Αγορα 55΄! ΒΟΗΘΕΙΑ!!!

CAC

Reaction score
16
Καλησπέρα μετά απο πολυ πολύ καιρο και στο avsite. Λόγω πολλών και δύσκολων υποχρεώσεων αναγκάστηκα να αφήσω στη μέση το αγαπημένο άθλημα, το στήσιμο δηλάδή ενός home cinema. Μετά απο ένα χρόνο θέλω να το ξεκινήσω και πάλι και να το ολοκληρώσω ελπίζω αυτή τη φορα.
Θα ήθελα λοιπόν ξάνα τη βοήθεια σας γιατί έχω χάσει πολλα πολλά πολλά επεισόδια. θα ξεκινήσω με την αγορα της βασικής τηλεόρασης για το σαλόνι. Σκέφτομαι για μία 55αρα που θα ήθελα να είναι 3d και να έχει όσο το δυνατόν περισσότερες ιντερνετικές δυνατότητες (internet skype klp). Ειχα καταλήξει σε passive 3d γιατί μου άρεσε, είναι λιγότερο κουραστικό και φυσικα πιο φθηνό όσο φαορα τα γυαλιά του.
Διαβάζοντας τα ποστ στο φόρουμ αρκετές μέρες "κατέληξα" στην lg Lm670s (http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/H...LM670S-AEE.htm) και πιστεύω ότι κάπου έκει θα διαμορφωθεί και το μπάτζετ μου (περίπου 1700 ευρώ). Το επόμενο μοντέλο της lg LM760s ( http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/H...a-55LM760S.htm) ανεβαίνει στα 2000 και δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο. Θα ήθελα πάρα πολύ τις προτάσεις και τη βοήθεια σας καθώς θέλω να κάνω την αγορα μέσα στον Σεπτέμβριο. Δεν ξέρω αν υπάρχει καποιο μοντέλο που αναμένεται και αξίζει να περιμένω.
Διάβασα και για την Panasonic Panasonic 55ET5 http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/...asonic-TX-L55ET5E-LED-3D-TV-55-TX-L55ET5E.htm

Επίσης θά ήθελα να πάρω και μια 40αρα ή 42αρα για την κρεβατοκάμαρα μέχρι 600 ευρώ. θα ήθελα να έχει είναι wifi για να συνδέεται με τον υπολογιστή... Μήπως αν τις πάρω μαζί πετύχω μία καλύτερη τιμή... καθώς υπολογίζω το συνολικό μπάτζετ με ταβάνι τα 2500 ευρώ και σε δόσεις :) :) :)

Ευχαριστω πολύ

Reaction score
1
Μακρυά απο την lg. Έχω μια LG 47' LED και μου χάλασε το panel στους 18 μήνες (μέσα στην εγγύηση). Με ταλαιπωρούν με δικαιολογίες για να μη μου καλύψουν τη ζημιά. Μεγάλη κοροϊδία.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.320
Απάντηση: Re: Αγορα 55΄! ΒΟΗΘΕΙΑ!!!

Μακρυά απο την lg. Έχω μια LG 47' LED και μου χάλασε το panel στους 18 μήνες (μέσα στην εγγύηση). Με ταλαιπωρούν με δικαιολογίες για να μη μου καλύψουν τη ζημιά. Μεγάλη κοροϊδία.
Aπ την άλλη βέβαια υπάρχουν και άλλοι που δεν αλλάζουν την LG λόγω service..

CAC

Reaction score
16
Απάντηση: Αγορα 55΄! ΒΟΗΘΕΙΑ!!!

H αληθεια είναι ότι έως τώρα είχα ακούσει τα καλύτερα για το σερβις της lg. Υπάρχει καμία καλύτερη πρόταση για 55?

Reaction score
45

Φίλε μου Καλησπέρα...

Μία εκπληκτική τηλεόραση στις 55'' με Super μαύρο - Super κίνηση - Super 3D και Super μενού με πραγματικό πλούτο λειτουργειών είναι η
TOSHIBA 55WL863G στα 1.999.00 euros.....μακράν των άλλων ____ δές την και πές μου !!!!! Τιμή πώλησης με ΦΠΑ Ελληνικής αντιπροσωπείας.....

Ευχαριστώ

Νίκος Παχής

CAC

Reaction score
16

Νίκο σε ευχαριστω πολύ αλλα ψάχνω για passive 3d...

Reaction score
9

Νίκο σε ευχαριστω πολύ αλλα ψάχνω για passive 3d...
Αν δεν θες LG δεν βλέπω καμία καλύτερη επιλογή σε παθητικό 3D. Η αρνητική εμπειρία ενός συμφορουμίτη δεν σημαίνει ότι είναι και κανόνας. Εγώ έχω τη Sony HX920 55'' και είναι φοβερή αλλά όχι παθητικό 3D...

CAC

Reaction score
16

με παθητικό 3d υπάρχει και η panasonic. Ουσιαστικά είμαι ανάμεσα σε αυτές τις δύο καθώς είναι κοντα και στα χρήματα

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.421
Members
38.315
Νεότερο μέλος
chr85sot