Ακριβά hdmi ! Χρειάζονται ???

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
21.678
Πάντως, διαβάζοντας το άρθρο, δεν χρειάστηκε καν να μπω σε σκέψεις... Πείστηκα ότι δεν χρειάζεται να ξοδέψω πολλά, αλλά μόνο τόσα όσα να εξασφαλίζεται η ποιότητα κατασκευής (αυτό που λέει ο Zizik, με άλλα λόγια).

stampol

Οι θυσίες...
Reaction score
5.371
δεν ειναι μονο οτι λεει το αρθρο...σημαντικο ειναι αυτος που θα εγκαταστησει το καλωδιο εικονας hdmi να ειναι προσεκτικος σε τσακισματα,παρεμβολες ισχυρα ασθενη ρευματα,μηκος καλωδιου,συνδεσμολογια. αν ολα αυτα ειναι σωστα τοτε συμφωνω και γω με Zizik οτι δε χρειαζεται μια περιουσια ;)

Reaction score
4.807
Βέβαια υπάρχουν εγκαταστατες καλιμπρατορες που λένε of the record οτι υπάρχει διάφορα στα hdmi .
Βέβαια εδώ επικρατει ο αποψη οτι δεν υπάρχουν διάφορες στα ιντερκονεκτ η στα καλώδια ηχειων RCA η Xlr στο hdmi θα υπάρχει ?

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
91.953
Τα τελευταία χρόνια όλα τα HDMI καλώδια που έχω είναι της EQUIP και συγκεκριμένα αυτό το μοντέλο σε διάφορα μήκη. Έχω παροτρύνει να τα βάλουν και φίλοι με διαφορετικές συνθέσεις μηχανημάτων. Κανένας μας δεν είχε ποτέ παράπονο. Τιμή;

Από ~3€ το 1 μέτρο.

PPG

Πίπιτζι
Reaction score
5.866
Τα τελευταία χρόνια όλα τα HDMI καλώδια που έχω είναι της EQUIP και συγκεκριμένα αυτό το μοντέλο σε διάφορα μήκη. Έχω παροτρύνει να τα βάλουν και φίλοι με διαφορετικές συνθέσεις μηχανημάτων. Κανένας μας δεν είχε ποτέ παράπονο. Τιμή;

Από ~3€ το 1 μέτρο.
Εχει κάποιο site που αγοράζεις ?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.963
Members
38.270
Νεότερο μέλος
Nice_kid