Αλλαγή ενισχυτή ή όχι?

Reaction score
56
Καλησπέρα παιδιά.Θα ήθελα την βοήθεια σας για το αν αξίζει να αλλάξω τον DENON 4306 με κάποιον από τους νεώτερους (denon 3808 ή onkyo 905).Να σημειώσω ότι σαν player χρησιμοποιώ το ps3.
Και κάνω την ερώτηση γιατί διαβάζω τελευταία για τα καινούργια φορμά ήχου και για 1080p/24 στην εικόνα.Είναι λοιπόν σοβαρός λόγος να μπω στην διαδικασία αλλαγής του 4306?
Σας ευχαριστώ όλους εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας!!!!

Reaction score
50
Είσαι σίγουρος ότι θα χρησιμοποιήσεις τα νέα format ήχου άμεσα; Γνώμη μου πάντως είναι ότι, εφόσον έχεις ενισχυτή που είναι το προηγούμενο μοντέλο του τωρινού, μάλλον βιάζεσαι πολύ για αλλαγή. Κρίμα είναι. Κάτσε να κατασταλάξουν λίγο οι ενισχυτές με τα νέα format, να δεις τι άλλες προτάσεις θα βγούν, να πέσουν οι τιμές και τον αλλάζεις τότε καλύτερα. Εκτός φυσικά αν έχεις την πολυτέλεια να παίρνεις πάντα το καινούριο μοντέλο. Τότε πάω πάσο...

Reaction score
0
Απάντηση: Αλλαγή ενισχυτή ή όχι?

Φίλε Αχιλέα ο ενισχυτής σου βγάζει ασυμπίεστο pcm οπότε είσαι μια χαρά......τώρα αν θες οπωσδήποτε Dolby Digital Plus, Dolby TrueHD, DTS HD High Resolution Audio, DTS HD Master Audio πας σε έναν από τους καινούργιους......:121:

Reaction score
14
Έχω τον ίδιο και ήθελα να τον αλλάξω πριν 2 μήνες! Μετά την αγορά του ps3 άκουσα πώς παίζει το ασυμπίεστο LPCM και έμεινα ευχαριστιμένος...τελικά αλλάζω ηχεία!

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
θα σου λεγα να τον αλλαξεις
γιατι οσο περνα ο καιρος χανεις και πιο πολλα λεφτα
συν θα εχεις κατι φρεσκο

Reaction score
0
Θα σου λεγα να περιμενεις να πεσουνε οι τιμες και εγω σκεφτομαι να αλλαξω το yamaha μου αλλα του χρονου τετοια εποχη που θα εχει χασει το 20% της σημερινης αξιας του:105:

Reaction score
56
Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά μάλλον θα περιμένω να κατασταλάξουν και να οριστικοποιηθούν τα πράγματα και μετά να αποφασίσω.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.857
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef