Αγορα Ηχειων για μουσικη και ταινιες

Reaction score
1
Γεια σας, ηθελα μια βοηθεια για αγορα ηχειων. Εχω εναν ενισχυτη τον Denon avr-1312 και ειμαι αναμεσα σε καποια ηχεια. Τα θελω για μουσικη αλλα και ταινιες. Ουσιαστικα να στησω ενα 5.1 συστημα με κοστος 800€ περιπου.
ειμαι αναμεσα στα δαπεδου
α) roister emphasis 25
β) Heco Victa Prime 502
γ) Wharferdale vardus 400
Για κεντρικο τα
α) roister emphasis C5
β)Hecto victa Center 101
γ)Wharfedale Vardus Center
Surround δεν εχω αποφασισει ακομα και subwoofer προσανατολιζομαι για Magnat Supreme 301A
Μπορειτε να με βοηθησετε τι να διαλεξω? Ας ειναι split η αγορα.
Pleaseeee help me.

Reaction score
25
Απάντηση: Αγορα Ηχειων για μουσικη και ταινιες

καλησπερα καλυτερα θα ηταν να πας σε ενα σετ ηχειων για να κερδισεις ασθηση ολοκληρωμενου ηχου σε σινεμα καθε εταιρια εχει δικο της ηχο δυσκολα θα κανεις καλο ματσαρισμα με τελειως διαφορετικα ηχεια..
Για σετ δες εδω

http://www.whathifi.com/search/apac...ting:5&solrsort=created desc&retain-filters=1
η αυτο JBL Northridge E Cinema Pack
δες και για τα q acoustics.. εχουν καλο ηχο τουλαχιστον τα q 2020i που ακουσα ηταν φοβερα.
μπορεις να κανεις ενα συνδιασμο απο q acoustics.
θα σου ελεγα να ακουσεις και αυτη την εταιρια Acoustic Energy τα AEGIS NEO 5.1 , εχω ακουσει και πραγματικα ειχα παθει πλακα με τα aelite 3 πιο ακριβα βεβαια.. αλλα εχουν ωραιο ζεστο ηχο και μπασατο. Τελος θα σου ελεγα να δεις για προσφορες..
ξεκινα βασικα με την εταιρια που σου αρεσουν τα μπροστινα και περνεις σιγα σιγα και τα υπολοιπα..

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.903
Members
38.518
Νεότερο μέλος
mrkgeo