Αναβαθμιση Samsung Es 8000

Ν

Νίκος Τεγόπουλος

Guest
Παιδια καλημερα. Θα ηθελα μα μοιραστω μαζι σας την εμπειρια μου μετα την τοποθετηση του SEK 2000 Evolution Kit, (χθες). Μπορω ανεπιφυλακτα να το συστησω σ' οποιον το σκεφτεται..τωρα εγινε πραγματικη smart tv! Πολυ ωραιο μενου, αμεση ανταποκριση στο Browsing, βελτιωση κατα πολυ στο live streaming, πολυ καλυτερη εικονα σε θεαση ταινιων και ντοκυμαντερ on line, περισσοτερες εφαρμογες κλπ.
Σημειωστε ο,τι η ταχυτητα στην πολη που μενω δεν ειναι και η καλυτερη δυνατη (7 mbps). Και για να μην παρεξηγηθω, απλος χρηστης ειμαι, ουδεμια προθεση εχω να το διαφημισω. Το μονο μελανο του σημειο κατα τη γνωμη μου ειναι το τηλ/ριο του που καμια σχεση δεν εχει με αυτο του SEK 1000.

Reaction score
32
Τι εντυπώσεις έχεις από την χρήση του kit ως τώρα; Ήθελα εδώ και καιρό να πάρω για την ES7000 που έχω, αλλά σκεφτόμουν μήπως έβγαινε κάποιο καινούργιο (ίσως το τελευταίο σύμφωνα με όσα διάβαζα, αλλά ακόμη και με όσα μου είχε πει ο πωλητής ότι από το 13 εως το 16 θα έβγαζε kit) δυστυχώς από ότι φαίνεται έχει εκλείψει στην αγορά το sek2000.

Ν

Νίκος Τεγόπουλος

Guest
Καλημερα. Για το kit ισχυουν ολα τα παραπανω, ειμαι ευχαριστημενος με την χρηση, και την αποδοση του, ειναι απολυτα αξιοπιστο.
Επισης κατι που ξεχασα να αναφερω, και για μενα ειναι πολυ πρακτικο, ειναι το screen mirroring, (διεπαφη κινητου με tv).
Θα περιμενω πλεον την, συμφωνα με τον κατασκευστη, τελευταια αναβαθμηση του συγκεκριμενου μοντελου, το 2016.
[DOUBLEPOST=1445847458][/DOUBLEPOST]...επισης θα ηθελα να σου πω οτι το kit το πηρα απο το εξωτερικο λογω πολυ καλυτερης τιμης (Ευρωπη) και η εγγυηση του ισχυει κανονικα λογω πανευρωπαικης καλυψης της Samsung.

Reaction score
32
Το σκεφτόμουν κι εγώ αρχικά, είχα όμως τον ενδοιασμό της κάλυψης με την εγγύηση, καθότι πολλές αντιπροσωπείες στην Ελλάδα δημιουργούν προβλήματα. Ωστόσο, τώρα που αποφάσισα να το πάρω, δεν το βρίσκω σχεδόν πουθενά για να είμαι ακριβής, στην Ελλάδα σίγουρα όχι και στο εξωτερικό κυρίως μεταχειρισμένο ή καινούργιο σε ακριβή τιμή!

Reaction score
32
Το γνωρίζω ήδη, το είχα δει ότι μόνο σε ένα κατάστημα το εμφανίζει, χωρίς απόθεμα, περιμένω απάντηση από αυτούς, αφού πάρουν πρώτα απάντηση από τη Samsung, στην οποία ρώτησα αν μπορώ να το πάρω από αυτούς ή έστω να μου πουν που και οι απαντήσεις τους ήταν οι… απόλυτα γραφειοκρατικές (aka αφού ψώνισες τα προϊόντα μας, πλέον …who gives the s$%^ όπως λεν οι Αμερικάνσκις) !!!

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.902
Members
38.258
Νεότερο μέλος
ds-mk