Αγορα οθονης LCD 32' και 37'

Reaction score
0
Καλημέρα σε όλους σας. :D

Πρώτο μου post στο συγκεκριμένο Forum και εκείνο που θα ήθελα να ρωτήσω είναι το εξής. Ενδιαφέρομε να αγοράσω 2 LCD TV μία για το καθιστικό και μία για το δωμάτιο μου. Μετά από ψάξιμο στο Internet – Περιοδικά έχω καταλήξει στα παρακάτω Panels

1) Για το καθιστικό την SHARP Aquos LC-37 XD1E ή την SHARP Aquos LC-37GD9E
2) Για το δωμάτιο μου την SONY KDL-26S2010 ή την Samsung LE-26R72B

Παρακαλώ τις προτάσεις των ειδικών... :D :D

Ευχαριστώ.

HV

Reaction score
0
Για καθιστικο η 46αρα της SHARP ειναι καλυτερη λυση αφου μαλλον δεν θα ξεπερναει τα 3000ευρω.
Εγω 37αρα σκεφτομαι να παρω για το υπνοδωματιο μου και παλι μου φαινεται μικρη ;)

Reaction score
0
46άρα δεν χωρά να μπει στην Σύνθεση... :(... :(... οι συγκεκριμένες 37’ SHARP θα χωρέσουν οριακά.

HV

Reaction score
0
37αρα για καθιστικο παντως δεν λεει...Σκεψου το λιγακι περισσοτερο μηπως και κανεις τιποτα μοντιες στο συνθετο η μηπως την βαλεις με βαση τοιχου ...

Reaction score
0
Στο δωμάτιο μου έχω 3,5 μέτρα απόσταση και η 37άρα σαν 4:3 είναι σαν 30άρα CRT , πάλι μικρή είναι , στο σαλόνι η απόσταση είναι πάλι 3,5 μέτρα, και σκέφτομαι εαν ρίξω προβολέα με 4,2 μέτρα απόσταση ( φακός με πανί ) θα ανοίξει 120 ίντσες και μετά ποιος θα με μαζεύει ....

HV

Reaction score
0
Σαλονι στα 2 μετρα ?????
Εμενα στο υπνοδωματιο μου ειναι 2 μετρα....

Reaction score
0
Λοιπόν για να μην υπάρχει θέμα σχετικά με το εάν πρέπει να βάλω 32’ ή 37’ ή 42’ ή 46’ σας ενημερώνω ότι το θέμα (χώρου) το έχω εξαντλήσει. Δυστυχώς δεν μπορώ να βάλω μεγαλύτερη οθόνη από 37’ και μάλιστα τα συγκεκριμένα Panels της Sharp ίσα ίσα που χωράνε στην σύνθεση............ 93cm κενό έχω....... :?

Βάση οθόνης δεν υπάρχει περίπτωση να τοποθετήσω, απλός γιατί δεν υπάρχει χώρος.

Εάν η σχεδίαση του χώρου ήταν διαφορετική τότε ίσος.....(Αχ πού είναι η εποχή που έπαιζα με NEC Video Projector και πανί 1,80Χ1,80cm)

Παρακαλώ εάν θέλετε δώστε μου εντυπώσεις για τα παραπάνω Panels γιατί μέχρι την Παρασκευή θα πρέπει να έχω καταλήξει....

Προκαταβολικά ένα ευχαριστώ σε όσους απαντήσουν....

Reaction score
152
SHARP32"GD9, AYTHN ME TON DVΒ-Τ.
ΓΙΑ 37ΑΡΑ SHARP Η ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ.
ΣΑΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΚΟΡΥΦΗ... ΔΑΓΚΩΤΟ!!! 8) 8) 8)
ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΕ 37" ΦΥΣΙΚΑ...ΑΜΟΙ!!! :D :D :D ΑΝ ΣΟΥ ΧΩΡΑΕΙ ΣΤΟ ΕΠΙΠΛΟ...

HV

Reaction score
0
Ιδια λεφτα η ΑΜΟΙ με την SHARP οποτε δεν νομιζω πως τιθεται θεμα του πια να παρει.
Δαγκωτη 37αρα Sharp φιλε μου αλλα θα πρεπει να περιμενεις κανα μηνα εφοσον δεν εχουν ερθει κομματια του μοντελου στην Ελλαδα.
Οσο για το panel ειναι κορυφη οπου και αν διαβασεις review τις συγκεκριμενης οθονης.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.286
Members
38.293
Νεότερο μέλος
Μάρη Τ.