Αγορα Υαμαηα Rxv750 H Rxv1500?

Reaction score
0
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ ΣΤΟ SITE KAI ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΕΡΙ ΕΝΙΣΧΥΤΗ. ΠΡΙΝ ΑΓΟΡΑΣΩ ΕΝΙΣΧΥΤΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΕΡΕΥΝΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΣΤΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ (ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ)ΚΑΤΕΛΗΞΑ ΣΤΟN ΥΑΜΑΗΑ RXV750 KAI RXV1500 . ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΚΑΤΕΛΗΞΑ ΣΤΟΝ RXV750.ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΠΡΙΝ ΤΡΕΙΣ ΗΜΕΡΕΣ.ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ ΚΑΤΑΛΗΞΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ? ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ. ΠΡΩΤΟΝ Ο ΧΩΡΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΕΙ ΤΟ ΗΟΜΕ CINEMA ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΞΥ 35 ΜΕ 40Μ2 .ΟΙ ΥΠΑΛΗΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΤΟΝ ΕΝΙΣΧΥΤΗ ΜΟΥ ΛΕΓΑΝΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟΣ Ο RXV1500 ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΩ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΙ ΠΗΡΑ TON RXV750 ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΔΙΛΗΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΠΛΑΝΑΤΕ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΕΝΙΣΧΥΤΗΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕΣ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΣ? ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΡΕΙΣ ΤΟΝ RXV1500?ΕΠΙΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΠΩΣ ΗΧΕΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΓΕΜΙΖΩ.
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΩΣΤΕ ΜΟΥ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΙΟ ΣΥΝΤΟΜΑ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΑΧΤΕΙ Ο ΕΝΙΣΧΥΤΗΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΙΟ ΣΥΝΤΟΜΑ.
Υ.Γ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΗΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 1000ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΚΟΛΩΝΕΣ?
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

V

VIDEOMIX

Guest
Υπάρχουν εδω πέρα ποιο ειδικοί, πάντως εγω προσωπικά αγόρασα τον RXV2500 με 20 τ.μ. δωμάτιο. Το μηχάνημα δουλεύει ξεκούραστα και με τις περισσότερες απο τα μικρότερα μοντέλα δυνατότητες αλλα και ομορφώτερο στην πρόσοψη.

Τ

ΤΑΣΟΣ ΑΝΤΩΝΑΡΑΚΟΣ

Guest
Και πολλα εδωσες,εγω θα επαιρνα τον 650 και με τη διαφορα ισως και ακτι παραπανωενα δικαναλο τελικο της NAD (θα μπορουσες να τα ακουσεις και σε συνδυασμο στο ΝΑΚΑ).Ο συνδυασμος RXV650+NAD C272 ειναι πολυ καλυτερος απο τον 1500 μονο του.

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
304
Εμπιστέυσου τα αυτιά σου. Αν είσαι ευχαριστημένος με αυτό που ακούς κράτα τον 750. Αν πάλι δεν σε συχαριστεί κάνε αυτό που λέει ο Τάσος. Αν αισθάνεσαι ότι ο ενισχυτής σου είναι λίγος απλά πρόσθεσε έναν τελικό για τα main Ηχεία...(ο 272 της NAD είναι ιδανική περίπτωση)

Τώρα για ηχεία δες τα wharfedale 9.5/9.1/center. Αντιπρόσωπος είναι ο ίδιο με τον yamaha (NAKAΣ) οπότε θα μπορέσεις και να τα ακούσεις με τον ενισχυτή σου. Εκτός από τα wharfedale δες και τα B&W DM 309/303/LCR3 και την σειρά concept της DALI. (αν και τα 2 τελευταία δύσκολα θα μπορέσεις να τα ακούσεις με τον ενισχυτή σου)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.022
Members
38.278
Νεότερο μέλος
lagoudas1957