Αγορά TV ~550 ευρω

Reaction score
0
Καλησπέρα, θέλω να πάρω TV προς αντικατάσταση μιας Panasonic TX-P42S30 την οποία δυστυχώς μου κλεψανε αυτές τις μέρες.
Απόσταση θέασης είναι περίπου 3μετρα, ισως κ 2,80. Χρήση για ταινίες (media player ή dvd), μπάλα, πιθανώς nova κ ενδεχομένως κανα pc game. Ποιότητα θέλω να είναι full HD σίγουρα, ενω το 3D δε το θεωρώ απαραίτητο-απ ότι ακούω γενικα κουράζει κ δεν έχει κάτι ουσιαστικό να προσφέρει. Το budget μου είναι 550 ευρω +/- 50. Προφανώς αν υπάρχει κάτι εξαιρετικό ισως να γίνω κάπως ελαστικός. Ο χώρος θα είναι αρκετα φωτεινός με παράθυρο πίσω κ πλάι στην TV, καθώς κ φωτιστικό στο ταβάνι ανάμεσα σε εμένα κ την TV-είναι όμως δεδομένο ότι το 99% της θέασης θα γίνεται βράδυ.

Κατα νου έχω την LG 50PA5500 στα 580. Πιστεύετε είναι μη καλη επιλογη; Υπάρχει κάτι καλύτερο στα λεφτα αυτα; Μάλλον έχω συμβιβαστεί με το γεγονός ότι δε θ μπορω να πολυβαζω games σε plasma. Το να δει κάποιος μπάλα σε plasma θα κάνει burn in το λογότυπο; Ευχαριστώ

Reaction score
172
Απάντηση: Αγορά TV ~550 ευρω

Μια χαρα ειναι και σε πολλη καλη τιμη. Δεν θα εχεις κανενα προβλημα με burn in. Απλα τις πρωτες 200 ωρες βλεπε στο ζουμ 1. Κοιτουσα για την 350 αλλα δεν την βρηκα σε καλη τιμη τοτε και τελικα πηρα led :116:

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.421
Members
38.315
Νεότερο μέλος
chr85sot