Αναβάθμιση δίσκου σε SONY 710 Recorder

Reaction score
14
Αναβάθμιση σκληρού δίσκου σε SONY 710 Recorder??

Γνωρίζει κανέις αν γίνεται?

Οταν το προτοαγόρασα, δοκίμασα. Εβγαλα τον δίσκο απο το SONY και τον έβαλα στο PC. Με Ghost δοκίμασα να μεταφέρω το φορμάτ του ορίτζιναλ στον νεο δίσκο αλλα τζίφος. Ξερει κανεις αν γίενεται??

Reaction score
5
Εεεε, αυτον του sony, ο υπολογιστης τον αναγνωριζε? Μπορουσες να παιξεις τα αρχεια του?

Γιατι δε δοκιμαζεις να βαλεις ενα δισκο αφορμαριστο στο sony και να του κανεις φορματ απο το μενου της συσκευης...?

Reaction score
14
Γιωργος Ανδρεαδης said:
Εεεε, αυτον του sony, ο υπολογιστης τον αναγνωριζε? Μπορουσες να παιξεις τα αρχεια του?

Γιατι δε δοκιμαζεις να βαλεις ενα δισκο αφορμαριστο στο sony και να του κανεις φορματ απο το μενου της συσκευης...?
Ο Sony (Samsung δηλαδή) στο PC δεν έπαιζε. Τον Εβλεπε σαν 30άρη δίσκο. Τον παρθένο δίσκο (Western Digital) to Sony 710 δεν τον αναγνώριζε ποτέ. Εβγαζε hard disk error.

Οταν ξανα'εβαλα τον Samsung πισω στο ΣΟΝΥ, χωρίς να έχω κάνει τίποτε απο το PC ο δίσκος που είχε μέσα 10 γίγα εγγραφές τις έχασε αφού το Recorder του έκανε φορματ με το που τον έιδε. Τωρα δεν ξέρω τι να δοκιμάσω. Αν το 910 ή το 1010 με τον 250 ή τον 400άρη έχουν την ίδια μάρκα (Samsung) τότε ίσως πρεπει να ψάξω να βρώ και εγώ τέτοιο δίσκο.

Δεν ξέρω ρωτάω αν κάποιος τζιμάνιους, εχει βρεί τιποτε σοτ ιντερνετ για αυτό?

Reaction score
14
Γιωργος Ανδρεαδης said:
Περιμενα να μπορει να παιξει στο pc τουλαχιστο τα mpeg που γραφει...
Και εγώ αλλά μάταιο, είναι πολύ "Λούστικο" το φορμάτ της ΣΟΝΥ.

ΚΑτι κουφό έχουν κάνει με ένα τζπαμπερ στο δίσκο οι άτιμοι!!!

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.095
Members
38.287
Νεότερο μέλος
tenten300