Αγορα Ηχειων Αυτοκινητου

Reaction score
0
Δεν είναι ότι καλύτερο να κρίνουμε τις επιλογές ενός εγκαταστάτη καταστηματάρχη.
Εννοείται ό,τι δεν κρίνουμε αλλά συζητάμε. Δεν θέλω να ακυρώσω τίποτα από αυτά που λένε οι γνώστες και επαγγελματίες του χώρου και σίγουρα ό,τι λέμε είναι καλοπροαίρετο. Και ζητάω συγγνώμη αν άφησα να εννοηθεί κάτι τέτοιο ή αν έφερα σε δύσκολη θέση κάποιον από εσάς.

Ο λόγος που ρωτάω είναι για να καταλάβω κάποια βασικά πράγματα πριν προβώ στην "κατάθεση" χρημάτων. Και νομίζω ότι αυτός είναι και ο λόγος ύπαρξης αυτού του forum.., σωστά...??

Reaction score
1
Γεια σας και παλι, τελικα θελω 4 νεα ηχεια γιατι μαλλον ολα παρεδωσαν, τριζουν στα μπασα ακομη και σε λιγη ενταση οποτε μπορειτε να μου προτεινετε 4 νεα ηχεια για αγορα;
Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων
Καλησπερα, σε συνεχεια του μυνηματος που εγραψα τοτε και στο post #15 τωρα θα αλλαξω τα ηχεια και λεω να παρω τα hertz ESK F165.5
http://www.hertzaudiovideo.com/wp-content/uploads/2014/05/hertz_Energy5_ESK_F165.5_tech.pdf Τι λετε αξιζουν ή να μου προτεινεται καποια αλλα;
Ευχαριστω πολυ

Reaction score
0
Γεια σας θέλω να αλλάξω τα ηχεία μου στο citroen c4 του 2005. Γνωρίζει κάποιος τις διαστάσεις τους?

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.108
Members
38.409
Νεότερο μέλος
mmapollo