ''κινηματογραφική κίνηση''.

Reaction score
0

Προς ενημέρωση η et5 έχει στις 42" 695! ευρώ και στις 47" 950, δλδ ίδια τιμή με την lg περίπου.

Reaction score
0

Ελπίζω να την πήρες...
Εγώ είμαι μαγεμένος εδώ και 3 μέρες που την χρησιμοποιώ (55")

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.355
Members
38.309
Νεότερο μέλος
skouana