Ακουστικα και ενισχυτης γι αυτα.

Reaction score
4.250
Η ερωτηση είναι για λογαριασμο γνωστου μου.

Ενδιαφερεται για καλα ακουστικα και για ενισχυτη ακουστικων. Ηδη εχει παρει για δοκιμη καποια Senhaizer (κοντα στο χιλιαρικο η αξια τους) αλλα θα ηθελε και καποια αποψη από τους εχοντες εμπειρια. Πηγη λαπτοπ (με εξωτερικη καρτα ηχου) και foobar.

Εχει ηδη ένα αρκετα αξιολογο συστημα, όμως είναι στο σαλονι και το παραξηλωνει με τις πολλες ωρες που ακουει μουσικη και δεν αντεχει άλλο την παντοφλα της συζηγου, αποφασισε λοιπον να παρει ακουστικα. Αλλωστε το καλοκαιρι στο εξοχικο δεν ειχε καποια λυση, οποτε τωρα θα βολευτει.
Ακουω γνωμες.

Reaction score
10
Προσωπικά έχω τα Seenheiser HD650 με ενισχυτή τον Musical Fidelity XcanV8... Και είμαι πολύ ευχαριστημένος! Ο οποίος όμως έχει μόνο είσοδο RCA και USB, η οποία USB δεν δίνει σήμα στον προενισχυτή παρά μόνο στα ακουστικά! Γι'αυτό βγήκε ο XcanV8P που διορθώνει το πρόβλημα! Να κοιτάξει και τον Lehmann Black Cube Linear αλλά αν θέλει ταυτόχρονα και DAC προσωπικά η ΛΥΣΗ είναι ο Benchmark...

Reaction score
10
Τα οδηγεί δυνατά αυτός;
Αρκετά καλά θα έλεγα...

offtopic
Πέτρο αν δεν ήσουν μέλος του avsite δεν θα είχα ποτέ την ευκαιρία να γνωρίσω τον πατέρα σου και το ράδιο του παππού μου θα έμενε άχρηστο!!! Κύριος με το Κ ΚΕΦΑΛΑΙΟ!!!

Reaction score
4.250
Απάντηση: Ακουστικα και ενισχυτης γι αυτα.

Η αληθεια ειναι τωρα που το σκεφτομαι οτι ο Benchmark ειναι και προενισχυτης, βεβαια αυτο δεν αποκλειει το γεγονος οτι παλι θα χρειαστει ο ενισχυτης.
Ο φιλος που ενδιαφερεται εχει εξωτερικη καρτα ηχου για τον υπολογιστη, αλλα δεν ειμαι σιγουρος οτι αποκλειει την λυση του dac.
Αληθεια καποια ακουστικα AKG που εχω διαβασει επανελειμενως δεν παιζουν σ αυτην την κατηγορια?

Reaction score
11.773
Αρκετά καλά θα έλεγα...
Εκκωφαντικά θα έλεγες;

offtopic
Πέτρο αν δεν ήσουν μέλος του avsite δεν θα είχα ποτέ την ευκαιρία να γνωρίσω τον πατέρα σου και το ράδιο του παππού μου θα έμενε άχρηστο!!! Κύριος με το Κ ΚΕΦΑΛΑΙΟ!!!
Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια! Πότε του το πήγες;

Reaction score
5.614
Έχω τα Sennheiser HD800 με ενισχυτή λαμπάτο 300B με tuning ειδικά για αυτά από την Ballad Audio.

Προσοχή, γιατί όποιος τα ακούει αυτά, δε θέλει να ξανακούσει μουσική από ηχεία!

themiloc

Επαγγελματίας
Reaction score
257
Re: Απάντηση: Ακουστικα και ενισχυτης γι αυτα.

Η αληθεια ειναι τωρα που το σκεφτομαι οτι ο Benchmark ειναι και προενισχυτης, βεβαια αυτο δεν αποκλειει το γεγονος οτι παλι θα χρειαστει ο ενισχυτης.
Ο φιλος που ενδιαφερεται εχει εξωτερικη καρτα ηχου για τον υπολογιστη, αλλα δεν ειμαι σιγουρος οτι αποκλειει την λυση του dac.
Αληθεια καποια ακουστικα AKG που εχω διαβασει επανελειμενως δεν παιζουν σ αυτην την κατηγορια?
Το Benchmark δεν ειναι μόνο προενισχυτης είναι και ενισχυτής ακουστικών πού οδηγεί πολύ καλά τα περισσότερα.
Όσον αφορά στα ακουστικά, έχω ξαναγράψει οτι συστήνω αυτά με τα οποία δουλεύω ανελλιπως 20 χρόνια, τα AKG 240 DF, 50Ω.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.104
Απάντηση: Re: Απάντηση: Ακουστικα και ενισχυτης γι αυτα.

Το Benchmark δεν ειναι μόνο προενισχυτης είναι και ενισχυτής ακουστικών πού οδηγεί πολύ καλά τα περισσότερα.
Όσον αφορά στα ακουστικά, έχω ξαναγράψει οτι συστήνω αυτά με τα οποία δουλεύω ανελλιπως 20 χρόνια, τα AKG 240 DF, 50Ω.
Συμφωνώ και επαυξάνω και προσθέτω και τα Κ141 MKII, σε πιο χαμηλή τιμή.

Reaction score
249

Εχει κανει συγκριση κανεις των Hd 800 και των ηλεκτροστατικων της stax;

Reaction score
4.250

Οι πληροφοριες ηταν πολυ κατατοπιστικες και πιστευω οτι θα βοηθησουν επαρκως τον φιλο μου. Σας ευχαριστω ολους για την μεχρι τωρα βοηθεια.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.993
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas