Αμεση επιλογη tablet

Reaction score
2.657
Θελω να αγορασω αμεσα ενα tablet.
Το χρειαζομαι για αρχη για την Κυριακη που θα φυγουμε για Ρουμανια οδικως και θελω να εχει οπωσδηποτε γραφιδα για ζωγραφικη για να μη γεμισω το αμαξι με μπογιες.
Εχω δει τα 2 παρακατω.
Ποιο απο τα παρακατω θα προτεινατε;

Γενικα δεν εχουμε σκοπο να τρεξει βαριες εφαρμογες ή gaming. Απλα παιχνιδακια ή τουλαχιστον ετσι θελω να πιστευω...
Yourube, netflix, browsing.

Για να πω την αμαρτια μου, το τελευταιο μου καλοφαινεται αλλα δεν ξερω τι παιζει με τη ram των 6gb και επισης αν εχει διαφορες στην πραγματικοτητα το απλο απο το enterprise edition.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
145.182
Και τα 8 είναι λίγα.

Προτίμησε με περισσότερη ποσότητα μνήμης.

Reaction score
2.657
Και τα 8 είναι λίγα.

Προτίμησε με περισσότερη ποσότητα μνήμης.
Για την χρηση που το θελω;

Να θυσιασω την amoled οθονη για περισσοτερη ram και να παω στα 12;

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
83.914
όχι μωρέ...τα 8 είναι καλά και για σοβαρό γκέιμινγκ ακόμα....όλη την παρέα του μικρού την έχω γεμίσει με αυτά είναι κ σκίζουν το ρομπλοχ δίχως αύριο
όποιο πιτσιρίκι έκανε λάθος και πήρε ή χιαομι ή λενοβο....κατέληξε με κλάματα και αναγκάστηκαν να αγοράσουν σαμσουνγκ οι γονείς...

γραφίδα κλάιν...το παιδί θα το ξεπεράσει αμέσως και θα βουτάει δάχτυλα έτσι κ αλλιώς..:roflmao:

προσωπικά είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από τη σαμσουνγκ....πάρε όποιο θέλεις....έτσι και αλλιώς το πρώτο θα το κλάψεις :biggrin: ....
ότι και να επιλέξεις....κοίταξε να πάρεις και μια λαστιχοθήκη που έχει άπειρες για σαμσουνγκ για να μην το κλάψεις πριν καν περάσεις σύνορα

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.275
Members
38.543
Νεότερο μέλος
intergrale