Αγορα κρεμαστών ηχείων

Reaction score
0
Καλησπέρα σε όλους ! Πρόσφατα νοίκιασα σπίτι όπου ο ιδιοκτήτης είχε κάνει οπτικοακουστικη μελέτη χώρου και εχει δημιουργήσει ένα data room sto χωλ όπου καταλήγουν όλα τα καλώδια . Θέλω λοιπόν να αγοράσω έναν ενισχυτη που θα συνδέσω 4 κρεμαστα ηχεια τοιχου ( τα καλώδια ειναι ήδη περασμένα στους τοίχους) για να μπορώ να ακούω μουσική, να βλέπω tv και DVD ... Δεν είμαι καθόλου γνωστής και θα ήθελα την εμπειρία των ειδικών !

Reaction score
0
Περίπου 2,70 το ύψος και θα ήθελα να μην ξεπεράσω τα 700 €. Απλά επειδή ειναι μέσα στο σαλόνι θα ήθελα να ειναι και λίγο κομψό χωρίς να χάσω όμως σε ποιότητα

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Στα 2.70 ?
Μάλιστα , δεν είναι καλό αυτό .Θα πρέπει τα ηχεία να έχουν ανάλογες βάσεις , ώστε να τα ''στρίψεις'' προς την θέση ακρόασης.
Για να είναι κομψά, μάλλον πρέπει να είναι μικρά.Οπότε θα πρέπει να υπολογίσεις κι ένα subwoofer.

Reaction score
0
Όντως υπάρχει και καλώδιο για woofer !υπσρχει κάποια συγκεκριμένη πρόταση ; Μου πρότειναν ηχεια KEF KHT 1005,2 με ενισχυτη marantz NR-1602 τι λέτε ;

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430
Το σετ μια χαρά είναι,απλά αν το θυμάμαι καλά είναι κάπως δύστροπα τα ηχεία στην τοποθέτηση,με τις αντίστοιχες βάσεις εντοιχισμού.Επιβεβαίωσε το πρώτα αυτό.

Έτερη λύση που προσωπικά θεωρώ χωρίς αντίπαλο στην κατηγορία δορυφόροι,τουλάχιστον μέχρι το 1000άρικο την 5άδα πλην του sub:
JBL Control Now
Τοποθετούνται είτε κάθετα είτε οριζόντια,είτε σε γωνιά με τοίχο/ταβάνι.

Reaction score
0
Δεν θέλω να ξεπεράσω τα 700€.Και επειδή συνεχίζω το ψάξιμο η λύση του ενισχυτη Yamaha rx-v567 με ηχεια canton movie 90 white high gloss τι σας λέει;

Reaction score
1.147
θα δείξω κάποια ηχεία, όχι για να τα προτείνω στον φίλο (θα βγουν πιο ακριβά στο σύνολο) αλλά τα πιο ωραία ηχεία για τοποθέτηση σε τοίχο ή ταβάνι(!!!)

elipson planet L.
http://www.elipson.com/en/model/170_Planet-L-Wall-mount.html
http://www.elipson.com/en/model/169_Planet-L-Ceiling-mount.html

βγαίνουν μετρητοίς στα 700 περίπου (τα 2).

έτσι απλά για να κρατήσουμε τον πήχη της αισθητικής ψηλά!

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
To ολον οπως το συζητατε αγαπητε ειναι λαθος και μαλιστα τραγικο . Οτιδηποτε τοποθετησετε "εκει ψηλα" θα παιζει απελπιστικα και σε επιπεδο καφετεριας .

Ξεχαστε τι "γραμμες καλωδιων τραβηξε" ο κατασκευαστης . Θεωρηστε οτι δεν υπαρχουν και σκεφτειτε να φτιαξετε κατι σωστο .

Μια σοβαρη λυση θα ηταν ενα δικαναλο αξιοπρεπες συστημα (ωστε να μην αναγκαστειτε να περασετε καλωδια πισω αν δεν το θελετε) το οποιο θα παιζει εξαιρετικα για την τιμη του την μουσικη και αξιοπρεπως τις ταινιες (ενταξει .....η σφαιρα δεν θα ταξιδευει προς τα πισω ....) .

Μην εγκλωβιζεσαι λογω υπαρξης καποιων "γραμμων" σε τραγικες λυσεις !!!

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.985
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas