christos77
Master of Diffusion
- Reaction score
- 14.651
εδω ειστε πουλακια μου τωρα το πηρα μυρωδια
Χα χα είπαμε να εξάγουμε πολιτισμό (χαλάσουμε) και σε ενα άλλο νήμα. ¨οχι μόνο να χαλάμε το δικό σου με μουσικές.εδω ειστε πουλακια μου τωρα το πηρα μυρωδια
μρε συ Κυριε Μαρκου κατηντησες αρχισυνεματζης εεεε!!! παει και ο ΙωαννηςΕσύ είσαι άσχιετος αλλά ας μην χαλάμε τώρα το σοβαρό νήμα.
Λοιπόν στα φιλαράκια εδω , εκτός αυτουνού του νταχάρη , προτείνω να ξαναδείτε το mission impossible , the rogue nation.
Το ξαναείδα σήμερα, και έπαθα ένα λαλά .
Τι souround είναι αυτό ? τι , κάθε ηχείο να παίζει άλλη πληροφορία ?τι κάθε ηχείο να παίζει μουσικά δυνατά , άλλες νότες, τι να παίζει το κάθε ηχείο τα δικά του? τι ? τι ? τι?
Μιλάμε για απίστευτο soundtrack .
Αναφοράς.
Με δυναμικά που τα σπάνε.Οταν λέμε τα σπάνε , τρόμαξα σε κανά δυό σκηνές με πυροβολισμούς από το πουθενά.Μπαμ μπουμ στη μούρη , ΔΥΝΑΤΆ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΑ , οχι ελα κουκλίτσα μου να ακούσεις .
Πρώτη φορά έριξε προτέκτορ ο MPX 1200 .Το ίδιο και ο B2301
Τα δε subs έκαναν βόλτες. Το έβλεπα στο -10 στην αρχή , αλλά σε κάποιες τρελλές φάσεις άρχισαν να πέφτουν οι προστασίες . Τα L,R , SUBS.
Δεν πρέπει να υπάρχει άλλη ταινία με τέτοια δυναμικά.
Να την δείτε ξανά παιδιά και ας μην είναι ατμος.
κι εγω κι εγω Μαιμουμου!!να τα παρατησω ολα και να ερθω να κραταω λογαριασμους εκει ?
ειναι μικρουλης η μαιμουμου μρε thva και τσαχπινηςΤι λέει αυτός ο αυθάδης νέος Κε. Χρήστο @christos77 xa xa ? Ασε θα τον σιάξω εγω.
Το πιό καλό παιδί είναι χα χα. Εναν τον έχουμε.ειναι μικρουλης η μαιμουμου μρε thva και τσαχπινης
Εμμμ... από την εποχή του dolby prologic έτσι παίζανε τα ηχεία Γιάννη!Τι souround είναι αυτό ? τι , κάθε ηχείο να παίζει άλλη πληροφορία ?τι κάθε ηχείο να παίζει μουσικά δυνατά , άλλες νότες, τι να παίζει το κάθε ηχείο τα δικά του? τι ? τι ? τι?
Πέταξες ξανά?Ρε παιδιά πείτε κάτι όπου θα μπορώ να συμμετέχω κι εγώ.
Στα 2 μέτρα το Firebird και μπαίνεις και εσύ μέσα στην σκηνή και συμμετέχεις...Για πες εντυπωσεις απο τα ηχεια σου.
Διαφορές που ακους μεταξυ του HALIA ETUS & TAILOR. To δευτερο ο δορυφορος του, ποσο ιντσων ειναι? Το πρωτο ειναι λιγο μικρο (5,5), θεωρητικα πρεπει να τ ακους απο πολυ κοντινη αποσταση.