- Reaction score
- 6
Καλησπερα. Μεσα στον μηνα θελω να αγορασω μια τηλεοραση max 600ε. Αποσο το εχω ψαξει το θεμα εχω προσανατολιστει στις πλασμα. Ξερω ολα τα πλεονεκτηματα και τα μειονεκτηματα που εχει η συγκεκριμενη τεχνολογια εφοσον την θελω σχεδον αποκλειστικα για ταινιες, κατεληξα εκει. Η αποσταση θεασης θα ειναι 2,5 μετρα περιπου και ετσι προσανατολιζομαι στισ 50+ ιντσες. Ξερω σαυτη την κατηγορια τιμης με αυτες τις ιντσες δεν εχω πολλες επιλογες και ποσο μαλλον τωρα που οι κατασκευαστες βγαζουν περιορισμενα μοντελα λογω καταργησης τους. Εχω βρει την samsung ps51f5000 (http://www.skroutz.gr/s/3006184/Samsung-PS51F5000.html) που ειναι στο οριο των χρηματων που θελω να διαθεσω. Το θεμα μου ειναι αν αξιζει σαν τηλεοραση, εννοω θα εχω το μαυρο και την ποιοτητα εικονας των πλασμα με αυτα τα λεφτα η ουτε να το σκεφτομαι? Αν οχι υπαρχει περιπτωση να βρω κατι καλυτερο απο αυτη σε led? Και μια γενικη ερωτιση, αξιζει η αγορα πλασμα τεχνολογιας σε μια εποχη που τεινουν να καταργηθουν? εννοω σε περιπτωση που χαλασει κατι κατα ποσο θα επισκευαζεται κλπ.
Ευχαριστω.
Ευχαριστω.