Αλλαγη AVR

Reaction score
37
Καλησπερα σε ολους, μετα απο πολλα χρονια και μετα απο πολλα προβληματα με τον παλιό μου AVR (onkyo TX-SR606) αποφάσισα να κανω το μεγαλο βημα και να τον αλλαξω.
Φυσικα λεφτα για καινουργιο δεν υπηρχαν, ετσι στραφηκα στην λυση του μτχ. Το εψαξα πολυ το θεμα και στο τελος πηρα εναν pioneer sc-lx83. Ξερω, ειναι λιγακι παλιος σαν μοντελο, αλλα για τις αναγκες που εχω εγω (ενα δωματιακι 12 τμ ) δεν νομιζω να μου πεσει λιγος :tongue: .
Τα ηχεια μου ειναι μικρα (παντα σε σχεση με τα δικα σας τερατα Yamaha NFS-150PBL με κεντρικο ενα Yamaha NS-C444, τα υπολοιπα ειναι λιγο...οτι ναναι :oops: ) και η ενταση που παιζει ειναι με το ζορι στο -25. Φυσικα οπως και πληθωρα αλλων LX-83 που εχω διαβασει στο ΝΕΤ εχει το γνωστο προβλημα με το LAN του, το οποιο δεν καταφερα να λυσω ουτε με FIRMWARE UPGRADE. Ε τι να κανουμε...οταν θα μπορεσω θα τον φτιαξω.
Την γνωμη σας θα ηθελα, σαν αγορα ειναι καλη?

Reaction score
37
Καλησπερα Κωστα, 900 ευρω τον πηρα. Ηταν ακομα κλειστο στο κουτι του (περιπου) ειχε παιξει για πολυ λιγο καιρο, και μετα στο κουτι. Καλωδια ανταπτορες κλπ εγω τα ξεσφραγισα

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.589
Power on, volume -10 αυτόματα.

Αυτά χρησιμοποιώ, και καλιμπράρισμα οι καλιμπράτορες. Ούτε ράδιο δεν έχω ακούσει. :o

Reaction score
37
Καλα και εγω δεν τρελαίνομαι, απλα ηθελα να παιξω λιγο με την εφαρμογή του ipad :) . Την ειχα δει σε εναν 2021 που ειχα στήσει σε φιλο και μου αρεσε....αλλα τζιφος...με την γλυκα θα μείνω

Reaction score
37
Το πιστευω και εγω....αν και εδω που τα λεμε εχω μπερδευτει αρκετα με τις ρυθμίσεις του

Reaction score
37
Καλησπερα και παλι, σημερα πηρα απο περιεργεια το σερβις της pioneer (που δεν ειναι η intersys), για το γνωστο προβλημα με το δυκτιο. Η απαντηση του chief τεχνικου ηταν οτι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ να φταιει hardware προβλημα και οτι ολα μπορουν να φτιαξουν με μια απλη αναβαθμηση λογισμικου (γιατι δεν το δινουν δωρεαν ?? ) και οτι δεν εχει τυχει ποτε τετοιο προβλημα ξανα. :hunter:
Τι να κανω βρε παιδια? Να τους το παω εκει (με οτι αυτο συνεπάγεται...ξεσυνδεση παλι και ολα απο την αρχη) ή να το αφησω ετσι ? Μπορω να το εμπιστευτω σε τετοια χερια ?

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.589
Στον Μανωλόπουλο; Πόσα θέλουν για την αναβάθμιση;

Reaction score
37
Ναι, τιμη δεν μπορεσα να μαθω γιατι δεν ηθελε να μου πει. Πρεπει λεει να το παω απο εκει και μετα....ελεος...

Reaction score
37
Μα ειναι δυνατον ? Δεν σε ρωτανε καν ΑΝ μπορω να τον παω (και ως ατομο με κινητικο προβλημα ειναι πολυ δυσκολο).
Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι γιατι αν ειναι τοσο ευκολο δωσε on air την αναβαθμηση να κατσω να την περασω.

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.589
Και αν πάτε, μπορεί πάλι να μην δουλέψει. Και τότε ξαφνικά θα ανακαλύψουν ότι έχει ξαναγίνει...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.898
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster