Ακρως κουφο κι ομως αληθινο..

Reaction score
0
Eκεί που έκατσα να ακουσω μουσικούλα, βάζω μεσα στο player την 2η συμφωνια Μαλερ σε εκδοση DVD-Audio στο universal για τους φτωχους Pioneer 575.. Αραζω στον καναπε.. παταω play και........................ αρχιζει να παιζει σε SLOW MOTION!! Μιλαω για ηχο παντα (την MLP μπαντα).. σαν να βαζεις δισκο σε λαθος στροφες, δηλαδη ο ηχος ηταν ομαλος, απλα σε χαμηλοτερη συχνοτητα και τα παντα πιο αργα!!!!! Το εχει παθει ποτε κανεις? Κουφαθηκα! Με το που προχωρησα στο επομενο τρακ ολα διορθωθηκαν.. και φυσικα πατωντας previous τα παντα επαιξαν κανονικα ακομα και στο πρωτο track.:crazy_1::crazy_1::crazy_1:

(Σορρυ για την δυνάμει λαθος κατηγορια αλλα προβλημα του Player μου κανει αυτο..)

Reaction score
0
Πρώτη φορά το ακούω αυτό φίλε μου εγώ στο 757 έχω πολύωρες ακροάσης Sacd και Dvdaudio χωρίς κανένα προβλημα.

Reaction score
7
Το ίδιο ακριβώς έχω πάθει κι εγώ με το 575. Σε δισκάκι DVD-Audio (Blue Man Group - The Complex). Δεν νομίζω να έχει να κάνει με θέμα ρεύματος. Κάποιο Bug στο firmware είναι. Μάλλον το Player μπερδεύεται με την συχνότητα δειγματοληψίας του MLP stream με αποτέλεσμα να αλλάζει το pitch.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.303
Members
38.295
Νεότερο μέλος
Desmios1924